Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, dzoneee said:

Tako je. Nasao sam i ja i procitao posle.

Svajcarska, Svedska i Srbija ako dobijemo Azerbejdzan bicemo najbolje rangirane drugoplasirane ekipe jer se ovima sa sest ekipa u grupi oduzimaju bodovi protiv najslabijih ekipa u tim grupama. Sto znaci da bi mi sa Svajcarskom i Svedskom plus jos tri najbolje rangirane drugoplasirane bili domacini i nosioci u eventualnom barazu. I ne bi mogli medjusobno u polufinalu da se sastanemo. Ekipe koje dolaze iz LN nisu nosioci. Sto znaci da bi nam potencijalni protivnici u polufinalu mogli biti Austrija/Madjarska/Vels/Ceska/Ukrajina/Skotska/Rumunija. Sa svima smo skoro igrali osim sa Cesima i njih bih bas voleo da izbegnemo :classic_biggrin:

Fenomenalne vesti. Muka ali ne strašna, ako se uzdamo i u nekikstm Španije, Francuske i sl.

Daj opet Škotsku, mmimjbmdimjbm...

• Like 2
Posted (edited)

Odlicno igraju momci protiv Litvanije, 3 komada za poluvreme, dve asistencije iz kornera Sacirija za 2 gola Emboloa! Daj jos 3 u drugom pa da izjednacimo gol razliq sa Italijom 😎

Edited by delgado
Posted
31 minutes ago, delgado said:

Odlicno igraju momci protiv Litvanije, 3 komada za poluvreme, dve asistencije iz kornera Sacirija za 2 gola Emboloa! Daj jos 3 u drugom pa da izjednacimo gol razliq sa Italijom 😎

Treba imati želudac, pa navijati za reprezentaciju u kojoj igraju "visokoletači", posebno nakon onog u Rusiji. 🙄

• Like 2
Posted

Sada je već izvesno da će Austrija u baraž preko LN, i čeka se još gori iz duela Češka/Vels, mada je u suštini njima sve jedno ako ne mogu biti prvi. Mi smo gotovo izvesno ako budeo drugi u grupi nosioci u baražu, ali teoretski još nije 100% sigurno.

• Like 1
Posted
14 hours ago, Del Piero said:

Bosna uzela bod u Kijevu i sad imaju sjajnu situaciju. Ako dobiju Finsku onda im je dovoljan i bod protiv Ukrajinaca u poslednjem kolu. Oba meca igraju kod kuce.

Znaci gube obe...

Posted

Kod Velsa zavisi da li ce Belgija da ih pusti ili ne. Moguce da ce izvesti Belgijanci neku B ekipu ili mesanu i dati na taj nacin sansu ovima da naprave nesto. Vels dobija Belorusiju 100% i to su onda 3 boda vise od Ceha sa istim brojem utakmica. Igrace Velsanima i nereseno protiv Belgijanaca. Ali onda je Ceska ekipa koja upada u baraz preko Lige nacija.

Francuze za razliku od Belgijanaca skroz mogu da vidim kako i da izadju u najjacem sastavu mogu odigrati nezainteresovano i nemotivisano protiv Finaca u poslednjem kolu ako Finci slucajno nekako dodju u situaciju da se bore za baraz. A za to im treba pobeda u BiH.

Skoti su izvesni ucesnici baraza i to kao vrlo verovatno ne nosioci. Poljska takodje ali mislim da ce oni u nosioce? 

Ne znam tacno kako ce se skroz odredjivati grupe za baraz, ali pretpostavljam da ce u toj grupi od cetiri ekipe biti po dva nosioca i dva ne nosioca pa ko izadje kao pobednik grupe ide na SP.  

Posted
8 minutes ago, dzoneee said:

Ne znam tacno kako ce se skroz odredjivati grupe za baraz, ali pretpostavljam da ce u toj grupi od cetiri ekipe biti po dva nosioca i dva ne nosioca pa ko izadje kao pobednik grupe ide na SP.  

Jeste, tri staze (kako su ih nazvali) sa po četiri učesnika, dva nosioca i dva nenosioca.

Posted

Bogami trebace sreca i za ovaj baraz :classic_laugh:

Nesto racunao uzimao neke parametre i sa gol razlikom eventualnom i ispalo mi:

nosioci: Svedska, Svajcarska, Poljska, Skotska, Rusija, Srbija

nenosioci: Austrija, Ceska, Rumunija, Bosna, Norveska, Vels

Nekako je logicno da je najpozeljnije izbeci Svedsku/Svajcarsku kao drugu ekipu nosilaca u nasoj toj stazi. 

Zbog razlike ipak je moguce da ce Skotska u nosioce. Ispalo mi da ce Vels i oni imati isto bodova (15), a gol razlika biti na njihovoj strani.

Posted (edited)
47 minutes ago, dzoneee said:

Francuze za razliku od Belgijanaca skroz mogu da vidim kako i da izadju u najjacem sastavu mogu odigrati nezainteresovano i nemotivisano protiv Finaca u poslednjem kolu ako Finci slucajno nekako dodju u situaciju da se bore za baraz. A za to im treba pobeda u BiH.

Fincima može i neriješeno sa BiH biti dosta uz tu eventualnu, teško ostvarivu pobjedu nad Francuskom. A u toj zadnjoj tekmi s Francuzima može biti -10 temperatura i situacija da francuske zvijezde i zvjezdice ne žele ništa riskirati u takvim uvjetima kad je prvo mjesto već osigurano, još Deschampsov pristup kad se uzme u obzir - ništa ne isključujem. Mislim, realno je da Finci ne ostvare nijednu pobjedu, možda ni bod do kraja, ali šansa postoji. 

BiH u odličnoj poziciji al što reče Wesley, kakvi su - prokockat će i to. Ukrajinci 6 neriješenih u 7 susreta, ne sjećam se sličnog učinka neke repke u zadnje vrijeme.

Edited by svi pjevaju
Posted
15 minutes ago, dzoneee said:

Bogami trebace sreca i za ovaj baraz :classic_laugh:

Nesto racunao uzimao neke parametre i sa gol razlikom eventualnom i ispalo mi:

nosioci: Svedska, Svajcarska, Poljska, Skotska, Rusija, Srbija

nenosioci: Austrija, Ceska, Rumunija, Bosna, Norveska, Vels

Nekako je logicno da je najpozeljnije izbeci Svedsku/Svajcarsku kao drugu ekipu nosilaca u nasoj toj stazi. 

Zbog razlike ipak je moguce da ce Skotska u nosioce. Ispalo mi da ce Vels i oni imati isto bodova (15), a gol razlika biti na njihovoj strani.

Nisam tako ranije mislio ali sve mi se čini da će Španjolska, a možda čak i Italija ili Portugal ići u baraž. Dođe li do toga da odlučuje meč u Španjolskoj o prvom mjestu, očekujem pobjedu Furije, ali "problem" vidim u tekmi s Grcima gdje ne vidim kako će past gol sve da se 300 minuta igra :classic_biggrin: Doduše, neće lako ni Šveđani u Gruziji dobit.

Bude li neriješeno u meču Italija-Švicarska bit će izuzetno interesantno vidjet tko će biti prvi, Talijani imaju 2 gola bolju gol razliku od Švicaraca i idu u goste Sjevernoj Irskoj u zadnjem kolu dok Švicarci dočekuju Bugare.

Mislim da je za Srbiju možda i bolje da ih najvjerojatnije samo pobjeda vodi do prvog mjesta. Da je x dovoljan, već bih vidio neku bunkericu i "staru" srpsku "igru" dok ovako nema kalkulacija, bit će teško ali ne i nemoguće.

Hrvatsku nisam ni spominjao ali naravno da je lako moguće da i mi odemo u baraž. Možda sam lud ali više se pribojavam tekme s Maltom nego one s Rusijom. Dobijemo li Maltežane, vjerujem da ćemo i Ruse.

• 5 weeks later...
Posted
27 minutes ago, dzoneee said:

Portugalci sa kombinovanim sastavom u Irskoj. Verujem da ce dobiti ali mislim da nista nemaju protiv da uzmu bod.

Ovde miriše na 0-0.

Elem, jeziv start je bio na meču Nemačka-Lihtenštajn i prava sreća da Gorecka nije teže povređen da ne pominjem nešto drugo. Lik ga je bukvalno kramponima udario u vrat i lice. Sreća pa ima samo površne ogrebotine. Da je bio malo jači udarac....

Posted

Irska i njihov stil igre bas ne odgovara Portugalu. Portugal imao jednu sansu vrednu pomena, Irci dve u jednom napadu. Ne daju se Irci i moguce da ce zavrsiti 0:0. Mada nikad ne znas sa Portugalcima. 

Posted (edited)

Rumunija ne može da da gol Islandu što odgovara Severnoj Makedoniji, koja bi, ako ostane 0-0, imala prednost pred poslednje kolo (u borbi za baraž), u kom dočekuju Island.

Pogodili Rumuni stativu nekoliko minuta pred kraj. Lopta se iza leđa golmanu odbila u gol-aut sa druge strane. Bukvalno su milimetri delili Rumune od gola.

Edited by Barkley#34
Dodatak u zagradi i bold