Venger Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 22 minutes ago, Redstar0356 said: Sta se desilo sa Veljkom Nikolicem? Povratak i maltene svaku utakmicu dobijao sansu a sad ga nema nigde, sad Krsticic ulazi umesto njega Isto pitanje, gde je Kangva? Mali Mijatovic izgleda ima kvalitet samo za ligu evrope a nasu ligu ne sme da zaigra? Nikolic se opet povredio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 1 hour ago, Don Juan said: Lazar Nikolić potpisao, stiže na proleće. Jel ovaj Nikolić stvarno desni bek ili "može da pokrije poziciju desnog beka" ? Rešismo li tu dilemu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 1 hour ago, mare80 said: Jel ovaj Nikolić stvarno desni bek ili "može da pokrije poziciju desnog beka" ? Rešismo li tu dilemu ? Ajd neko da da odgovor na ovo pitanje, siguran sam da se i uprava i trener to pitaju... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Nije desni bek nikad bio, moze da odigra po krilu i da glumi beka. Noje nepismen što se tuče fudbalskog znanja i trebalo bi da bude bolji od gobeljića što i nije baš teško. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Kaze "Transmarkt" (by Lazo Bakmaz) da je ovaj nas novi desni bek u stvari levo ili desno krilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Ima veze sa bekovskom pozicijom koliko i mali Mitrovic npr. Krilo bio i ostace. Ja ne znam sta je nama, tako smo i Zandara hteli da ubedimo da je covek bek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 5 hours ago, Redstar0356 said: Sta se desilo sa Veljkom Nikolicem? Povratak i maltene svaku utakmicu dobijao sansu a sad ga nema nigde, sad Krsticic ulazi umesto njega Isto pitanje, gde je Kangva? Mali Mijatovic izgleda ima kvalitet samo za ligu evrope a nasu ligu ne sme da zaigra? Kangva je bio povrijedjen. Trebao bi igrati protiv Trabzona (by Mozzartsport). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Treba bataliti traženje bekova, nego promeniti formaciju u 3-6-1 ili 3-5-2 i igrati sa igračima tipa Lazović i Živković u reprezentaciji. Ionako da ubodemo ne možemo ništa ili bekovi izumiru. Napad sa 2 napadača može biti prilično dobar jer se onda odbrana ne fokusira samo na jednog, gde on ne može da dođe do izražaja ako nije fizički dominantan, već ima više prostora za obojicu. Za Ohija dušu dalo da bude jedan od tih. Ozbiljno, najurio bih sve klasične bekove koje imamo, a i nemamo ih previše. Sve pare na te dve pozicije, da jure napred i krpe pozadi. I limitirani Pešić bi se više video, a i u prvom mandatu je sam rekao da više voli 4-4-2 formaciju nego da bude jedini špic. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Jedini bek u Zvezdi je Rodić, ostali glume bekove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 У оваквој лиги 3-5-2 је императив јер нема посебног ризика против екипа које те нападају из неких полуконтри са пар неквалитетних фудбалера. А ти тежиш ка модерном фудбалу гдје те сама формација тјера да се више крећеш посебно по боковима који по дифолту раде у оба правца. Наравно на клупи мора тренер а не бункераш и кукавица како је било свих ових година. Било би нормално да имамо 3 шпица од којих је један клинац који би тако чешће добијао минуте. А ово све код нас изгледа као научна фантастика и то након 6 година лигашке Европе… 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 5 hours ago, mare80 said: Jel ovaj Nikolić stvarno desni bek ili "može da pokrije poziciju desnog beka" ? Rešismo li tu dilemu ? 4 hours ago, drperce said: Ajd neko da da odgovor na ovo pitanje, siguran sam da se i uprava i trener to pitaju... Pisao sam pre par dana, nije bek, to sada prinudno igra u Javoru. Cak mu desna strana nije primarna. On 10/20/2022 at 12:02 PM, Kooineeperk said: Igra ove godine u Javoru cesto desnog beka ali i to je prinudno jer i nemaju nekog drugog. Inace je klasicno krilo, vise levo ali sada ga guraju desno. Sta znam, deluje tehnicki potkovan, nije mator, svakako bolji od Gobelje. Za nasu ligu moze da bude ok, ali nije to ono sto nam treba za Evropu. 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Treba bataliti traženje bekova, nego promeniti formaciju u 3-6-1 ili 3-5-2 i igrati sa igračima tipa Lazović i Živković u reprezentaciji. Ionako da ubodemo ne možemo ništa ili bekovi izumiru. Napad sa 2 napadača može biti prilično dobar jer se onda odbrana ne fokusira samo na jednog, gde on ne može da dođe do izražaja ako nije fizički dominantan, već ima više prostora za obojicu. Za Ohija dušu dalo da bude jedan od tih. Ozbiljno, najurio bih sve klasične bekove koje imamo, a i nemamo ih previše. Sve pare na te dve pozicije, da jure napred i krpe pozadi. I limitirani Pešić bi se više video, a i u prvom mandatu je sam rekao da više voli 4-4-2 formaciju nego da bude jedini špic. U tom filmu bi ovaj Nikolic mogao da glumi, lici mi na takav tip igraca. E sad, druga je prica da li bi ta formacija radila za nas. Mislim da sam pisao da bih i ja to probao, predlagao sam da umesto Gobelje probamo Kangvu na toj poziciji, ali eto od proleca ce moci ovaj Nikolic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Sad vidim slike sa treninga i vidim da Sanogo trenira sa timom. Jel on to spreman da igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
znalac_intelektualac Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 14 hours ago, Polivalentni Stevica said: Sad vidim slike sa treninga i vidim da Sanogo trenira sa timom. Jel on to spreman da igra? Nadam se da ga bagra nece spreciti da igra. Secam se vremena kada smo se prijateljski rastali sa Donaldom i LaTelec-om, bez obzira sto nisu hteli da produze ugovor. Odradili su do kraja posteno, i rastali se na lep nacin. Ovo sto sada radimo nije normalno....ali nece biti ni prvi ni zadnji put. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Ko ce sutra uz Kangu da pocne utakmicu? Hoce li to biti "univerzalac #55"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Igra li Kalifat sutra? Da planiram dolazak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 49 minutes ago, berti said: Igra li Kalifat sutra? Da planiram dolazak... Brat Kalifa kad udje spreman za jedno 15ak minuta aktivne, takmicarske igre, ima da ih razgrne svojim kretnjama i snagom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 52 minutes ago, Manoly said: Brat Kalifa kad udje spreman za jedno 15ak minuta aktivne, takmicarske igre, ima da ih razgrne svojim kretnjama i snagom. Taj ako zaigra, eto crvenog ili autogola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 3 hours ago, znalac_intelektualac said: Nadam se da ga bagra nece spreciti da igra. Zašto bi ga sprečili? Samo je pitanje da li je izašao iz povrede posle Ferenca. Ako je spreman, igraće sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 1 hour ago, Don Juan said: Zašto bi ga sprečili? Samo je pitanje da li je izašao iz povrede posle Ferenca. Ako je spreman, igraće sigurno. nije da nismo bili svedoci da neki igrači nisu "smeli" da igraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 1 hour ago, Perkos2 said: nije da nismo bili svedoci da neki igrači nisu "smeli" da igraju Tamo gde im se može. Ovde nisam siugran da će da žrtvuju svoje pozicije zbog sujete. Ako je spreman i ako mu se igra - igraće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 (edited) Evo, da ne brinemo, lepe vesti stižu!!! Naime, sportski sektor Crvene zvezde već je počeo ozbiljno da radi na pronalasku rasnog golgetera. Prati se grupa napadača za koje se veruje da bi bili pojačanje šampionu Srbije u borbi za titulu, a ako se do nje dođe kasnije i za grupnu fazu Lige šampiona. Još je rano da se priča o imenima, ali bi posao i izbor trebalo da budu završeni do početka ili sredine decembra. Tako bi se napadač ekipi priključio 10. januara za kada će najverovatnije da bude zakazano okupljanje pre početak prolećnog dela sezone. Pred Markom Marinom i njegovom ekipom je nimalo lak zadatak. Edited October 26, 2022 by berti 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 53 minutes ago, berti said: rasnog golgetera. Jedan je "rasni" ostalo su kopije ... 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Evo klinci odigrali dva rrazličita poluvremena u LŠ... Gubili 2:0, pa vratili u 2:2.... Lep gol Mijatovića... Prijem desnom, šut levom, brzo i precizno. Posle je imao i asistenciju Vukičeviču. Moje laičko mišljenje da treba naći 16, 20 minuta za malog što pre. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Professoren Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 (edited) 8 hours ago, Drug Crni said: Ko ce sutra uz Kangu da pocne utakmicu? Hoce li to biti "univerzalac #55"? Naravno da ce da bude on! Jebo ih on vise….. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-tim-za-trabzon-milojevic-brzinom-gusi-hamsika-i-bakasetasa/434456 Edited October 26, 2022 by Gannicus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts