realno *w Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Kakav osećaj za vreme kod ove trojke Slukasa, neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Bolji je Olimpijakos dok Fener ubija Kalates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Ovo je dobri stari Nick koji iz otvorenih pozicija baca cigletine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Brate Itudise, šta je fora sa Kalatesom? Ok da bude na terenu, da proba da organizuje, ali da u situaciji kada juriš rezultat uzima tipa 4 šuta u 6 napada, sve cigla za ciglom. Pa sve je bolje od toga. Evo Karsen udje i odmah trojku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 15/28 Oly za 3 poena. Teško bi ih i Barsa dobila u Pireju sa ovakvim procentima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 26, 2023 Author Share Posted April 26, 2023 Izmašio je još Oly dosta nekih zicera, bilo je ovo prilično rutinski. Ne znam ima li šanse da se Wilbekin i/ili Booker vrate za naredne mečeve jer im baš nedostaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 16 minutes ago, realno *w said: Brate Itudise, šta je fora sa Kalatesom? Ok da bude na terenu, da proba da organizuje, ali da u situaciji kada juriš rezultat uzima tipa 4 šuta u 6 napada, sve cigla za ciglom. Pa sve je bolje od toga. Evo Karsen udje i odmah trojku. Šut mu je na nivou Lazarevića, ali Nik cepa bez blama a utakmica ode na stranu domaćina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Kaze Mateo da je Panter pogodio iako je bio odsečen i dobro branjen. Kvalitetan debil ovaj Čus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 18 minutes ago, Profesor said: Kaze Mateo da je Panter pogodio iako je bio odsečen i dobro branjen. Kvalitetan debil ovaj Čus. LOL Avramovic i Beric se cudili na SK intervjuu zasto mu se odmakao Jabusele 😄 U fazonu "mozda je ocekivao ulaz, neverovatno". Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 2 hours ago, Don Dusko said: Kenan se setio da je kosarkas 2 hours ago, Don Dusko said: Kanonada Kenana. Jebo te Vuk, citam ova dva posta, kontam kakav sad crni Kenan u mecu Oly-Fener i kontam se nije valjda neko od njih u medjuvremenu izvukao Kenana Sipahija 😧 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 5 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Jebo te Vuk, citam ova dva posta, kontam kakav sad crni Kenan u mecu Oly-Fener i kontam se nije valjda neko od njih u medjuvremenu izvukao Kenana Sipahija 😧 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Jebo te Vuk, citam ova dva posta, kontam kakav sad crni Kenan u mecu Oly-Fener i kontam se nije valjda neko od njih u medjuvremenu izvukao Kenana Sipahija 😧 Ne diraj mi komšiju😄 mada nije lošiji od ovih turskih igrača koji su trenutno u Feneru Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 3 minutes ago, Perkos2 said: Ne diraj mi komšiju😄 mada nije lošiji od ovih turskih igrača koji su trenutno u Feneru I meni je mali Biberovic komsija, sjecam ga se ko djeteta dok se igrao u parku iza zgrade. Oni su negdje iz Sandzaka porijeklom, a otac mu je kosarkaski trener i teski manijak vazda bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 (edited) 5 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: I meni je mali Biberovic komsija, sjecam ga se ko djeteta dok se igrao u parku iza zgrade. Oni su negdje iz Sandzaka porijeklom, a otac mu je kosarkaski trener i teski manijak vazda bio. Sipahi je mali komša iz ulaza u Prištini, stric mu je igrao košarku nekad za Elektrokosovo iz Prištine i Budućnost iz Peći. Majka mu je iz Novog Pazara. Nakon '99 porodica pošto je turskog porekla otišla za Tursku i on se probio košarkaški, zvali ga sa Kosova da igra za njih ali mislim da nije to prihvatio. Edited April 26, 2023 by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 7 minutes ago, Perkos2 said: Sipahi je mali komša iz ulaza u Prištini, stric mu je igrao košarku nekad za Elektrokosovo iz Prištine i Budućnost iz Peći. Majka mu je iz Novog Pazara. Nakon '99 porodica pošto je turskog porekla otišla za Tursku i on se probio košarkaški, zvali ga sa Kosova da igra za njih ali mislim da nije to prihvatio. Cedi Osman je rodjen u Makedoniji cini mi se isto, a kao dijete je zivio u Sarajevu i igrao za sarajevsku Bosnu. Sjecam ga se s jednog omladinskog turnira sto se igra u Zenici svake godine na kom je on s Bosnom igrao. Poslije Bosne je otisao u Tursku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 49 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Cedi Osman je rodjen u Makedoniji cini mi se isto, a kao dijete je zivio u Sarajevu i igrao za sarajevsku Bosnu. Sjecam ga se s jednog omladinskog turnira sto se igra u Zenici svake godine na kom je on s Bosnom igrao. Poslije Bosne je otisao u Tursku. Osman je rođen u Ohridu odakle mu je neko od roditelja, bio je par puta u poseti rodnom gradu od kad je u NBA, brat njegov Dzaner je igrao za neke makedonske klubove košarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Pricao je Cedi u nekom intervjuu, da li za SK, o svojim korenima. Otac mu je Turski diplomata-biznismen (tako nešto), majka je iz Novog Pazara. Rođen je u Ohridu ali se kao mali preselio u Sarajevo gde je i krenuo da trenira košarku. Kasnije su se opet preselili za Tursku i mislim da je prešao u Efes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Slušao sam ga u nekom nba podcastu prije 4-5 godina i kad su mu rekli da kaže par rečenica zahvale za fanove na kraju epizode na svom jeziku baš sam se (ugodno) iznenadio kad je upotrijebio bosanski/srpski, a ne turski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 8 minutes ago, Knipex said: Pricao je Cedi u nekom intervjuu, da li za SK, o svojim korenima. Otac mu je Turski diplomata-biznismen (tako nešto), majka je iz Novog Pazara. Rođen je u Ohridu ali se kao mali preselio u Sarajevo gde je i krenuo da trenira košarku. Kasnije su se opet preselili za Tursku i mislim da je prešao u Efes. Kud ranije nije otisao u Tursku, a ne da se izviljava na nama na Kengur Kupu s KK Bosnom 🥲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 hour ago, Knipex said: Pricao je Cedi u nekom intervjuu, da li za SK, o svojim korenima. Otac mu je Turski diplomata-biznismen (tako nešto), majka je iz Novog Pazara. Rođen je u Ohridu ali se kao mali preselio u Sarajevo gde je i krenuo da trenira košarku. Kasnije su se opet preselili za Tursku i mislim da je prešao u Efes. Njegovi su izbegli iz Sarajeva u toku rata pa se tako on 1995 rodio u Ohridu,imali neku rodbinu u Ohridu. Posle se porodica vratila u BiH a on krenuo za Tursku da igra košarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Jel igra Tavares, zna li se stogod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) Citam sad uz pomoć translate googla Marka piše da kao razmišljaju Poarije da igra. Valjda je 21 dan od operacije i slično. Mislim da je patka i igrace Tavares. Oni ce rizikovati sa njim. Vrancuz će igrati u BG. Edited April 27, 2023 by odupri se ludilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Tavares OUT Pobjednik mecq vcrs uzima seriju. Da vidimo tog Musu Dzanana elitnog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 7 minutes ago, Miki28 said: Tavares OUT Pobjednik mecq vcrs uzima seriju. Da vidimo tog Musu Dzanana elitnog Tesko da ce real uzeti seriju i da dobije veceras. Bez tavaresa koji ima najveci impact na igru, uz ovako vodjenje meca matea, pa nedostatak poarijea, kornelia, i cudno odsustvo ljulja te forsiranje gossa na ustrb caca...koji je i u ovim godinama igrac za doticnog. Mizerne sanse. Pritom sudjenje koje je kkp imao u madridu je fantasticno, na nivou kad je cska gostovao nekad. Suditi ono musi (potpuno opravdano btw) ali nijednom panteru koji to radi 3 od 4 puta... Anyway, slamka spasa veceras za real i da se nada nekom mecu u areni gde ce kkp sutirati 3/21 za 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 @Losmi17 Tavaresova povreda nije nista ozbiljno, imace par dana odmora tako da je na saigracima vcrs da nekako iznesu i donesu pobjedu i onda best of 3. Ljulj vcrs ocekujem da igra, ipak je Ljulj mu.o za razliku od nekih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts