Cilemile Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 [mention=458]Cilemile[/mention] Ispravka, SCG je izgubila od Slonova na SP 2006. I poluispavka, s obzirom da nije bila zvanična utakmica, 1998. je SRJ pobedila Nigeriju 3:0 u okviru priprema za SP u Francuskoj. Ma da, previše poraza u kratko vrijeme pa mi ispalo [emoji51]Ali samo dodatno potvrđuje konstataciju. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Od 14 dosad kvalificiranih reprezentacija na SP, po 2 vode Španjolci (Luis Enrique, Martinez) i Hrvati (Dalić i Skočić). Dominacija. [emoji41]Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 2 hours ago, Barkley#34 said: Vidim da je i Južna Koreja blizu. Bacio pogled na drugu grupu, S. Arabija ima dovre šanse da ode na mundijal. Beše oni i Katar su u popriličnom političkom sukobu? Biće zanimljivo. Arabiji deli jedna pobeda do SP, imaju gostovanje Japanu i čekaju Austaliju, pa čak i ako izgube oba meča pobedom protiv Kine u gostima idu sigurno dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 Kunji iz Brazila ostala glava na ramenima..to je najveci dobitak za njih u ovoj utakmici..kakav horor-start golmana Ekvadora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 Juznoamericke kvalifikacije su nesto najjace od kvalifikacija Kolumbijski sudija dao crveni golmanu Ekvadora,pa (da bi to kompenzovao) zavukao dva crvena Brazilcima..sve u 26 minuta..ovde ce nadoknada trajati bar 15 minuta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 kakvo ludilo, evo drugi crveni za brazil za 5 minuta, alison iskopirao kolegu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 Obozavam njihove kvalifikacije..i kada rezultat bude 0:0,znas da si gledao sadrzajnu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 34 minutes ago, Satan said: kakvo ludilo, evo drugi crveni za brazil za 5 minuta, alison iskopirao kolegu Izvukao se Alison, ali i da je ostao sudija pri crvenom ne bi mnogo pogrešio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 3 minutes ago, Don Juan said: Izvukao se Alison, ali i da je ostao sudija pri crvenom ne bi mnogo pogrešio. potpuno odsustvo mozga, ovakvi startovi se vidjaju jednom u 100 utakmica a on to radi 10 minuta nakon golmana ekvadora i 5 minuta nakon sto je emerson royal iskljucen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) 'oće crveni-neće crveni, 'oće penal-neće penal..Sudija je cirkus, igraće do sutra. I onaj gol Ekvadora koji nisu priznali je, po meni, bio regularan. Mislim da je dobrano Ekvador oštećen večeras. Sudija iz Kolumbije sudi meč, Kolumbija prva ispod Ekvadora. Bez ikakve logike. Edited January 27, 2022 by Don Juan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) E pa zasluženo. Ali da sačekamo sudiju ipak. Edit. Sudija nije gledao VAR, tako da...1-1 Edited January 27, 2022 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) 😄 Jos samo da ovaj omasi penal Opet VAR, o sudije budale I opet nema penala ni crvenog ovde jos jedino ostaje da Alison da gol za pobedu Edited January 27, 2022 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ali ova generacija Brazilaca, Risarlison, Kunja, Entoni, Barbosa... sve Dzastin Biber do Dzastina Bibera 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) Amerikanci igraju u Kanadi, bice ponovo na stadionu 'Icetaka' , jer je sada u Hamiltonu manje vise ziva zakucana na -10, danju nocu, bice jos par nedelja. Oni su igrali po zimi (U Columbusu) prvi i aklimatizuju se vec nedelju dana. Ironicno, Kanadjani tek stizu kuci iz Hondurasa. Edited January 28, 2022 by KfJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Kakav epski raspad Kolumbije. Na 6 zadnjih mečeva nisu dali gol, i večeras poraz kod kuće od Perua. Obzirom da igraju sledeći meč u gostima protiv Argentine, samo čudo može da ih odvede, ne direktno u Katar, nego je i baraž jako upitan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Ako ništa drugo, Burkina ode u polufinale zahvaljujući činjenici da je Tunis 1 kurence od reprezentacije. Možda i najgore prvenstvo Afrike koje sam u životu gledao. Jeste bio crvveni zasluženo za onaj lakat, ali da Tunis posle toga u 15ak minuta ne napravi ni polupriliku, bruka. Pokušali da izmuzu penal malo pre toga ali se iz aviJona videlo da je prvo bio start na loptu. Sve u svemu, Malijska Crna Gora ode dalje... Zasluženo. edit: Sutra Šiša vs Hašiš, arapsko kif - finale pre finala (16 ili 17h bemliga) i Senegal_FastFood vs EKaGe (20). Edited January 29, 2022 by Neme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 1 hour ago, Neme said: Ako ništa drugo, Burkina ode u polufinale zahvaljujući činjenici da je Tunis 1 kurence od reprezentacije. Možda i najgore prvenstvo Afrike koje sam u životu gledao. Jeste bio crvveni zasluženo za onaj lakat, ali da Tunis posle toga u 15ak minuta ne napravi ni polupriliku, bruka. Pokušali da izmuzu penal malo pre toga ali se iz aviJona videlo da je prvo bio start na loptu. Sve u svemu, Malijska Crna Gora ode dalje... Zasluženo. edit: Sutra Šiša vs Hašiš, arapsko kif - finale pre finala (16 ili 17h bemliga) i Senegal_FastFood vs EKaGe (20). Ja mislim da Egipat nema šanse, makar po onome što amo videli do sada. Senegal može lako da ispadne ako igraju kao do sada. Javlja mi se finale Maroko-Kamerun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Nervira me do konzumacije brufena sa kodeinom ovo besmisleno guranje Kameruna. Verovatno će i Egipat da dobije dosadašnje suđenje. Očajno prvenstvo. 16 minutes ago, Don Juan said: Senegal može lako da ispadne ako igraju kao do sada. Senegal, jedino golman ako ume da da gol. Maroko - Kamerun, taman tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 18 hours ago, Don Juan said: Javlja mi se finale Maroko-Kamerun. 18 hours ago, Neme said: Maroko - Kamerun, taman tako. Izgleda da je Salah imao drugačiju viziju finala 🤣🤣🤣. Uzeli bi ljudi pare na kladionici samo da se klade suprotno od mene 🤣. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 (edited) Propustio sam meč, sad sam kući stigao. Jel zasluženo? edit: Kad niko ne pogodi, ja pogodim. Kad svi pogađaju, ja mašim. Tako kod mene ide. 😀 Edited January 30, 2022 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 6 minutes ago, Neme said: Propustio sam meč, sad sam kući stigao. Jel zasluženo? edit: Kad niko ne pogodi, ja pogodim. Kad svi pogađaju, ja mašim. Tako kod mene ide. 😀 Jeste. Maroko bio danas lošiji nego inače. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 18 minutes ago, Don Juan said: Jeste. Maroko bio danas lošiji nego inače. Ne bi me čudilo da Ekv. Gvineja opegla Senegalm s obzirom da su jezivo neefikasni. A može se desiti i "naplata" za sve promašeno do sada. Prosto nije htelo da uđe, prati ih i to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 2 minutes ago, Neme said: Ne bi me čudilo da Ekv. Gvineja opegla Senegalm s obzirom da su jezivo neefikasni. A može se desiti i "naplata" za sve promašeno do sada. Prosto nije htelo da uđe, prati ih i to... Ja više neću da prognoziram, ali vrlo moguć je taj scenario 😁. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Kakav prijem Manea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts