Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nema gde da se pita i evo ulazem kviska.

Ideje koje Hrvatsko ostrvo predlazete da posetim letos. Bio na Bracu, Hvaru, Korculi.

๐Ÿ™‚

Sve ideje su dobro dosle.

P.S.

Necu da se zenim.

Posted
3 minutes ago, mrd said:

Ideje koje Hrvatsko ostrvo predlazete da posetim letos.

Goli otok.๐Ÿ˜ƒ

• Ha-ha 4
Posted
10 minutes ago, Div said:

Goli otok.๐Ÿ˜ƒ

Necu tamo, tamo mi je stric bio i kaze da se nikada nece vratiti. ๐Ÿ™‚

ย 

• Like 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
On 5/6/2025 at 7:08 PM, mrd said:

Nema gde da se pita i evo ulazem kviska.

Ideje koje Hrvatsko ostrvo predlazete da posetim letos. Bio na Bracu, Hvaru, Korculi.

๐Ÿ™‚

Sve ideje su dobro dosle.

P.S.

Necu da se zenim.

ย 

Dodji kod mene na ล oltu. Zeleno ostrvo.

P.S.

Nema ruskih udavaฤa.

Edited by alberto.ascari
  • Like 1
Posted
2 hours ago, alberto.ascari said:

ย 

Dodji kod mene na ล oltu. Zeleno ostrvo.

P.S.

Nema ruskih udavaฤa.

Da znaลก da ฤ‡u moลพda doฤ‡i.

• 4 weeks later...
Posted

Mene hvata panika kad pogledam prognozu za sledecih nekoliko dana. Sve preko 25 sto ovde znaci pakao. Pri tome Skandinavija nije spremna za takve temperature. Nigde erkondisna, i najbolje sto moze da se uradi je da se stane pod veliki ventilator u supermarketu. Nigde drugde spasa nema, napolju przi, unutra zagusljivo. Srecom pa ovakvi toplotni talasi ne traju dugo, ali kad naidju bas je neprijatno.

ย 

Za vikend cu i ja morati da se bucnem u onaj mulj s algama i pijavicama sto ga zovu plaza, nema druge.

• Like 1
Posted
On 7/16/2025 at 6:46 PM, melankolic said:

Kupao se u Norveลกkom moru prvi put ove godine. Ulazak je bio za infarkt a posle minut - dva za Raj.

ย 

Jedna od mojih destinacija koja je zacrtana je leto u Norveลกkoj. Planirao sam da odem u Narvik da pogledam sve te lokacije u vezi sa ww2 borbama oko tog grada ali u istom troลกku da vidim i te fjordove kojih tu na malom prostoru ima gomila. Leto u Norveลกkoj mi je palo na pamet pre par godina kada su Norveลพani kukali jer su ih snaลกla tri dana za redom sa preko 30 stepeni, traลพili vanredno stanje ako se dobro seฤ‡am ๐Ÿ™‚

ย 

Posted (edited)

Jos uvek sam zbunjena...

ย 

Otisla sam sa detetom kod lekara i nju uvedu ja u cekaonici u kojoj je kao u frizideru. Sedim na tri metra od deska za kojom sedi sestra. Ustane ona i kaze mi da su poslali recept u najblizu apoteku da odem da pokupim. Ja odem u apoteku, kaze apotekarka da nemaju taj lek vec neko vreme. Ja se vratim i odem da kazem sestri da leka nema. Ona me mrtva ozbiljna pogleda i pita 'jesi li ih zvala?' Kazem ja, 'sada sam dosla odande' Ona opet, 'a jesi li ih zvala?' Ja je gledam, reko zajebava me, reko, 'sada sam dosla odande, rekli su mi da nemaju'

Ona gleda i gleda i odjednom opet, 'a jesi li ih zvala?' Ja u totalnom rebusu, reko 'zasto da ih zovem?'

Ona i dalje gleda i opet, 'jesi ih zvala?'

Ja sad vec naicisto iznervirana malo dignem glas 'zasto pobogu da ih zovem ako sam sad bila i pricala sa njima licno?' Na to izlazi druga sestra i resavamo problem.ย 

ย 

Nesto kasnije, u cekaonici samo ja, cerka i dalje ne izlazi, pogledam u telefon i vidim propusten poziv od njih. Ustanem i odem do deska i pitam je da li me je zvala. Kaze ona da jeste. I ja reko, sta ima, treba'l nesto? Kaze ona, 'pozovi taj broj'ย 

ย 

Zasto cu jbt zvati da pricamo na telefon, stojim ispred tebe... Nisam naravno pozvala, samo sam se okrenula i sela.ย 

Edited by ๐“‘๐“ช๐“ซ๐”‚
  • Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, ๐“‘๐“ช๐“ซ๐”‚ said:

Jos uvek sam zbunjena...

ย 

Otisla sam sa detetom kod lekara i nju uvedu ja u cekaonici u kojoj je kao u frizideru. Sedim na tri metra od deska za kojom sedi sestra. Ustane ona i kaze mi da su poslali recept u najblizu apoteku da odem da pokupim. Ja odem u apoteku, kaze apotekarka da nemaju taj lek vec neko vreme. Ja se vratim i odem da kazem sestri da leka nema. Ona me mrtva ozbiljna pogleda i pita 'jesi li ih zvala?' Kazem ja, 'sada sam dosla odande' Ona opet, 'a jesi li ih zvala?' Ja je gledam, reko zajebava me, reko, 'sada sam dosla odande, rekli su mi da nemaju'

Ona gleda i gleda i odjednom opet, 'a jesi li ih zvala?' Ja u totalnom rebusu, reko 'zasto da ih zovem?'

Ona i dalje gleda i opet, 'jesi ih zvala?'

Ja sad vec naicisto iznervirana malo dignem glas 'zasto pobogu da ih zovem ako sam sad bila i pricala sa njima licno?' Na to izlazi druga sestra i resavamo problem.ย 

ย 

Nesto kasnije, u cekaonici samo ja, cerka i dalje ne izlazi, pogledam u telefon i vidim propusten poziv od njih. Ustanem i odem do deska i pitam je da li me je zvala. Kaze ona da jeste. I ja reko, sta ima, treba'l nesto? Kaze ona, 'pozovi taj broj'ย 

ย 

Zasto cu jbt zvati da pricamo na telefon, stojim ispred tebe... Nisam naravno pozvala, samo sam se okrenula i sela.ย 

Standardna nesposobnost nekih ljudi. I meni se desava. Izuzetno frustrijajuce. Bulvalno isti scenario sa mojim klincem.

Posted

Pre dve nedelje morao na sluzbeni put u Oklahomu. Mali regionalni aerodrom, ne mogu da nadju rentakar rezervaciju, ja radio preko Expedia , do njih nije dosla. Kaze mi covek svi automobili vec rezervisani , osim jednog "large SUV". Mogu da sacekam sat-dva dok ne povuku auto sa druge lokacije ili da uzmem taj slobodan . Naravno ja nestrpljiv, daj sta das i dobijem autobus. Chevy Suburban, sva sreca po vukojebinama i nema nekog saobracaja , udario sam barem 5-6 ivicnjaka kod skretanja, ali sve proslo bez vecih posledica. Posle mi padne na pamet zamisli da su mi u Portugaliji dali ovog monstruma, garant bi zavrsio u zatvoru.

ย 

spacer.png

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, DJORDJE said:

Pre dve nedelje morao na sluzbeni put u Oklahomu. Mali regionalni aerodrom, ne mogu da nadju rentakar rezervaciju, ja radio preko Expedia , do njih nije dosla. Kaze mi covek svi automobili vec rezervisani , osim jednog "large SUV". Mogu da sacekam sat-dva dok ne povuku auto sa druge lokacije ili da uzmem taj slobodan . Naravno ja nestrpljiv, daj sta das i dobijem autobus. Chevy Suburban, sva sreca po vukojebinama i nema nekog saobracaja , udario sam barem 5-6 ivicnjaka kod skretanja, ali sve proslo bez vecih posledica. Posle mi padne na pamet zamisli da su mi u Portugaliji dali ovog monstruma, garant bi zavrsio u zatvoru.

ย 

spacer.png

Vozila sam taj samo jednom, slicno nisu imali nista drugo, pakao. Srecom bilo samo par dana.