Manu Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 @pepe sancez i ostali sta ima veceras da se pogleda od PO-a po Evropi da valja? Imam vremena i bas veliku zelju za gledanjem malo euroballa pod tenzijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Pa jedino sto je ostalo je Real-Valencia, prva utakmica polufinala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Fener opet u 4 cetvrtini ispustio 15 razlike...Trenutno vode 67:66... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ubacujes kao u bazen i odna uvodis Kerola da malo podebljas surovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Venecija dobila majstoricu u Kremoni 69-79 ... sledi finale Sasari - Venecija Blaga prednost na strani Venecije, iskusan tim koji je već osvajao titulu pre par godina. Buskalja novi trener Ređine, ugovor na tri godine ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 Bray povilenio, 10/13 trojke, 38 poena, ali Bayern pocistio Vechtu. Lucic opet odlican, dobra partija i Jovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Odigrao je za svoju dušu, samo 2as (Bray) ... biće on fino pojačanje za Bajern, taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Jel neko gleda Efes vs Fenerbache?Vidim Efes dao samo 4p u 3 cetvrtini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Totalni raspad Efesa, imaju 15 of skokova al ne mogu ništa da pogode ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Jel može neko ko je više pratio Endesa ligu ove godine da mi kaže na koju se fintu Zaragoza umuvala u polufinale? Gledam ih sinoć protiv Barse, baš tanak roster. Reko bar imaju nekog Amera jebača kad ono ni to, među boljim igračima im je Nemanja Radović. Baš baš tanka ekipa za tu fazu takmičenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Pa onaj Sten Okoje im je u petorci lige. Fizicki dobar igrac, ali vjetovstno su mu Hanga i Klaver defanzivno previse. Edit. Mislite li da bi Tomicu Vil Kamings iz Oldenburga legao samo tako. Taj covjek sve zna, samo je fizicki tanji. Edited June 10, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Sta znam, Nemacka liga nikako ne moze da mi bude reper za neku cvrscu igru, onu koja ce se igrati sledece godine u EL. Imao je on sansu u dobrom sistemu kod Blata ali se tamo nije pokazao. Mislim da bi na samo tako legao Siva, ali cini mi se da nije mnogo realno u ovom trenutku kada je Alba izborila EL. Nego gledam sad Aita, i ne mogu da se setim kada sam video poslednji put nekog trenera na kosarkaskoj utakmici sa kacketom na glavi, bas nekako kul izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Meni je zadnjih godina Njemacka liga možda najzanimljivija za praćenje, toliko nekih zanimljivih igrača, bilo po stilu igre ili fizičkom profilu, ekipa koje igraju različite stilove kosarke, ima i do uticaja trenera sa strane a niko ne igra za neke prevelike pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 10, 2019 Author Share Posted June 10, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Jel može neko ko je više pratio Endesa ligu ove godine da mi kaže na koju se fintu Zaragoza umuvala u polufinale? Gledam ih sinoć protiv Barse, baš tanak roster. Reko bar imaju nekog Amera jebača kad ono ni to, među boljim igračima im je Nemanja Radović. Baš baš tanka ekipa za tu fazu takmičenja. Baskoniji se nije igralo cetvrtfinale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 18 minutes ago, MrTripleDouble said: Sta znam, Nemacka liga nikako ne moze da mi bude reper za neku cvrscu igru, onu koja ce se igrati sledece godine u EL. Imao je on sansu u dobrom sistemu kod Blata ali se tamo nije pokazao. Mislim da bi na samo tako legao Siva, ali cini mi se da nije mnogo realno u ovom trenutku kada je Alba izborila EL. Nego gledam sad Aita, i ne mogu da se setim kada sam video poslednji put nekog trenera na kosarkaskoj utakmici sa kacketom na glavi, bas nekako kul izgleda. Priznajem nisam ga ni primjetio u Darusafaki, ali ono sto vidim da Tomic trazi od pleja on moze da odradi vrlo dobro. Naravno, nisam ni mislio da on bude prvi plej, niti bi bio fit na ostatak rostera. Vise sam mislio naglas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Kako ovo nije nesportski potez? 😨 Cak stavise tehnicka za Markovica zbog opravdanih prigovora... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Ovo sam gledao, car al samo ponekad Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Au jbt, ovo je morala biti tehnička. Edited June 10, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Bila je, za Himki Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Komedija. Baš težak kiks sudije, jedino pitanje je da li tehnička ili namerna (ako se okarakteriše kao opasna igra, što i jeste). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Ne može biti nesportska jer nije bilo kontakta s protivnikom. Tehnička je trebala biti svirana, tu nema spora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Opasna igra Edited June 10, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Čist klizeći ko suza ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Dobro tabanje u La Fonteti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts