Jump to content

Fat Zadd

Član foruma
  • Posts

    5,509
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fat Zadd's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

4.4k

Reputation

  1. Nema Radojević trenutno kvaliteta da igra full beka, cak ni protiv slabijih superligaša, ne smem ni da pomislim na sta bi to licilo protiv npr Prtzn-a ili nekog jačeg protivnika, previse je slab defanzivno, očajno se postavlja i kretnje su mu takodje loše... jos jedan ofanzivni po levoj strani, uz Bukarija, bi bio previše. Svakako, mlad je vreme radi za njega i nadam se da ce Miloje, kada osiguramo titulu, prednost dati mladim igračima. Verovatno su tu racunali i kontre koje otvori protivniku Ako već Djiga igra tog levog stopera, Mimovic je bolje rešenje ( kao ste ste već i pisali). Trenutno , Mimovic je daleko bolje rešenje od Radojević, i ofanzivno i def.
  2. Fat Zadd

    La Liga

    Kako ide izreka ona za špance u sportu dva interesantna detalja sa jučerašnjeg El klasika https://www.facebook.com/share/r/mcq6nhHReELzzV9s/ https://www.facebook.com/share/r/x2jaed82cfXzaTDt/
  3. Fat Zadd

    La Liga

    Odličan "El Klasiko"... ali bas losa reakcija Barsinih igraca kod poslednjeg gola. Nedopustivo da igrac vuče loptu skoro pa 40ak metara i neometano odigra pas.
  4. Starija cerka, koja u poslednjih godinu dana, za razliku od ostatka dinastije, redovno ide za Srbiju, kada joj dajem novac za trosak, uz opasku da sam malo dao, uvek prokomentarise: Otac, znas li ti koliko je u Srbiji sve skupo 😁 I mi planiramo krajem maja prvi put sa bebom za Srbiju. Ono sto sigurno nosim sa sobom je dohrana ( vestacko mleko) bebac se lepo navikao, ne zelim da rizikujem.Eventualno i pelene... ima vremena. Misliš Prase, 28kg, "ocisceno" , kod "seljaka"( tako ga zove drug iz Cro, ne zna drugi izraz, rodjen je u De 😄 ) 92€, od cega 15€ na pripremu ( to je bilo prosle, videcemo cenu ove, kada stane kisa nekada u junu 😁 ) ... I ostali proizvodi od mesa nisu nista skuplji nego u Srb... verovatno ima i do toga da je cela regija pretezno orjentisana na poljoprivredu, i izbor je dosta veliki.
  5. EPL par slobodnih mesta, nakon toga ostale lige, trenutno. To sto je ekipa iz jedne lige izbacila ekipu iz druge lige u dvomeču, nije nikako merilo težine i kvaliteta liga.
  6. To sto u tom trenutku nije uticalo na igru nije merodavno. Sta bi se desilo da je igrom slucajnosti lopta stigla na prvu stativu i neko se povredio? Kada se ubaci pirotehnicko sredstvo na teren utakmica mora da se prekine. Da ponovim, sudija je imao dobrih 10-15sec, od ubacivanja dimne bombe do udarca Severine( cak i pre centar suta sa leve strane), da prekine utakmicu. Oko faula možemo i ne moramo da se složimo, slobodna procena sudije, postoje situacije u kojima je dodeljen zuti i one u kojima nije.
  7. Zbog cega je dobro sto nije prekinuta akcija kod drugog gola Partizana ( OK, postignut je prelep pogodak i videli koliko nasi igraci nemaju pojma) ?? Od ubacivanja dimne bombe do udarca je proteklo nekih cca 10-15 sec, imao je vremena i morao da zaustavi napad jos u zacetku akcije u 1/3 nase polovine. Deo krivice snosi i pomocni koji nije signalizirao/javio glavnom sudiji. Namerno povlacenje sa ledja, posebno u situacijama kada igrac napravi prednost u zoni suta i potencijalno je opasnost za protivnicki gol se u principu sankcionise žutim kartonom.
  8. Fat Zadd

    NBA 2023-24

    Dosta bolji Lejkersi... bolja energija, odbrana, protok lopte. Mala razlika za prikazano na terenu.
  9. Sudija je bio totalno pogubljen, lose sudio i imao ogroman niz grešaka... - akcija Partzn-a kod drug gola je morala biti prekinuta zbog dimne bombe jos u samom začetku na levoj strani. - Nije dodelio zuti karton Kovačeviću u Ip kada je napravio prekrsaj nad Glazerom kada ovaj pokušava da izbaci loptu i otvori kontru. -Drugi žuti, automatski crveni Ovusu-u za povlačenje sa ledja - dva žuta kartona kada su nacinjeni prekršaji za penal ( Antic, Krunic)... jos jedan zuti oprošten milim Severini u Ip zbog sutiranja lopte nakon sudijskog zvižduka. Sve školski, iz priručnika, primeri za zuti karton. Jedno 7 crvenih kartona za "kalitena" Svetu i Bibarsa zbog konstantnog "j#banja majki" sudiji, jos niza socnih psovki, pretnji i unošenja u lice.... Kao što sam ranije napisao, nije svaki kontakt faul, tako I kod drugog penala meni se učinilo da je kontakt i prekrsaj bio van 16, ali on je bio blag, Bukari je bez problema nastavio kretanje i Antic ga ruši u 16. Oba penala nikad čistija. Prekršaj Šerifa je mogao da postoji jedino ako je imao kontak po nogama sa Svetom ( narodski "sapleo ga, ali koliko sam uspeo da vidim nije). Jednostavno Serif se ubacio ispred Svete koji je i pre kontakta poceo da proklizava i pada. Nema ni govora o prekrasju Šerifa. Bilo je jos par situacija u kojima je ovaj nesretnik svirao blago receno diskutabilne prekršaje za Prtzn, malo je tu tesko biti objektivan zbog navijačke pripadnosti, ali mislim da nije postojao prekrsaj Katajija u 16 kada je Krunic odbranio udarac glavom, prekrsaj pri našem vođstvu od 3:2 kada je Natho sutirao u zivi zid ( pre je bio kontra faul), faul Stamenica nad Anticem gde se Antic bacio pri minimalnom kontaktu, naravno sve u želji za odugovlacenjem igre ( bilo je 2:1 za Prtzn) ... itd. Ovo je deo zamerki sa moje crveno bele strane 😄
  10. Nije svaki kontak prekrsaj, prosto I jednostavno... bio je I dobar broj grešaka na nasu stetu ( kasnije o tome 😄 )
  11. Ti bar poznaješ pravila i igru, pogleda ponovo, nema ničega spornog kod penala i gola za nas. Gol nije srecan već prvo kreten sudija ne prekida igru zbog dimne bombe u petercu, dok nasa dva igrača stoje predaleko kod suta, sto je nedopustivo.
  12. Naravno da je uvek i sve zbog sudij(a)e
  13. Potrebno je politicka volja, da se donese zakon o sportu, klubovi privatizuju, novac ulaze u bazicne sportove i infrastrukturu. Ali svi znamo ( I zbog cega ) da se to nece desiti u skorije vreme. Stadion u Leskovcu ima pomocni teren, vestacka trava, koji je "tvrdji" od betona 😁
  14. Klasično razmisljanje jednog Pink/Kurir/Alo konzumenta ( da ne pisem dalje)... Svi znamo, u stvari mislio sam da svi znamo, zbog cega su gradjeni ti stadioni. Jednostavno, te novce, kada se vec troše, po meni, bilo je bolje uložiti u izgradnju po jednog terena sa veštačkom travom + pratećim objektima ( svlačionice itd ) u manjim mestima ( npr u mojoj okolini Brus, Župa, Trstenik, Blace itd ) da imaju deca gde da treniraju, a ne da se valjaju u blatu sa prvom kišom. U KS-u je, tatin sin , inace valjda predsednik RIS-a, naravno državnim parama, izgradio dva takva terena, u planu je i treći za "njegov" klub. P.S: Constantin, Stevica... o namestanju u mladjim kategorijama mogu( mozemo) do sutra... mene posebno nervira i iritira jos jedan problem kod nasih "trenera" mladjih kategorija i skola fudbala. To je tzv "švercovanje" igraca zarad jbnene pobede. Ne mogu da vam opišem scene, koliko su u jednu ruku bile smesne u drugu tužne, kada je junior igrao za dve godine stariju generaciju... I sta ti nazovi treneri mogu da nauče tu decu???
×
×
  • Create New...