Lineker Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Vidim da su Englezi u hajpu osvajanja EURA i da im je Belingam glavna uzdanica za optimizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 6 hours ago, Lineker said: Vidim da su Englezi u hajpu osvajanja EURA i da im je Belingam glavna uzdanica za optimizam. Kad nisu? 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Nejmar ACL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Katastrofa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 (edited) On 10/15/2023 at 3:46 PM, Ljubitelj baklave said: BIH ispala??? Ako dobiju sve tri do kraja ( Portugal kuci, Luxembourg u gostima i Slovacku kuci ) , a Slovaci ne dobiju Luxembourg u gostima sutra, onda BIH ide direktno kao druga. Sad koliko je to realno, to je drugo pitanje, ali daleko od nemoguceg. Uostalom , sa Portugalom vec sutra igraju. Ako ih dobiju i bude 1 ili X na mecu Lux Svk, eto BIH na EURU, tj bice glavni kandidat da odu iz te grupe u preostala dva kola. Cak i da Slovaci dobiju u gostima Luxembourg, opet BIH moze da ide, ali ce biti potrebno da Island zakine za poene Slovacku kad gostuje tamo. A i to nije nemoguce. Pa cak i da BIH odigra nereseno sa Portugalijom, opet imaju sanse, mada manje, jer ce zavisiti od vise rezultata, ali opet nece biti otpisani iz trke. Eno, bili su tako blizu, samo da Slovaci ne umuvase jedan malo pre kraja i... da oni nisu popili 5 golova na svom terenu. Da li si ti uopste pratio tu grupu ili si bio u fazonu "Bosnohercegovcani talentovani i gladni, Islandjani i Luksemburzani konobari i amateri, Slovaci nisu vise nista, gde im je Hamsik"? Mislim, tako mozes sad i za Kazahstan da napises - eto, neka dobiju Sloveniju u gostima, Slovenci izgube protiv Danske i drugi su. Sad, sto bi to bilo veliko iznenadjenje, koga briga? edit. Ladno si to napisao?! Kakav Kazahstan, teski su autsajderi protiv Slovenaca. Pa Finci koji su bolji su izgubili tamo 3:0 - oni su mozda nesto i mogli da Slovenci nisu uzeli bod protiv Danaca. Edited October 18, 2023 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 (edited) 2 hours ago, goldberg said: Eno, bili su tako blizu, samo da Slovaci ne umuvase jedan malo pre kraja i... da oni nisu popili 5 golova na svom terenu. Da li si ti uopste pratio tu grupu ili si bio u fazonu "Bosnohercegovcani talentovani i gladni, Islandjani i Luksemburzani konobari i amateri, Slovaci nisu vise nista, gde im je Hamsik"? Mislim, tako mozes sad i za Kazahstan da napises - eto, neka dobiju Sloveniju u gostima, Slovenci izgube protiv Danske i drugi su. Sad, sto bi to bilo veliko iznenadjenje, koga briga? edit. Ladno si to napisao?! Kakav Kazahstan, teski su autsajderi protiv Slovenaca. Pa Finci koji su bolji su izgubili tamo 3:0 - oni su mozda nesto i mogli da Slovenci nisu uzeli bod protiv Danaca. Prike, zaobidje me sa tim tvojim besmislenim upisima koji ne vode nicemu i sa tom pasivnom agresijom. Ladno si cekao 5 dana bi kvotovao moj upis, znaci, zapamtio si sve to i ti si cekao i i cekao i cekao da sve prodje i da poentiras, juuuuupiiii !!!! E si srecan sada??? Bravo za tebe! Edited October 19, 2023 by Ljubitelj baklave Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 On 10/19/2023 at 3:56 AM, Ljubitelj baklave said: Prike, zaobidje me sa tim tvojim besmislenim upisima koji ne vode nicemu i sa tom pasivnom agresijom. Ladno si cekao 5 dana bi kvotovao moj upis, znaci, zapamtio si sve to i ti si cekao i i cekao i cekao da sve prodje i da poentiras, juuuuupiiii !!!! E si srecan sada??? Bravo za tebe! Nisam cekao, nego nisam ni bio na forumu nekoliko dana, iskocila mi je notifikacija na kojoj pise da si odgovorio na moj post, pa sam ti odgovorio. Izvini sto sam ti odgovorio tek za pet dana, odgovorio bih isto da sam bio na forumu kada si napisao taj svoj post, jos pre pocetka tih meceva. Razlog zasto sam odgovorio tako kako sam odgovorio je to sto za svaku ekipu koja ima teoretske sanse za prolaz mozes da napises isto, samo kod BiH postoji bias koji magli racionalno rasudjivanje. Na primer, napisao sam da Island nema skoro nikakve sanse, a nije bilo bas tako ako bi se gledalo samo matematicki - Slovacka 13, Luksemburg 11, Island 7. Island da je dobio sve tri do kraja (Portugalu kod kuce ne treba, vec su se plasirali) imao bi 16, dovoljno je bilo samo da Slovacka ne pobedi na gostovanjima u BiH i Luksemburgu. Naravno, to je teski SF, ali to je tako jer je Portugal mnogo ozbiljnija i jaca ekipa od BiH i Islanda. Kao da poredimo Porto, Zrinjski i Breidablik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 BIH ima izgledne šanse u baražu. Po svemu sudeći igraju prvo sa Finskom na domaćem terenu, pa u finalu (žreb odlučuje domaćina) sa pobednikom Izrael - Island/Ukrajina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Ukrajina je znatno bolja od BiH. Finci, po imenima malo slabiji, ali su ekipa sa glavom i repom u odnosu na Bosnu. Realno u tom playoffu bili bi favoriti jedino protiv Islanda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Bugarska - Madjarska pret otkazom jer je stadion u Razgradu nespreman zbog obnove a bugarska policija tvrdi da nije u stanju da obezbedjuje utakmicu u Sofiji 😄 Neverovatno. Savez tvrdi da ce kazna UEFA u tom slucaju biti ogromna i apeluje na odgovorne u politici i opstini Razgrad nesto zavrse do utakmice. Madjarima se smesi 3-0 zelenim stolom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Albanija IN Poljska OUT Ceska i Moldavija ce u direktnom okrsaju odluciti drugog putnika na EP iz te grupe. Sanse Moldavije da pobedi u Pragu su mizerne, ali lopta je okruglaTM, a i svi danas igraju fudbalTM U grupi C ce biti spektakl u Leverkuzenu gde ce Ukrajina docekati Italiju sa imperativom pobede u poslednjem kolu. Ako pobede, Italija OUT. Danska IN Slovenija docekuje Kazahstan, i bice im dovoljan bod u tom duelu da zavrse ispred Kazahstanaca. Ista situacija, kao i odnos snaga i prognoza kao za mec Ceska - Moldavija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 17 minutes ago, RatzenStadt said: Ako pobede, Italija OUT. Italija u baraž 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 51 minutes ago, Don Juan said: Italija u baraž 😁. Kako? Bice treci u grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 2 hours ago, RatzenStadt said: Kako? Bice treci u grupi. Isli bi u baraz preko lige nacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 13 hours ago, RatzenStadt said: Danska IN Slovenija docekuje Kazahstan, i bice im dovoljan bod u tom duelu da zavrse ispred Kazahstanaca. Ista situacija, kao i odnos snaga i prognoza kao za mec Ceska - Moldavija. Samo bi ovde još da dodam. Kazahstan je dosta neprijatna reprezentacija i ne da može da iznenadi, nego može da šokira, tako da su značajno jači od Moldavije. Slovenija jeate favorit, ali da sačekamo. Takođe i Česi su u prošlosti znali da fejluju, ali ne verujem da mogu da uzgube od Moldavije kući. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 10 hours ago, Irski_srbin said: Isli bi u baraz preko lige nacija Jbna LN, zaboravih da je moguc plasman na EP i tako... 45 minutes ago, Don Juan said: Samo bi ovde još da dodam. Kazahstan je dosta neprijatna reprezentacija i ne da može da iznenadi, nego može da šokira, tako da su značajno jači od Moldavije. Slovenija jeate favorit, ali da sačekamo. Takođe i Česi su u prošlosti znali da fejluju, ali ne verujem da mogu da uzgube od Moldavije kući. Da, razlika u kvalitetu izmedju Kazahstana i Slovenije je manja nego li izmedju Ceske i Moldavije. Voleo bih da bar jedan od ta dva underdoga napravi iznenadjenje u ponedeljak. Pogotovo Moldavija. Nema zanemarenije i zapostavljenije zemlje u Evropi, ni na jednoj mapi se ne pojavljuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 On 10/15/2023 at 11:08 PM, Don Juan said: edit. samo što ja ne verujem da Vels može da dobije oba meča, ali videćemo. Kažem ja, Vels će ispušiti i u baražu, sve jedno sa kime bude igrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 Nastrada Gibraltar. 7 komada primise a nije ni pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 Шта ради ова Француска. Пласирали се већ на ЕУРО и онда изведу најјачи састав са Мбапеом, Гризманом, Команом против Гибралтара и дају им 7 комада до полувремена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 Nadam se da ce se Francuzima ovo vrati kad im bude trebao gol da ga ne budu u stanju da ga postignu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 9 minutes ago, Don Dusko said: Nadam se da ce se Francuzima ovo vrati kad im bude trebao gol da ga ne budu u stanju da ga postignu. Već im se dešavalo. 1998. prvaci sveta, 2002. na SP ispali u grupi bez postignutog gola. Onda 2006. igrali u finalu, a 2010. ispali u grupi sa jednim postignutim golom. Kod njih ili dža ili bu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 12 minutes ago, Stiletto said: Već im se dešavalo. 1998. prvaci sveta, 2002. na SP ispali u grupi bez postignutog gola. Onda 2006. igrali u finalu, a 2010. ispali u grupi sa jednim postignutim golom. Kod njih ili dža ili bu. 😄 A dobro, sad su spojili 2 finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 3 hours ago, Don Juan said: Kažem ja, Vels će ispušiti i u baražu, sve jedno sa kime bude igrao. Ma Vels je trebao dobiti 4 utakmice u nizu da ide direktno bez obzira na druge reziltate. 1. Tukli Latviju 2. Tukli nas 3. X u Armeniji 4. Čekaju Tursku doma. Bilo je malo nerealno to očekivati od Velsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 (edited) 11 komada jbt Edited November 18, 2023 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: 12 komada jbt Ipak samo 11😀 Za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts