Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ima Kuridža neku low budget tetovažu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Ima Kuridža neku low budget tetovažu. JNA? 1 1 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ahahahahaha bas izgleda kao neko ko ima JNA ili golu zensku na ramenu/ruci alal vera za komentar,idemo po tu medalju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 "Srecko" na bicepsu (verovatno sinovljevo ime), ali zbog te tetovaze jos dok je igrao za CZ svi iz moje ekipe ga zovi Srecko 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 1 minute ago, Geronimo said: "Srecko" na bicepsu (verovatno sinovljevo ime), ali zbog te tetovaze jos dok je igrao za CZ svi iz moje ekipe ga zovi Srecko 🙂 Evo je ovde: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ekipe od kojih smo gubili u eliminacionim mečevima ili utakmicama za zlato, u poslednjih 14 godina od reinkarnacije reprezentacije Španija x2 (daleko od nekadašnjeg kvaliteta) Rusija (ne učestvuju, daleko od nekadašnjeg kvaliteta) SAD x2 Litvanija Slovenija Argentina *Turke lopove naravno ne računam. Ukratko, dve reprezentacije kojih se najviše plašim i koje nisu ništa slabije nego pre 5 ili 10 godina su Litvanija i Slovenija. Litvanci su nekako uvek psihički pripremljeniji od nas i fizički čvršći, te nas uvedu u svoj ritam i svoju igru. Osećaš se kao da te malo po malo dave. Dodatno te demotiviše kad neki levaci krenu da igraju kao legit NBA igrači. Slovenci su nenormalno intenzivni, sa Doncicem i Dragicem. Potpuno možeš da zamisliš kako upadaju u trans i daju ti 60 poena za poluvreme. Grci, Nemci, Francuzi, Španci.. mogu biti nezgodni, ali verujem da to rešavamo. Nemci su i domaćini, pa bi to pak valjalo izbeći. Ne prija mi to što nam je grupa šetnja kroz park. Dok ostali ulaze u kost i krvare po parketu, mi igramo sa B/C kategorijom ekipa i do osmine finala nećemo osetiti bilo kakav imperativ, stres, pritisak.. nadam se da pripreme protiv jakih ekipa, kao i ove kvalifikacije ipak mogu donekle da nadomeste to. 1/8 finala bi trebalo da bude laganica, ovim ako ITA/CRO baš ne kiksaju (ili mi), a onda u 1/4 finalu na LTU/FRA/GER.. u polufinalu SLO. Ipak, da ne idemo predaleko, da prvo istamburamo ovo po grupi i da ne baksuziram previše. Ponelo i mene kao Chaosa 🙂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Mislim da smo na ovom prvenstvu najmanje favoriti protiv Grka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 43 minutes ago, ChrisJudd said: JNA? Rdjavim ekserom tetovirano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 16 minutes ago, Dracarys said: Mislim da smo na ovom prvenstvu najmanje favoriti protiv Grka. Isto mislim, ako ih telesina Papajanisa pojaca u odnosu na Bg, plus Kostas koji je izasao u 1/4 plus Papapetru koji zajedno sa Papanikolauom moze da se bije se Kalinom i Lucom i umori ih za Janisa - jako nezgodno. Slovenci ce da se raspadnu u jednoj kljucnoj tekmi pre finala, to je moja predikcija, nema mnogo utemeljenja ali sasvim sam siguran u to (mozda bas protiv nas). Litvanci za nas nezgodni slazem se, ali neko drugi ce ih resiti pre nego sto dodju do nas. Grigonis je odlican igrac, Valanciunas i Sabonis prilicna sila dole (iako drugog cenim znatno manje od siroke kosarkaske publike). Najveci problem jm je na pleju gde je danas Lekavicius odigrao preko svojih mogucnosti i opet nista. Ne moze on to da ponavlja protiv jakih protivnika. Jokubaitis je Sarunasov vanbracni sin i zato igra u Barseloni. Nemci puni specificnih igraca, nema all star nivoa, ali ima bukvalno svega u toj ekipi i mogu da odu jako daleko. Francuzi tama (ne kazem to na osnovu jedne utakmice). Ovde ni Embiid ne bi pomogao na ovakvu bekovsku liniju. Hrvati prave jedno iznenadjenje u nokaut fazi. Spanci su jako jako slabi. To ce pokazati prva profesionalna ekipa protiv koje budu igrali. Konacni poredak Grcka Srbija Slovenija/Litvanija 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) Papajanis im je minus protiv nas, ne plus. Racunas ima gabarita da umori Jokica, ali on takve najlakse resava. A i na Milutinova bih se kladio protiv njega. Nekako mi je klasican cuskija old school centar. Grke lagano resava pristojan defanzivan skok. Lakse reci nego uciniti protiv zveri, ali nije neka visa matematika, ako uspes tu da ih iskontrolises (a mi smo vec protiv Turske znacajno bolje tu odigrali), ne bi trebalo da imas velikih problema. Ne vidim ni Grke blizu medalje. Malo su blizi od Francuza i Spanaca, ali to ne znaci puno. Nemci su mnogo ozbiljniji. Da su kompletni ovde bili bi mi cak treci favorit za zlato iskreno, iza nas i Slovenaca. Edited September 1, 2022 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 5 hours ago, uini said: neko je lepo primetio u prijateljskoj protiv slovenije, kako kalinic izgleda kao lik iz 5og razreda, dok je luka 8. Tačno me podsetilo na neke petake koji prebiju osmake bez problema, na herc i cohones. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 jedino sto se to nije desilo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 2 hours ago, uini said: jedino sto se to nije desilo Desilo se, ja sam bio petak! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 (edited) 38 minutes ago, Devil In My Pants said: Desilo se, ja sam bio petak! hoćeš da kažeš da je kalinari "prebio" dončića u basketaškom smislu? i beg to differ, što kažu drevni englezi. u drugom poluvremenu ili još preciznije, poslednjij četvrtini i produžecima, kalina je pružio odličan effort, uradio je sve što je moguće da mu oteža igru ali dončić je tek u par navrata to primetio, odigrao je svoje, ubacio i asistirao šta treba, iz teških situacija: par fadeawaysa, gde ga je kalina baš pritisao mi padaju na pamet- ušle su kano kap. u kontri slovenaca je kalina išao na surovi faul, luka ga je izneo na ramenima kao ja kada sam svoje tada dvogodišnje dete nosio na krke-džake. to nije nikakav diss kalini, luka je naprosto fizički mrcina a po skillu rame uz rame sa najvećima koji su ikada igrali košarku, iako naravno to tek treba da pretvori u rezultate (mada nije kao da mu do sada loše ide). slično je prolazio protiv luke paul george. kawhi leonard, koji je krtina-bizonče je imao nešto više uspeha ali ga niko nije zatvorio. zapravo ga njih dvojica zajedno nisu zatvorili posred plejofa. Edited September 2, 2022 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 39 minutes ago, Devil In My Pants said: Desilo se, ja sam bio petak! Kad ponavljaš 4. srednje to se ne zove "petak". 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 4 minutes ago, fancy said: Kad ponavljaš 4. srednje to se ne zove "petak". To se zove utvrdjivanje gradiva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 23 hours ago, uini said: vesely: „Stalno će se igrati preko njega Jokića, a mnogo zavisi od toga kako će šutirati za tri poena. Definitivno se može zatvoriti. Idemo da vidimo šta možemo da uradimo u subotu,“ rekao je nekadašnji igrač Partizana. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 @Ne sam Safete, uplašio se vesely 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Poljski šaban ❤️ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Kari izgleda zabranio Tegeltiji snimanje u svlacionici Ako je istina Kariju kokta od mene 19 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 ..and those were his last impressions in repka 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Tegeltijin kamkorder koji snima mokre gaće i papuče je as nineties as Versači treše, Step sokići i samoželimdaznam. 8 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 2, 2022 Author Share Posted September 2, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 U dvorani u kojoj danas počinjemo Eurobasket smo 2013. igrali finale u19 svetskog prvenstva protiv SAD-a. Zanimljivi rosteri u obe ekipe: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts