Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok ostalo je još par ljudi da uđe u ligu tako da mogu ispisati, uzimajući u obzir i ono što ste pisali, opcije koje sam hteo da stavim na glasanje: 

1. Vreme drafta 

a. Subota 20h

b. Subota 21h 

c. Nedelja 20h

d. Nedelja 21h 

2. Vreme za biranje pika 

a. 30s

b. 60s

3. Broj IR mesta 

a. 2

b. 3

c. 4

Eto ovih pitanja ovde pa u narednih dan, dva, taman dok svi uđu u ligu, možete davati predloge za još neku opciju ukoliko želite da se doda i onda ću napraviti poll da glasamo.   

Video sam da u A ima pitanje vezano za broj nedelja, mislim da nema neke logike staviti 18+4, no ako želite mogu dodati i to pitanje. 

Posted (edited)

Postavljena anketa, pomogao mi je Metalni oko edita.

Dodao sam i ponedeljak kao opciju - kao moj predlog  + sam se setio da mi je i receno da je nfl za vikend, pa onda i ova opcija mozda nekome znaci. Ako bude bilo potrebe da se neka opcija doda javljajte.

Edited by major josip
Posted

Ja glasam da bude subota, al ako se desi da me zovu da stancam izvozne fakture u subotu oko osam ( a to ce u tek u tu subotu da se zna), onda da se prebaci draft u nedelju🙃

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, major josip said:

Ako možes i glasaj. Takođe jos @greenenvy @realno *w @Igor_ treba da glasaju, kao i @Sombor Shuffle koji mi još nije ni poslao mejl za ulazak u ligu.

Bilo bi lepo da završimo u ovih par dana sve, da ljudi znaju za vreme i za šta da se pripeme.

Izvinjavam se, ja sam nesto premostio da ce se glasati u aplikaciji, i cekao tako da neko okaci. 

• Like 1
Posted (edited)

Vredelo te je cekati Vajsmane.

James Wiseman had himself a game in Friday's preseason opener vs. the Wizards in Tokyo, scoring a game-high 20 points with nine rebounds, one assist, one block and two turnovers in 24 minutes. 

Ladno do danas nisam znao da je poceo pre-season, od posla nisam stigao nista da ispratim, zato se ja @Chaos Is Me divim fizicki i mentalno.

I kakvo vam je ovo glasanje, mozes da glasas za sve opcije. Dajte u u subotu ko Boga vas molim, radi se u ponedeljak rano. Mnogo je lepse bilo kad sam bio nolifer i mogao si kad oces.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)

IZBORI Su POKRADENI :mad:  Majore Seceru, Majore Seceru  🙃 !!! Makso salji cirkulare. Nova garda hoce da zbaci staru gardu 🙃

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
Posted
36 minutes ago, Igor_ said:

60s... 

Ima da traje do ponedeljka😂

Više puta sam učestvovao na draftu sa 60s i nikad nije prešao 2 pipo sati. U prvim rundama igrači uzimaju igrače za 15s,dok za kasnije runde kada treba da se iskopa igrač je imo mali 30s.

• Like 2
Posted

Izglasano je sve sto nisam hteo jbt 😥

Ono sto je dobro je sto je degli i definitino otisao u istoriju. Nece ga biti ni na draftu

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1