Miki28 Teoljub Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Ovo mora da boli, branis ce 80 min i onda autogol na ovakav nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Dace ga rusi do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 Zasluženo na kraju. Uvek je lepo kad fudbal pobedi anti-fudbal. Hrvati i treba da budu na SP. Imaju veliki kontinuitet na velikim takmičenjima, maltene su stalno prisutni. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Eto ga. Sedmi plasman na SP iz osam pokušaja. Nije mala stvar ni za veće nacije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Pa čestitke komšije. Ako danas ne pobedimo (pu,pu) bilo bi lepo da i mi ugostimo Ruse u baražu 😁. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Ne bi bilo fer da su ovi bunkeraši otišli izravno. Krali su vrijeme od 1. sekunde. To još nisam vidio. Po prikazanoj igri u grupi nisu ni trebali biti u situaciji da u zadnjem kolu imaju šansu ić na SP. U baražu im ne dajem puno šanse s kim god da igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Hrvatska je fudbalska velesila za Rusiju i bilo bi uzasno da su ovi uspeli da izvuku bod. Kao da je Karpin učio školu kod batađore. Luka i Brozovic izdominirali ceo meč stahovirim tempom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Jos da Svedska i mi pobedimo i ne moze bolji dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Više nego zasluženo, bila bi prava sramota da su Rusi sa svojim dekadentnim ultra-Bata-Đora fudbalom prošli dalje! Zbog ovog bi bila pravda da ni baraž ne prođu, ma ko god im bio protivnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 32 minutes ago, Don Juan said: Meni nije jasno da Hrvatski fudbalski savez, i ako znaju kakvo nevreme može da bude u Dalmaciji u Novembru, biraju za domaćina Split a ne Zagreb. Neverovatno. Zar ti stvarno misliš da je itko od tih parazita koji o nečemu odlučuju to spomenuo ili makar pomislio na to? Btw, mislim da je Poljud jedan od zadnjih prirodnih terena i čim sam čuo da je kiša, znao sam na šta će ličit. Al koga sad briga za infrastrukturu i kišu. Katar jeee, Hrvatska, Dalmacijoooooo, bravo dečki... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 (edited) Rusi izasli da uzmu 0:0 i zavrsilo se kako to uvek biva kad se tako udje u mec, uzmes sipak Rusi svakako jedna od pozeljnijih ekipa za baraz. Jos kad bi mogli biti nosioci Edited November 14, 2021 by dzoneee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 Ova utakmica i njen ishod prava su simbolikakako se prodje kada bas ceo jebeni mec igras bunkercinu..nesto jednostavno mora da udje..lopta non-stop visi u i oko 16m i to ne moze drugacije zavrsiti. Sto kaze perkos - Rusi kao da su bili pravi izdanci dekadentne skole srpskog fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 45 minutes ago, Don Juan said: Meni nije jasno da Hrvatski fudbalski savez, i ako znaju kakvo nevreme može da bude u Dalmaciji u Novembru, biraju za domaćina Split a ne Zagreb. Neverovatno. Ne pratim pa ne mogu tvrdit ali mislim da zbog potresa Maksimir možda i ne zadovoljava sve propisane uvjete tj. rizičan je s punim kapacitetom, i ranije "mu" se gledalo kroz prste. Baš sam zadovoljan, bravo momci! Sretno večeras komšije a ako ne uspijete onda barem da odete na Ruse u baražu, mislim da ne bi bilo loše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 (edited) 11 minutes ago, Crni Bombarder said: Ova utakmica i njen ishod prava su simbolikakako se prodje kada bas ceo jebeni mec igras bunkercinu..nesto jednostavno mora da udje..lopta non-stop visi u i oko 16m i to ne moze drugacije zavrsiti. Sto kaze perkos - Rusi kao da su bili pravi izdanci dekadentne skole srpskog fudbala. Zaista su po pitanju fudbala nasa braca. :)) Nije ni cudo. Sreca nasa pa mi moramo da napadnemo Portugal jer nam jedino pobeda odgovara. 1 minute ago, svi pjevaju said: Sretno večeras komšije a ako ne uspijete onda barem da odete na Ruse u baražu, mislim da ne bi bilo loše I onda Rusi se brane na njihovoj polovini a mi na nasoj! I cekamo penale! Hvala i cestitke na prolazu! Edited November 14, 2021 by Don Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 21 minutes ago, dzoneee said: Rusi svakako jedna od pozeljnijih ekipa za baraz. Jos kad bi mogli biti nosioci Nosioci su 100%. Kao i Portugal 😁. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 (edited) 23 minutes ago, Don Radonja said: Sreca nasa pa mi moramo da napadnemo Portugal jer nam jedino pobeda odgovara. Mislim da kod Piksija ovo uopste ne vazi. Kao sto sam rekao na temi o nasoj reprezentaciji, mislim da je on isplanirao kako cemo igrati na ovoj utakamici jos odmah nakon utakmice sa Portugalom u Beogradu. Zato sam ga i zagotivio kao trenera kroz ove kvalifikacije. Mentaliteta je takvog da izlazi i da se nadigrava sa protivnikom pa sada dokle ga to dovede dovede. Zato i izlazi sa dva napadaca od starta uvek, i gura Sergeja u vezu iako se sigurno bar 60% ljudi koji prate reprezentaciju nasu sa tim ne slazu. Jednostavno je takav. E zato cak i ako bude baraza jedva cekam baraz, jer sile nema da cemo se braniti kod njega protiv ekipa kao sto su Rusija, Austrija, Skotska, Vels, Svedska pa cak i Svajcarska. Edited November 14, 2021 by dzoneee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Btw, razlika u našoj igri danas i na početku kvalifikacija je nebo i zemlja. Zadnje 2 tekme letimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Igrali ste bas dobro i doinantno sada, pogotovo u prvom poluvremenu. Al jbg danas u fudbalu to nije dovoljno da spakujes dva tri lagana komada protivniku kao nekada. Iskreno ja ispizdim kad moja ekipa odigra vrhunski i dominantno a postigne realno jedan tupav gol. Zasluzili ste u ovoj utakmici po igri i pristupu da postignete bar dva vrhunska neka gola. Ali sta ces na kraju rezultat i jeste najbitniji i zasluzeno idete u Katar. Svaka cast. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 (edited) 11 minutes ago, dzoneee said: Mislim da kod Piksija ovo uopste ne vazi. Kao sto sam rekao na temi o nasoj reprezentaciji, mislim da je on isplanirao kako cemo igrati na ovoj utakamici jos odmah nakon utakmice sa Portugalom u Beogradu. Zato sam ga i zagotivio kao trenera kroz ove kvalifikacije. Mentaliteta je takvog da izlazi i da se nadigrava sa protivnikom pa sada dokle ga to dovede dovede. Zato i izlazi sa dva napadaca od starta uvek, i gura Sergeja u vezu iako se sigurno bar 60% ljudi koji prate reprezentaciju nasu sa tim ne slazu. Jednostavno je takav. E zato cak i ako bude baraza jedva cekam baraz, jer sile nema da cemo se braniti kod njega protiv ekipa kao sto su Rusija, Austrija, Skotska, Vels, Svedska pa cak i Svajcarska. Piksi je vrhunski fudbaler bio i zato se i ne boji nikog jer je on bio na tom nivou a da bi bio na tom nivou moras imati taj mentalitet i to pokusava da prenese na ekipu. Okej, mozda vcrs se ne uspije da se ode u Katar ali ne treba ocajavat vec dat podrsku i za baraz pa cak i ako se ni tamo ne uspije jer ovo treba da bude neki duzi plan. Vidi se igra, vidi se vjera u rezultat i to publika prepoznaje. Ja prvi nesto nisam bio zainteresovan za reprezentaciju jer su me milion pita "prodali" ali ovdje vidim nesto sto je bilo i kod Antica. Jos onaj odgovor na pitanje Ace informacije o eventualnom odlasku u Katar? Idemo da se posibamo pa sta bude. Edited November 14, 2021 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Je l' to i bratja Makedonci 'oće u baraž? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 ne da hoce nego su i zasluzili baraz, kontrolisu utakmicu i samo nekim teskim kiksom mogu da se samoubiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Bravo rođaci ! Sega so Rusija vo baraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 Koliko je Santos pogubio konce u Portugalu..covek jednostavno ne zna da igra nista sem bloka,pa na kontru. Tim mu je nakrcan znalcima,ali on ne zna sta da radi sa njima..Cenim da ce proci baraz,ali nema od ovakvog Portugala nista u Kataru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 9 minutes ago, Crni Bombarder said: Cenim da ce proci baraz,ali nema od ovakvog Portugala nista u Kataru. Baraž je teška mina. Recimo Italija sutra ispuši za direktan plasman i žrebaju ih u istoj grupi. Pa šta ako gostuju Švajcarskoj recimo. Može da bude jako zajebano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Razmišljam već nekoliko dana, Katar će biti pravi poklon ostalim ekipama u grupi. Još će, mislim, biti žrebani kao nosioci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts