Kankkunen Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: Dajte ne zezajte bas smo ih odbranom ubili u pojam Nije bilo leprsavo ali daleko od lose tekme Ma jok, ubila se Baskonija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Potez kola u najavi akcija Facu-Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Ne bih ja rekao da smo i u napadu bili loši. Često smo bili strpljivi i uspeli na kraju da napravimo odličnu poziciju za koš. Jbg, promašili smo mnogo otvorenih šuteva, nekada poentirali a često je i lopta izlazila iz koša. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Dajte ne zezajte bas smo ih odbranom ubili u pojam Nije bilo leprsavo ali daleko od lose tekme Upravo tako. Kad ekipa da 20 poena manje od svog proseka ima nešto i do protivnika valjda. Iluzurno je još tražiti da će napad da bude odličan, kad smo tu limitirani. Da smo (pre svega Dobrić) ubacivali otvorene trojke bilo bi još lakše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 No Plavsic no basket 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 13 minutes ago, srlepajce said: A porazi od - Bajerna, Armanija, Albe, Pao, Virtusa A Partizan potiskujemo? Nije se ni desilo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 (edited) Just now, goofy said: A Partizan potiskujemo? Nije se ni desilo... A oces da kazes da ste mali tim? :P Ja sam tako razumeo gubimo od sebi ravnih i slabijih. A vi niste tu nikako. Edited March 23, 2023 by Don Dusko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 1 minute ago, goofy said: A Partizan potiskujemo? Nije se ni desilo... I Real, Barsu, Zalgiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 14 minutes ago, uini said: kaze plavsic, facu danas 32. rodjosh Bilo danas al niko da postavi ... 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 zasto je kampaco u atini igrao 15 minuta i nije ni pogledao ka kosu? zasto je martin igrao 3 minuta protiv albe? sto se nemanje tice sad je kasno, kad je bilo najbitnije nije ga bilo tj. opet se misteriozno povredio i propustio dva najbitnija meca i sto se mene tice nema prelaznu ocenu za sad... u poslednjih 11 tekmi mi smo dobili efes, makabi i baskoniju... zanimljivo otvaramo komsijama put u top 8... kao i sudjenje protiv efesa i baskonije koje je bilo domacinsko... da je situacija takva kakvom se predstavlja mi bi ovu tekmu pustili lagano... kad ono ful roster, nemanja se oporavio, kampaco ne izlazi iz igre... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Just now, jaka blazic said: zasto je kampaco u atini igrao 15 minuta i nije ni pogledao ka kosu? Zato sto je bio bolestan i povracao je jbg. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 (edited) Bitna pobeda za samopouzdanje. Podiže se forma polako. Jednu Baskoniju koja ozbiljno igra ove sezone, spustiti na 63 poena i to ne sa baš sjajnom odbranom je sjajna stvar. I posle dužeg vremena prvi put smo u poslednje dve četvrtine ušli jako i skoncentrisano da prvi put nisam imao onaj osećaj da mogu da nas preokrenu. Držali smo celu utakmicu u rukama. Od one serije sa 25:35 na 37:35 smo vodili do kraja. Ispunili moja očekivanja pre utakmice. Bravo momci. ❤ Bentil+ Martin+ Koncentracija+ P.S. šteta za Vildozu. Taman je krenuo da daje znake života. Njega kao da je neko prokleo. I za kraj najlepše: Faku živ nam bio i sledeće godine sa nama EL osvojio! 🔴⚪🇦🇷 Edited March 23, 2023 by Čočo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Ja sve vreme gledam otkud ovaj naš pomoćni Španac toliko aktivno učestvuje u igri, reko znam da Duško nije isključen. Kad ono trener Baskonije. Da li je do frizure, ali malo mi liče. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Mnogo znaci kad Martin odigra 10+8 utakmicu, tesko je igrati bez doprinosa unutra. Zategli smo fino odbranu, na zalost moram reci nakon izlaska Vildose. Dobro je i da je Dusko presekao i istisnuo jednog od dvojca Ivanovic/Markovic, sto nam je takodje bilo neophodno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Dusko o navijacima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 7 minutes ago, Don Dusko said: Zato sto je bio bolestan i povracao je jbg. Valjda zato što mi namerno gubimo osim kad treba da pomognemo partizanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Kakvog majstora mi imamo,mislim da mu se uopste ne daje mnogo paznje koliko zasluzuje,Facu♥️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 4 minutes ago, TB Told said: Valjda zato što mi namerno gubimo osim kad treba da pomognemo partizanu. Dusko sabotira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 35 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 (edited) 3 poena da a bude najbitniji igrac utakmice. Jedan jedini Facu Campazzo. Da se mnogi drugi ugledaju na njega kako se to radi. Svuda ga je bilo na terenu, uzivanje je gledati takvog majstora u CZ Edited March 23, 2023 by Miki28 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Nama je Martin igrac od cijeg doprinosa zavisi hocemo li uzeti ABA ligu. 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Oborise mi tiket u poslednjem napadu. Smucila mi se ova sezona, kada je trebalo pobedjivati gubili od svih redom, sad igraju za komsije, komedija od sezone.Igraju za komšije...?Pa dal' si realan ?Evo, svi smo se smorili zbog tvog tiketa. Idi gledaj Bakse. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Mi mozemo i do 6. mesta na kraju... Ali stvarno 😄 u nekoj ludilo teoriji 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts