Mendoca Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Ma predosetio sam ovo, još kad je postalo izvesno da ćemo sa žabarima igrati glupu 1/8 finala. Bukvalno jedina ekipa koja nas je mogla izbaciti u ovoj fazi. I to baš na ovakav način. To samo oni mogu. Cirkus da naprave, dramu, da ih krenu trojke nenormalno, da nas ubiju u pojam i sve po Spisu... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Vasu ne bih zalio vise nikad da ne vidim u dresu reprezentacije. Nula muda. Nula! Njega i Teodosica ko u istu recenicu pokusa da stavi, slati na rehabilitaciju. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 E мој Пешићу овај циркузант Поцеко те школовао, људи сипају тројке а ми ништа не мењамо у одбрани.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Ko iole prati kosarku zna da je ovo +29 razlike za nas da nas probude u 3 ujutru. Krem de la krem sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 sta znam, ne bih ja sad pravio ne znam kakve rezove i oprastao se od cele jedne generacije naravno, pod uslovom da i dalje zele da igraju za ovo danas trener snosi najvecu krivicu od igrackog kadra, jasno je da imamo problem na pleju, spasa izgleda ne moze da dobaci do onoga sto igra na klupskom nivou luca je konacno bio zdrav posle nekoliko godina, ali razocaravajuce prvenstvo ja njega...kontam da je ovo kraj za njega tu treba baciti u vatru pokua i jovica kalina je i dalje top hustle krilo u evropi ako jokara bude zeleo i dalje da igra mi igru, sa drugim trenerom, mozemo praviti oko njega problem su generalno bekovi i naravno trener nemam predstavu ko bi bio neko moguce sledece resenje za selektora rekao bih celava prevara v2, ali nisam siguran koliko on moze da napravi neki ok odnos sa igracima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Ne znam da li je rano za crnjak. Nedovic:"Dolazim na cetverta utakmica!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 3 minutes ago, medobrundo said: I do Jokića je malo. Dončić bi verovatno lupio šamar budali na klupi koja ga drži xy minuta na klupi dok ekipa bez njega pravi minus 19. Koliko je čoveka pregazilo vreme, on misli da je u 2000oj, da su igrači neki poslušnici koji veruju bezpogovorno u njega. Jokić je za njega ime, autoritet. Sad mi je zaista i jasno da se čovek više ne odazove ako neki ovakav bolid bude trener. Jeste, i pored peskira da mu stoji pistolj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Ajde da prestanemo da govorimo ih je kenjalo kad su imali vise od polovine otvorene suteve.Kasnije se posle tih pogodjenih suteva stekne dodatno samopouzdanje pa se pocne ubacivati i preko ruke.Jbg. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Čestitke vrhuški iz KSS,čestitke gosp.Pešiću i srecan odlazak u penziju,vreme je. Poceko obrisao patos sa prekaljenim Karijem.Ono come te zabari mogu dobiti,ti I’m dozvolis da te tim oruzjem i dobiju.Ovo silovanje sa raspalim Gudurom i “odmaranje “ Jokica u utakmici biti ili ne biti je zestok fail. Kapiten se nije pojavio na ovoj utakmici kao i na vecem delu EP. Bitno je da si ti išupendirao Tea i sa tim pokazao Ko je glavni. Kapa dole Jokiću i poruke ekipi na celu KSSarš napolje a selektoru srecan odlazak u penziju zasluzio je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Just now, Casaubon said: Vasu ne bih zalio vise nikad da ne vidim u dresu reprezentacije. Nula muda. Nula! Njega i Teodosica ko u istu recenicu pokusa da stavi, slati na rehabilitaciju. Ona njegova izjava kako na slobodan dan radi sve sto nije vezano za kosarku, nekom ne znaci nista. Meni je recimo reklo mnogo o njemu. Svaka cast na svemu, al nikad ono nesto posebno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Jbt tri utakmice danas rezultat 94-86 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 9 hours ago, Snjofko said: Razmisljao sam ko ce da glumi u filmu o osvajanju prvenstva Micić Jaramaz Gudurić Marinković Nedović Lučić Kalinić Jagodić Kuridža Davidovac Jokić Milutinov Ristić Adekvatni glumci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 jel ispratio neko sta je rekao curry na kzs? ja nemam snage, a bas me zanima da li je bilo novih foritza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Nekako je prošla ispod radara ona izjava Šarenca, da statistički gledano, najlošije branimo šut za 3 poena od svih ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 4 minutes ago, Mendoca said: Ma predosetio sam ovo, još kad je postalo izvesno da ćemo sa žabarima igrati glupu 1/8 finala. Bukvalno jedina ekipa koja nas je mogla izbaciti u ovoj fazi. I to baš na ovakav način. To samo oni mogu. Cirkus da naprave, dramu, da ih krenu trojke nenormalno, da nas ubiju u pojam i sve po Spisu... Zato sto oni igraju kao Srbi, a smo moderni jbt. MVP, MVP, difens, difens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Nego kaze Vasa idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 11, 2022 Author Share Posted September 11, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: jel ispratio neko sta je rekao curry na kzs? ja nemam snage, a bas me zanima da li je bilo novih foritza Ja sam samo uhvatio Lucica koji kaze kako nismo imali odgovor na njihov pnp. Pa za koji kurac su se spremali? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Nisam gledao utakmicu, ne pitajte zasto, ali ne mogu da verujem da nama Jokic u ovakvom mecu igra manje od 30 minuta? Guduric, pa i Lucic bas podbacili turnir, generalno ne znam kakav je doprinos bio Milutinova veceras, ali sve je to tankosava kada se uzme u obzir kako u klubovima igraju. Iz ciklusa u ciklus, iz turnira u turnir, jedni te isti giraci nevezano za formu u klubovima igraju na nivou, a drugi ne mogu da se sastave sem jednom u pet utakmica. Znaci menjaju se treneri, menja se sistem, menja se sve, ali jedni te isti isporucuju, a drugi chokeuju. Cujem od drugara i da je Vasa ko kurac odigrao. Ako nista, rispekt za Jokica, privilegija je gledati ga i nadam se da ce nastaviti da igra za repstaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 (edited) I na sve to jebena FIBA sa prozorima u kojima treba da gatas u bob da bi se negde kvalifikovao, i prvenstvima na 4 godine... ako se ne kvalifikujemo na SP nekim cudom, nema nas nigde do 2026. Do tada i ovo malo igraca sto moze da igra ima da bude u Teodosic godinama. Edited September 11, 2022 by Casaubon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 1 minute ago, Del Piero said: Ja sam samo uhvatio Lucica koji kaze kako nismo imali odgovor na njihov pnp. Pa za koji kurac su se spremali? Jbt znas kako ce igrati i opet nemas odgovor.I onda kasnije kukas kako ih kenja.To je do nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 (edited) 9 minutes ago, Dracarys said: Jeste, i pored peskira da mu stoji pistolj Ma jok, baš bi Dončić to mirno pratio i baš ne bi reagovao i rekao selektoru Slovenije da ne zna gde bije. Da se razumemo, šalim se, nije to ni Jokićev posao, ali bi bio u pravu da je rekao - budalo, skloni se. Dečko je kulturan, pa nije to rekao, iako je sigurno mislio isto što i svi. Čovek je poveo Kuridzu, za koga svako ko prati košarku zna da je običan duduk. Čovek opet dobije minute pre Davidovca, i to 16!? još se čak i povadi i da dve neke trojke, iako odbranu ne može ni lasom da igra, a u napadu je igrač manje u tih 16 minuta (osim ta dva šuta) Sve u svemu, Kari hteo da bude neki šmeker i pametnjakovic i na kraju ni za jedan kontraverznih poteza nije bio u pravu. Naprotiv. Edited September 11, 2022 by medobrundo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 5 minutes ago, drgnk said: Nekako je prošla ispod radara ona izjava Šarenca, da statistički gledano, najlošije branimo šut za 3 poena od svih ekipa. Zato sto je netacna, demantovao je Guru i izneo precizne podatke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 9 minutes ago, NikadProtivKaline said: sta znam, ne bih ja sad pravio ne znam kakve rezove i oprastao se od cele jedne generacije naravno, pod uslovom da i dalje zele da igraju Apsolutno! Potpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Brate medo pretera ga, sad je i Kuridza kriv,a realno covek je odigrao odlicno prvenstvo. Kao i kvalifikacije za SP. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts