DejoLazaKalina Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Prucev gradjen kao prut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Meni Prucev, na malom uzorku, deluje bolje od onog Gruzijca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrkljush boys Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Kako je samo zajebao Rodića uvođenjem u igru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Povredio se Velja the troublemaker! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Cini se da se dizemo, vracamo u onaj raniji mode. Napokon rutinska pobjeda. Sta znam, mi kad god pobijedimo "protivnik je bezveze i nije mjerilo naseg kvaliteta" ali nisu onda bili ni oni raniji pa smo ih jedva dobijali. Idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 U sledećih 9 utakmica do pauze za SP, gostujemo 7 puta i to u periodu od tačno mesec dana. Možda i prelomni deo sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Ocekivano igramo bolje posle repr.pauze. To sam negde i pisao. Ok,nije "Spale" bas neki reper,ali napredak u igri se vidi. Kljucne dve utakmice nam slede u Evropi. Moja prognoza: bod u Pesti i sva tri protiv Trabzona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Prucev i Gruzijac zajedno imaju manje kila od Sanoga 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Zna li se gde je Gruzin, zasto ne igra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Oduvala ga košava pre neki dan. Još nisu locirali gde je sleteo padobranom. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 (edited) Nemojte da bacate drvlje i kamenje na mene, ali mene ove poslednje dve utakmice uopšte ne raduju. Iz prostog razloga jer će gobeljardo dobiti medijski prostor više nego ikad i pokušaće da se opravda njegovo bivstvovanje u klubu. Toliko puta nas je ukanalio i ničim nije zaslužio mesto u timu godinama. Edited October 9, 2022 by Čvarkov 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Oduvala ga košava pre neki dan. Još nisu locirali gde je sleteo padobranom. Kazu da ni Prucev ni Azarovi ne smeju sami u lift, minimalno 40 kg imam ja toga jos 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 17 minutes ago, Čvarkov said: Nemojte da bacate drvlje i kamenje na mene, ali mene ove poslednje dve utakmice uopšte ne raduju. Iz prostog razloga jer će gobeljardo dobiti medijski prostor više nego ikad i pokušaće da se opravda njegovo bivstvovanje u klubu. Toliko puta nas je ukanalio i ničim nije zaslužio mesto u timu godinama. Meni je nešto drugo palo na pamet dok sam gledao prošlu tekmu. Koliko znači dobar bek. Prosto sam zaboravio kako može da podigne kvalitet celog tima kad se iznova ponavlja, igra dobro čitav meč, dobro centrira i sve ostalo što je radio Gobeljardo. Da smo samo imali takve bekove u kvalifikacijama, sad bismo igrali LŠ. Ne bih da pominjem druge loše stvari kojih je bilo, ubeđen sam da bismo samo uz moderne bekove izbacili Makabi. Ali ne...mi ćemo staviti štopera koji ne prelazi centar ili Srnića koji ne zna ništa ni na jednoj poziciji, pa ni na beku. Gobeljić svakako ima najviše smisla da igra tu, bar do zime, a onda se stvarno nadam da će naći nekoga ko ovako igra stalno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Apropo mladjanog Gruzina ... Nešto mi tu nije najjasnije ... Dečko je dogurao do njihovog nacionalnog tima,onako kad ga pogledaš ima 40 kila sa sve kopačkama ... Meni su ti Jermenija-Azerbejdžan-Gruzija liga timovi sinonim za žestoke kasape i kostolomce ... Ne pratim te lige (a ko ih pa prati 😄 ) ... utisak iz UEFA takmičenja,možda i grešim ... Igra na bekovskoj poziciji,po svim zakonima verovatnoće dečko ne bi trebalo da je živ,a kamo li da igra za reprezentaciju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Ma kao da je neko dostignuce sto je dosao do reprezentacije Gruzije. Verovatno u drzavi nemaju 10 levih bekova ukupno. Prucev je kombinatorika ala Bakajoko, isto ima jedan interesantan dogovor s njim, pa cemo bas da vidimo na zimu dal ce to da se i ostvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 30 minutes ago, Markoss said: Ma kao da je neko dostignuce sto je dosao do reprezentacije Gruzije. Verovatno u drzavi nemaju 10 levih bekova ukupno. Prucev je kombinatorika ala Bakajoko, isto ima jedan interesantan dogovor s njim, pa cemo bas da vidimo na zimu dal ce to da se i ostvari. 10 levih bekova nema ni Srbija 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Jel zna neko stanje povrede Nikolica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Gruzina je nahvalio nas bivsi omladinac Denkovic. Igrali su zajedno u ekipi u Gruziji, ovaj napricao Mocartu da nije video takvog beka u zivotu maltene. Nije bas neko merilo misljenje Denkovica, ali poznajem momka, ima prilicno dobro znanje o fudbalu. Jedino ako ga je nahvalio po ortackoj liniji. Moguce i da zna fudbala, ono sto se moglo primetiti je da ima finu tehniku i dobar centarsut, ali sa onakvom gradjom ne moze da igra ozbiljan fudbal, posebno ne na mestu beka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 30 minutes ago, Venger said: Gruzina je nahvalio nas bivsi omladinac Denkovic. Igrali su zajedno u ekipi u Gruziji, ovaj napricao Mocartu da nije video takvog beka u zivotu maltene. Nije bas neko merilo misljenje Denkovica, ali poznajem momka, ima prilicno dobro znanje o fudbalu. Jedino ako ga je nahvalio po ortackoj liniji. Moguce i da zna fudbala, ono sto se moglo primetiti je da ima finu tehniku i dobar centarsut, ali sa onakvom gradjom ne moze da igra ozbiljan fudbal, posebno ne na mestu beka. Mozda covek retko kad gleda fudbal pa nije video boljeg stvarno.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Ja kad sa mojim veteranima igram fudbala branim kao Dasajev ali ne bih mogao nigde u ozbiljnom klubu da budem golman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Dobro bre s tom kilažom.. Koliko je imao Inijesta, Ćavi, Mesi sa 20 godina itd. Perica.. Ima primera, ojačaće, mladi su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 10 hours ago, Drug Crni said: Cekajte..jel ovo bio autogol? Sut je inace bio bedan.. Oba gola su odbici i čista sreća. Naša nesreća. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Tuzni dani na forumu, podizemo formu polako,dajemo po 3-4 gola,Gobeljic nikad bolji u nasem dresu.. ostade jos pesic koji go da da i srnic da ne udje na teren,mogao bi se ugasit ovaj topic slobodno,nebi se nista negativno a bogme ni pozitivno moglo napisat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 (edited) Glavni cilj ovog dela sezona ulazak u LŠ nije ostvaren, nisu pobeđene nikad slabije komšije a ni u LE ne igramo baš sjajano i vrlo su nam mali izgledi da možemo dalje iz grupe. Selekcija igrača je bila užasna uz naravno propratne priče da je neko tu debelo omastio brk. Ako se na sve to treba ćutati i nabiti glavu u pesak onda ne znam na što se treba napisati kritika. Ovo je još uvek slobodan forum gde se mogu izneti lična mišljenja. Edited October 10, 2022 by Perkos2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Na društvenim mrežama najavljuju novi ugovor nekome do 2025-te godine. Nadam se da nije Srnaldo u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts