DJORDJE Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 (edited) Ako nekome treba ideja za rodjendasnski poklon deci. Trebalo mi je sat vremena da sklopim poklon, ali ne zalim. Edited September 25, 2021 by DJORDJE 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Ćerka dobila od škole kompenzaciju za covid 700USD za zimski semestar. Baš lep gest. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 On 9/24/2021 at 11:51 PM, DJORDJE said: Ako nekome treba ideja za rodjendasnski poklon deci. Trebalo mi je sat vremena da sklopim poklon, ali ne zalim. Ako naglo pocne komsiluk da se iseljava, znas bar zasto 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 7 hours ago, Baby said: Ako naglo pocne komsiluk da se iseljava, znas bar zasto 😄 Meni nece , jer je poklon za sina zeninog kolege. Klasicna prica, tip dobio dete u 50tim i kada dodje sa klincem kod nas, mali stalno lupa po stolicama, stolcicima i svemu sto mu dodje pod ruku. Naravno tati ne pada na pamet da ga malo obuzda, tako da sam ja malog prozvao bubnjar. Posto mu je prosle nedelje bio 5ti rodjendan , nasao sam i prikladan poklon. Mogu ti reci da je moj poklon bio hit na rodjendanu. Ne samo da je klinac bio odusevljen , nego su i ostala deca morala da isprobaju poklon. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 35 minutes ago, DJORDJE said: Meni nece , jer je poklon za sina zeninog kolege. Klasicna prica, tip dobio dete u 50tim i kada dodje sa klincem kod nas, mali stalno lupa po stolicama, stolcicima i svemu sto mu dodje pod ruku. Naravno tati ne pada na pamet da ga malo obuzda, tako da sam ja malog prozvao bubnjar. Posto mu je prosle nedelje bio 5ti rodjendan , nasao sam i prikladan poklon. Mogu ti reci da je moj poklon bio hit na rodjendanu. Ne samo da je klinac bio odusevljen , nego su i ostala deca morala da isprobaju poklon. Lepo si ih sredio 😄 Je l' i tata isprobavao ili mu smeta kada se lupa u njegovoj kuci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 18 hours ago, Baby said: Lepo si ih sredio 😄 Je l' i tata isprobavao ili mu smeta kada se lupa u njegovoj kuci? Prvo je imao neki kiseli osmeh na licu , posle ga je Daniel's oraspolozio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 On 9/21/2021 at 10:05 AM, alberto.ascari said: Počelo grejanje. I ovde! 😄 Inace, neka "korist" od rata u Bosni - uzmem juce auto u rent-a-car, krenem, jos podesavam kojesta po autu, pogledam u retrovizor - sirena/policija!! Stanem, stize policajac:"Znate da ste vozili 44 mph u zoni od 30 mph? Vozacku, molim" Jao, ciko, tek uzela auto, podesavam, ukljucujem cruise control, evo papiri iz rentala, vidite da sam tek uzela, evo nemacka vozacka, evo floridska vozacka, evo sve! Ode on da proveri, nema ga, nema....dolazi, pita odakle sam inace, kazem iz Srbije. Kaze da je prepoznao "ic" u prezimenu, bio je u BiH za vreme rata... "Cista vam je vozacka, vozite pazljivo, necu naplatiti kaznu" (ako se ne varam, pre 15 god sam za prekoracenih 16 mph platila skoro $ 200 i odradila "skolicu" da mi ne bi dodali 4 poena na vozacku) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 39 minutes ago, Sunshine State said: I ovde! 😄 Inace, neka "korist" od rata u Bosni - uzmem juce auto u rent-a-car, krenem, jos podesavam kojesta po autu, pogledam u retrovizor - sirena/policija!! Stanem, stize policajac:"Znate da ste vozili 44 mph u zoni od 30 mph? Vozacku, molim" Jao, ciko, tek uzela auto, podesavam, ukljucujem cruise control, evo papiri iz rentala, vidite da sam tek uzela, evo nemacka vozacka, evo floridska vozacka, evo sve! Ode on da proveri, nema ga, nema....dolazi, pita odakle sam inace, kazem iz Srbije. Kaze da je prepoznao "ic" u prezimenu, bio je u BiH za vreme rata... "Cista vam je vozacka, vozite pazljivo, necu naplatiti kaznu" (ako se ne varam, pre 15 god sam za prekoracenih 16 mph platila skoro $ 200 i odradila "skolicu" da mi ne bi dodali 4 poena na vozacku) Ja bih te, na mestu saobracajca pitao: Sremska Mitrovica, Ruma, Stara Pazova, Pancevo, Zrenjanin, Sombor ili Subotica... gde ste polagali? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 1 hour ago, Sunshine State said: Jao, ciko, tek uzela auto, podesavam, ukljucujem cruise control, evo papiri iz rentala, vidite da sam tek uzela, evo nemacka vozacka, evo floridska vozacka, evo sve! Sledeci put pokazi samo nemacku i prolazis bez kazne , osim ako ne napravis bas neki krupan prekrsaj ili sudar. Nisam siguran koliko je legalno, ali prolazi sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 6 hours ago, DJORDJE said: Sledeci put pokazi samo nemacku i prolazis bez kazne , osim ako ne napravis bas neki krupan prekrsaj ili sudar. Nisam siguran koliko je legalno, ali prolazi sigurno. Jeste bolje jer oni nece da se maltretiraju sa papirologijom toliko da salju kazne u Nemacku, ali ako je imaju u sistemu mogu da je pitaju gde joj je americka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 9 hours ago, DJORDJE said: Sledeci put pokazi samo nemacku i prolazis bez kazne , osim ako ne napravis bas neki krupan prekrsaj ili sudar. Nisam siguran koliko je legalno, ali prolazi sigurno. Zavisi gde, ne bih to probala u Dzordziji 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 19 hours ago, Angelia said: Zavisi gde, ne bih to probala u Dzordziji 😁 Prodje u Arizoni i UT naravno sa rentalom, ako vozis svoj auto imaju te po tablicama. Slicno je i u Kanadi sa americkom dozvolom. Nemci su dao Bog bili i ostali negativci, naplate kaznu od Rent-a-car kompanije pa ti je onda oni posalju sa kamatom, troskovima, dodatcima i svim ostalim sranjima kada si vec i zaboravio da si tamo uopste bio. Jednini nacin da se izvuces je da ponistis karticu koju si koristio za rentiranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 26 minutes ago, DJORDJE said: Prodje u Arizoni i UT naravno sa rentalom, ako vozis svoj auto imaju te po tablicama. Slicno je i u Kanadi sa americkom dozvolom. Nemci su dao Bog bili i ostali negativci, naplate kaznu od Rent-a-car kompanije pa ti je onda oni posalju sa kamatom, troskovima, dodatcima i svim ostalim sranjima kada si vec i zaboravio da si tamo uopste bio. Jednini nacin da se izvuces je da ponistis karticu koju si koristio za rentiranje. Englezi takodje. Sve ce da platis. Oni idu prema tablicama, kamere nista panduri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 On 10/2/2021 at 1:30 PM, DJORDJE said: Meni nece , jer je poklon za sina zeninog kolege. Klasicna prica, tip dobio dete u 50tim i kada dodje sa klincem kod nas, mali stalno lupa po stolicama, stolcicima i svemu sto mu dodje pod ruku. Naravno tati ne pada na pamet da ga malo obuzda, tako da sam ja malog prozvao bubnjar. Posto mu je prosle nedelje bio 5ti rodjendan , nasao sam i prikladan poklon. Mogu ti reci da je moj poklon bio hit na rodjendanu. Ne samo da je klinac bio odusevljen , nego su i ostala deca morala da isprobaju poklon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Kod mene u kraju gde je najveća afera za poslednjih 20+ godina bila kad se nekome izgubio pas. Prema nepotvrdjenim informacijama se negde u jednoj od vila zabarakadirao veteran iz Avganistana i malo proba oružje. Ne zna se da li ima žrtava. U medjuvremenu, lokalni beer pub na ćošku pun, komšije posmatraju šta se dešava.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 18 hours ago, alberto.ascari said: Kod mene u kraju gde je najveća afera za poslednjih 20+ godina bila kad se nekome izgubio pas. Prema nepotvrdjenim informacijama se negde u jednoj od vila zabarakadirao veteran iz Avganistana i malo proba oružje. Ne zna se da li ima žrtava. U medjuvremenu, lokalni beer pub na ćošku pun, komšije posmatraju šta se dešava. Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Epilog - dva mrtva, žrtva i strelac koga je našla policija mrtvog u kući, izvršio samoubistvo. Motiv - navodno susedski odnosi. Jbt, da ne veruješ, mogao je pas da mu popiša kapiju a on da izvadi gun i gotovo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Juce u Vegasu devojku iz Srbije ubio fudbaler Raidersa vozeci pijan Korvetu 250kmh, u delu grada gde je limit negde oko 60kmh. Sto se kaze da je barem samo ubio, nego je ziva izgorela u kolima. Nisam bio kuci nego danas cuo od zene , koja je cula od kolege koji je bio dezuran u bolnici. Nevada ima smrtnu kaznu , a pre izvrsenja bi ga i kastrirao. Ovo nije ni prvi ni poslednji put da likovi u sportskim automobilima divljaju po stambenim cetvrtima. Ako se iz nekog razloga vracas nocu kuci, nikada ne znas kada ce neki od divljaka da se zakuc u tebe. Pre 5 godina zena se vracala sa dezurstva i neko je zakacio u zadniji deo kola jer je sa 200 na sat prosao na crveno. Njen se auto nekolio puta okrenuo i na kraju preturio na krov. Naravno bilmeza niko nikada nije pronasao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Na Astroworld festivalu u petak na nastupu Travis Scotta 8 ili vise mrtvih, gazili jedni preko drugih, indzektirali drogu cuvaru, a on nastavio da peva iako je znao sta se desava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 @Amigo, vidim neke žešće poplave u Kanadi, kako je kod tebe, ima li problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 6 hours ago, Div said: @Amigo, vidim neke žešće poplave u Kanadi, kako je kod tebe, ima li problema? Hvala na pitanju. To je od mene jedno 5 sati avionom, na zapadnoj obali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Poplave i klizišta su u BC-u. Proglasili su i vandredno stanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Jesen na Floridi.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 On 11/20/2021 at 1:04 PM, Kolbas said: Poplave i klizišta su u BC-u. Proglasili su i vandredno stanje Nažalost https://beta.ctvnews.ca/local/british-columbia/2021/11/22/1_5676451.amp.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Nestasica bijele tehnike Hoces masinu za sudhe, frizider, sporet, ceka se po 3-4-5 mjeseci, dok dodje iz Kine, Koreje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 3 hours ago, Amigo said: Nestasica bijele tehnike Hoces masinu za sudhe, frizider, sporet, ceka se po 3-4-5 mjeseci, dok dodje iz Kine, Koreje... I kad stigne, luke rade jednu smenu pa ceka po 70tak brodova za istovar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts