Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

7 minutes ago, dzoneee said:

Pa nećeš od talenta da napraviš igrača tako što ga pustiš da igra drugu srpsku ligu. 

 

Ni Italijani ne dobijaju gotove igrače iz Primavere. :classic_biggrin:

 

Za ovakve igrace koji nisu za prvi tim Zvezde je zapravo i bolje sto pre da ih prodaju, jer sto stariji budu, samo ce im cena vise padati, a nece sigurno u Graficaru postati igraci za CZ, ako nisu ni u omladincima pokazivali da imaju nesto sto ih preporucuje za korak vise.

 

Kukalo se kad su isli Velikic i Kupusovic, pre toga Romanic, a npr za Sladjana Rakica se odbila ponuda od Zenita od 500 hiljada svojevremeno, a decko sad igra u Radnickom iz Sremske Mitrovice i godinu i po posle toga otisao u Spartak za dzabe. Isto pre toga i za malog Milosa Stojanovica 800 hiljada od Fiorentine, a decko sad u Albaniji igra. 

 

Sto se Kahvica tice, njegove mane su vec u omladincima dosle do izrazaja. Nema levu nogu, i desnom ne zavrsava kako treba uglavnom, jako se muci pri prijemu, ne ume da je odlozi, a na sve to je i spor. Jedino sto ume je da skoci i da se zagradi u sustini, ali u Ligi sampiona za mlade ni to nije radio na nivou nekog Burmaza recimo. Tako da, najbolje ako ce iko da plati ista za njega, jer u suprotnom ce posle dvogodisnjeg staza u Graficaru verovatno da pojaca neugodni Radnik iz Surdulice. Inace dobar i vredan momak, ali jbg. 

Edited by Markoss
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mituljikici su dosta bolji od mladjeg Prutseva

on misli da ce ovde igrati,a mi krila i ofanzivnih veznih imamo minimum 10,a ono 3 mogu igrati

vrn neki nas ide u Rusiju,pa je ta kombinacija

Soci,pa i Zenit finansira Putinov prijatelj Rotenberg,

tako da mozda Erak ide u Zenit

Link to comment
Share on other sites

Mituljikici jesu pretalentovani, ali su se uzasno ponasali i zimus na pripremama kada su se uspavali na nekoliko treninga, pa reakcijom Terzica nisu vraceni ekspresno u Beograd, kada je Stankovic insistirao na tome i nakon toga su nastavili da pokazuju kurcobolju. U klubu su im skrenuli paznju na to da bi mogli malo iz flase da izadju, ali bice da ih nesto bole qrac. 

  • Like 5
  • Tuzno 3
Link to comment
Share on other sites

И омладинска школа и ткзв. филијала Графичар у којој играју млађани Касалица, Калуђеровић и Ибањез су све осим здраве приче…

Само прдљевина о младим играчима а багра и неспособњаковићи су задњих 10 година направили укупно 1 бека (Терзић) који је једва одиграо пар мечева прије него су га манули.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

OŠ ovakava kakva je zadnjih godina nema svrhu sem da se čerupaju klub i roditelji klinaca. Nema nikakvog plana sve je na kumovsko-burazersko-zemljackoj liniji pa defiliju neki "treneri" koji ne mogu da treniraju ni begaljicu. 

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Perkos2 said:

OŠ ovakava kakva je zadnjih godina nema svrhu sem da se čerupaju klub i roditelji klinaca. Nema nikakvog plana sve je na kumovsko-burazersko-zemljackoj liniji pa defiliju neki "treneri" koji ne mogu da treniraju ni begaljicu. 

 

Meni je bas bas nejasno kad vidim da neki talentovan klinac dodje u CZ. Tu se otprilike sve vec zna unapred i nebitno je ko ce kako od te dece da se ponasa. Za Mituljikice se zna da ce igrati, za Lekovica se znalo isto da ce dobiti sansu makar bio najgori, isto i za Djurica, sad ova 05 generacija je onako dosta interesantna, pa cemo i tu da vidimo sta i kako, ali npr i tu se Nikolasevic dosta vise protezira u odnosu na Sljivica i Mijatovica koji su talentovaniji od njega, a protezira se iz istog razloga kao i ovi pomenuti - obecano mu je da ce tako da bude jos pre godinu, dve. Jbt, pa oni su Bacanina pre godinu dana dizali za prvi tim da trenira, a decko je vec u kadetima prestao da pravi razliku i po kvalitetu ni za startnu postavu nije bio, isto vazi i za golmana Copica koji je u toj 03 generaciji po kvalitetu bio treci golman, a branio svaku. Bio je i primer Lazetica koji jeste top talenat i kog ne mozes tek tako da preskocis, ali se toliko uzasno ponasao da je pravo cudo da ga nisu nalupali u svlacionici, svi, od Dejana do Borjana. Da ne ulazim u detalje, ali bas razocaravajuce za nekog ko je tad bio jos maloletan. Mali Miladinovic, golman kog su poveli na pripreme je napravio 101 incident u klubu, a ima 15 godina. Ono kako se on ponasao, prema trenerima, ljudima u klubu, kakve je skandale pravio van terena sa udatim zenama, tucama po splavovima i ostalim stvarima je da mu kazu - super si ti golman, ali mozda negde druge. Medjutim kao nagrada stizu pripreme s prvim timom. Pa i pomenuti Ibrahim je imao jedan ozbiljan skandal dok je ziveo u Zvezdinom hotelu i nikom nista. 

 

Tako da, mnogo stvari tu ne valja, ali sustinski ljudi iz skole se tu ne pitaju previse. Do nekog trenutka da, ali od trenutka kad se ti klinci u klubu podvuku kao supertalenti i oni kojima se sve tolerise, tu prestaje sva moc. 

 

Zato mi je zao zbog dobre dece kao sto su Babic i Radulovic, bez ikakve mrlje za svo vreme boravka u Zvezdi, a preskacu ih samo tako. Drago mi je zato i sto mali Stankovic dobija kakvu takvu sansu, pogotovo kad se uzme u obzir da nit ima ikakva ledja, nit mu je ista obecavano. Isto vazi i za malog Sljivica koji je strasan talenat i jako dobro dete (Mijatovic s druge strane ima talenat, ali i on po ponasanju vise spada u grupu ovih koji su nedostojni Zvezdinog dresa, makar bili najtalentovaniji ikada). Za Lucica znam sta si pisao i jeste tacno, ali je i on dobro dete, poslusno, radno, zato i prolazi ovako da neopravdano ide u Cuku. Takodje i ovaj Odada, jako dobar momak, ispravan, bez nekih ledja. Nije kvalitet za Zvezdu, ali jedna losa ne moze o njemu da se kaze, zato im je i bilo lako da ga precrtaju prvom prilikom. 

Edited by Markoss
  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Videli klinci da se više ceni gobeljić nego neki igrač koji se ponaša pristojno i na terenu i van njega pa kažu idemo i mi tim putem. Malo ih i menadžeri ubace u mašinu nameštajući im starlete pa klinci ne znaju gde biju. Klub ih nit štiti od toga niti ih kažnjava za loše ponašanje a ko da ih kazni kad ni u upravi ni među trenerima nema vise od 2-3 pristojna tipa. Da neće ovaj fantom radenković nečem da ih nauči?  

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Meni se cini da sam bas i tome pisao pre par meseci, klub treba da vaspitava tu decu, da idu po kucama tih najtalentovanijih, da vide kako zive, da ih uce manirima, kako se treba ponasati sportista itd itd. Sportisti su oduvek bili mangupi, samo je u nekadasnje vreme mangup znacilo nesto drugo a sad se mangupima smatraju obicni đilkoši. 

 

Plus, ne mozes ocekivati nista drugo od dece kad u tom klubu u kom igraju covek skida gace u toku utakmice da pokaze onu stvar  protivniku i posle toga ne da nije oteran, vec je nagradjen trakom.

 

Da ne govorimo o tome da je na celu  kluba covek sa 1001  aferom a trener se ponekad ponasa kako se ponasa.

 

Riba smrdi od glave, klub je druga kuca, ako je glava kuca lice sa poternice  ne moze se ocekivati da decu imaju manire. 

 

Zamislite da je recimo Nemanja Vidic na celu klub, mozda bi nekom i palo na pamet da uradi nesto al bi se brzo setio ko je predsednik. 

A cak i da uradi nesto, ekspresno bi se vratio odakle je dosao i onda da vidis da l ce da se ponavlja to. 

Edited by Redstar0356
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Markoss said:

Mali Miladinovic, golman kog su poveli na pripreme je napravio 101 incident u klubu, a ima 15 godina. Ono kako se on ponasao, prema trenerima, ljudima u klubu, kakve je skandale pravio van terena sa udatim zenama, tucama po splavovima i ostalim stvarima je da mu kazu - super si ti golman, ali mozda negde druge. Medjutim kao nagrada stizu pripreme s prvim timom. Pa i pomenuti Ibrahim je imao jedan ozbiljan skandal dok je ziveo u Zvezdinom hotelu i nikom nista. 

 

Cek brate, sa 15 godina sa udatim zenama.🤣

  • Ha-ha 7
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Markoss said:

Mali Miladinovic, golman kog su poveli na pripreme je napravio 101 incident u klubu, a ima 15 godina. Ono kako se on ponasao, prema trenerima, ljudima u klubu, kakve je skandale pravio van terena sa udatim zenama, tucama po splavovima i ostalim stvarima je da mu kazu - super si ti golman, ali mozda negde druge. Medjutim kao

 

Treba mozda nekad stvari uzeti i sa rezervom u odnosu na to odakle dolaze informacije. 15 godina a @Don Juan sa udatim zenama (znaci mnozina), nije to bas ko u filmovima. 

Link to comment
Share on other sites

Ne verujem da ce Eraković baš igrati desnog beka, pre mi deluje da ćemo igrati sa trojicom pozadi (Dragović, Milunović, Eraković), da će Rodić i Bukari glumiti wing bekove, u sredini Kanga i Kangwa, napred Ivanić, Katai i Pešić.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...