Lobotomija Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 9 hours ago, dzoneee said: Tako je. Nasao sam i ja i procitao posle. Svajcarska, Svedska i Srbija ako dobijemo Azerbejdzan bicemo najbolje rangirane drugoplasirane ekipe jer se ovima sa sest ekipa u grupi oduzimaju bodovi protiv najslabijih ekipa u tim grupama. Sto znaci da bi mi sa Svajcarskom i Svedskom plus jos tri najbolje rangirane drugoplasirane bili domacini i nosioci u eventualnom barazu. I ne bi mogli medjusobno u polufinalu da se sastanemo. Ekipe koje dolaze iz LN nisu nosioci. Sto znaci da bi nam potencijalni protivnici u polufinalu mogli biti Austrija/Madjarska/Vels/Ceska/Ukrajina/Skotska/Rumunija. Sa svima smo skoro igrali osim sa Cesima i njih bih bas voleo da izbegnemo Fenomenalne vesti. Muka ali ne strašna, ako se uzdamo i u nekikstm Španije, Francuske i sl. Daj opet Škotsku, mmimjbmdimjbm... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Portugal vec 3 komada u 15 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 (edited) Odlicno igraju momci protiv Litvanije, 3 komada za poluvreme, dve asistencije iz kornera Sacirija za 2 gola Emboloa! Daj jos 3 u drugom pa da izjednacimo gol razliq sa Italijom 😎 Edited October 12, 2021 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Albanci prave haos nakon gola Poljske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Danska druga reprezentacija koja je izborila plasman na SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 4-0 na kraju, zabio ga i Gavraninovic u 94' Englezi 1-1 sa Madjarima kuci, bas neocekivano bledo izdanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 31 minutes ago, delgado said: Odlicno igraju momci protiv Litvanije, 3 komada za poluvreme, dve asistencije iz kornera Sacirija za 2 gola Emboloa! Daj jos 3 u drugom pa da izjednacimo gol razliq sa Italijom 😎 Treba imati želudac, pa navijati za reprezentaciju u kojoj igraju "visokoletači", posebno nakon onog u Rusiji. 🙄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 21 minutes ago, Martin Mystere said: Albanci prave haos nakon gola Poljske. Primiše gol koji ih izbacuje iz plej ofa za svetsko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Bosna uzela bod u Kijevu i sad imaju sjajnu situaciju. Ako dobiju Finsku onda im je dovoljan i bod protiv Ukrajinaca u poslednjem kolu. Oba meca igraju kod kuce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Primiše gol koji ih izbacuje iz plej ofa za svetskoNikakvo opravdanje za one divljačke scene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Sada je već izvesno da će Austrija u baraž preko LN, i čeka se još gori iz duela Češka/Vels, mada je u suštini njima sve jedno ako ne mogu biti prvi. Mi smo gotovo izvesno ako budeo drugi u grupi nosioci u baražu, ali teoretski još nije 100% sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 14 hours ago, Del Piero said: Bosna uzela bod u Kijevu i sad imaju sjajnu situaciju. Ako dobiju Finsku onda im je dovoljan i bod protiv Ukrajinaca u poslednjem kolu. Oba meca igraju kod kuce. Znaci gube obe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Kod Velsa zavisi da li ce Belgija da ih pusti ili ne. Moguce da ce izvesti Belgijanci neku B ekipu ili mesanu i dati na taj nacin sansu ovima da naprave nesto. Vels dobija Belorusiju 100% i to su onda 3 boda vise od Ceha sa istim brojem utakmica. Igrace Velsanima i nereseno protiv Belgijanaca. Ali onda je Ceska ekipa koja upada u baraz preko Lige nacija. Francuze za razliku od Belgijanaca skroz mogu da vidim kako i da izadju u najjacem sastavu mogu odigrati nezainteresovano i nemotivisano protiv Finaca u poslednjem kolu ako Finci slucajno nekako dodju u situaciju da se bore za baraz. A za to im treba pobeda u BiH. Skoti su izvesni ucesnici baraza i to kao vrlo verovatno ne nosioci. Poljska takodje ali mislim da ce oni u nosioce? Ne znam tacno kako ce se skroz odredjivati grupe za baraz, ali pretpostavljam da ce u toj grupi od cetiri ekipe biti po dva nosioca i dva ne nosioca pa ko izadje kao pobednik grupe ide na SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 8 minutes ago, dzoneee said: Ne znam tacno kako ce se skroz odredjivati grupe za baraz, ali pretpostavljam da ce u toj grupi od cetiri ekipe biti po dva nosioca i dva ne nosioca pa ko izadje kao pobednik grupe ide na SP. Jeste, tri staze (kako su ih nazvali) sa po četiri učesnika, dva nosioca i dva nenosioca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Bogami trebace sreca i za ovaj baraz Nesto racunao uzimao neke parametre i sa gol razlikom eventualnom i ispalo mi: nosioci: Svedska, Svajcarska, Poljska, Skotska, Rusija, Srbija nenosioci: Austrija, Ceska, Rumunija, Bosna, Norveska, Vels Nekako je logicno da je najpozeljnije izbeci Svedsku/Svajcarsku kao drugu ekipu nosilaca u nasoj toj stazi. Zbog razlike ipak je moguce da ce Skotska u nosioce. Ispalo mi da ce Vels i oni imati isto bodova (15), a gol razlika biti na njihovoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 (edited) 47 minutes ago, dzoneee said: Francuze za razliku od Belgijanaca skroz mogu da vidim kako i da izadju u najjacem sastavu mogu odigrati nezainteresovano i nemotivisano protiv Finaca u poslednjem kolu ako Finci slucajno nekako dodju u situaciju da se bore za baraz. A za to im treba pobeda u BiH. Fincima može i neriješeno sa BiH biti dosta uz tu eventualnu, teško ostvarivu pobjedu nad Francuskom. A u toj zadnjoj tekmi s Francuzima može biti -10 temperatura i situacija da francuske zvijezde i zvjezdice ne žele ništa riskirati u takvim uvjetima kad je prvo mjesto već osigurano, još Deschampsov pristup kad se uzme u obzir - ništa ne isključujem. Mislim, realno je da Finci ne ostvare nijednu pobjedu, možda ni bod do kraja, ali šansa postoji. BiH u odličnoj poziciji al što reče Wesley, kakvi su - prokockat će i to. Ukrajinci 6 neriješenih u 7 susreta, ne sjećam se sličnog učinka neke repke u zadnje vrijeme. Edited October 13, 2021 by svi pjevaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 15 minutes ago, dzoneee said: Bogami trebace sreca i za ovaj baraz Nesto racunao uzimao neke parametre i sa gol razlikom eventualnom i ispalo mi: nosioci: Svedska, Svajcarska, Poljska, Skotska, Rusija, Srbija nenosioci: Austrija, Ceska, Rumunija, Bosna, Norveska, Vels Nekako je logicno da je najpozeljnije izbeci Svedsku/Svajcarsku kao drugu ekipu nosilaca u nasoj toj stazi. Zbog razlike ipak je moguce da ce Skotska u nosioce. Ispalo mi da ce Vels i oni imati isto bodova (15), a gol razlika biti na njihovoj strani. Nisam tako ranije mislio ali sve mi se čini da će Španjolska, a možda čak i Italija ili Portugal ići u baraž. Dođe li do toga da odlučuje meč u Španjolskoj o prvom mjestu, očekujem pobjedu Furije, ali "problem" vidim u tekmi s Grcima gdje ne vidim kako će past gol sve da se 300 minuta igra Doduše, neće lako ni Šveđani u Gruziji dobit. Bude li neriješeno u meču Italija-Švicarska bit će izuzetno interesantno vidjet tko će biti prvi, Talijani imaju 2 gola bolju gol razliku od Švicaraca i idu u goste Sjevernoj Irskoj u zadnjem kolu dok Švicarci dočekuju Bugare. Mislim da je za Srbiju možda i bolje da ih najvjerojatnije samo pobjeda vodi do prvog mjesta. Da je x dovoljan, već bih vidio neku bunkericu i "staru" srpsku "igru" dok ovako nema kalkulacija, bit će teško ali ne i nemoguće. Hrvatsku nisam ni spominjao ali naravno da je lako moguće da i mi odemo u baraž. Možda sam lud ali više se pribojavam tekme s Maltom nego one s Rusijom. Dobijemo li Maltežane, vjerujem da ćemo i Ruse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Makedonci razmontirali Jermeniju, a Rusija Kipar. Šveđani su nekako uspeli da izgube od Gruzije i sada sebi otežali život. Pravi poklon za Špance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Pa realno bolje Svedska nego Spanija u barazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 31 minutes ago, dzoneee said: Pa realno bolje Svedska nego Spanija u barazu Tu jesi u pravu 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Portugalci sa kombinovanim sastavom u Irskoj. Verujem da ce dobiti ali mislim da nista nemaju protiv da uzmu bod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 27 minutes ago, dzoneee said: Portugalci sa kombinovanim sastavom u Irskoj. Verujem da ce dobiti ali mislim da nista nemaju protiv da uzmu bod. Ovde miriše na 0-0. Elem, jeziv start je bio na meču Nemačka-Lihtenštajn i prava sreća da Gorecka nije teže povređen da ne pominjem nešto drugo. Lik ga je bukvalno kramponima udario u vrat i lice. Sreća pa ima samo površne ogrebotine. Da je bio malo jači udarac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Irska i njihov stil igre bas ne odgovara Portugalu. Portugal imao jednu sansu vrednu pomena, Irci dve u jednom napadu. Ne daju se Irci i moguce da ce zavrsiti 0:0. Mada nikad ne znas sa Portugalcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 (edited) Pepe ne igra protiv Srbije. Ajde sada Irska da iskoristi igrača više, pa da mirno idemo u Lisabon. Edited November 11, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 (edited) Rumunija ne može da da gol Islandu što odgovara Severnoj Makedoniji, koja bi, ako ostane 0-0, imala prednost pred poslednje kolo (u borbi za baraž), u kom dočekuju Island. Pogodili Rumuni stativu nekoliko minuta pred kraj. Lopta se iza leđa golmanu odbila u gol-aut sa druge strane. Bukvalno su milimetri delili Rumune od gola. Edited November 11, 2021 by Barkley#34 Dodatak u zagradi i bold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts