Jump to content

hrkljush boys

Član foruma
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hrkljush boys's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

32

Reputation

  1. Ali bio je Strahinja Manojlovic na nekim pripremama i treninzima prikljucen, to se sjećam. E sad, sve te šeme je teško pohvatati.
  2. @Markoss Pitanje, da li je golman Strahinja Manojlović na pozajmici u Javoru ili je raskinut ugovor? Što se tiče Di Frančeska, sve i da je istina da je bio u loži i da je u kombinaciji za trenera na ljeto, to je možda i gore od neistine i slika i prilika nesposobne i kriminalne uprave. I debilu je jasno da se tim za LŠ priprema sad, u proljeće, na ljeto se nadograđuju sitnice koje nedostaju, u Zvezdi sve na ho-ruk i lične kombinacije Terzića i ekipe.
  3. E jebiga, šteta, onako laički, na osnovu malog uzorka, djelovao mi je bolji i od Jovana Mijatovica. Nekoliko golova ala Šele/Mesi.
  4. Znaš li šta se desava oko Šljivića iz Grafičara?
  5. Imali neke bitne razlike između Glišića i Lazića iz Grafičara? Ili je to sve u 5 deka, ono jest Lazić mlađi 4 godine?
  6. @Markoss Kakav je ovaj Glišić, što je na pozajmici u IMT-u? Neko pomenu da je desni bek, vidim 4 gola dao do sada, '99, godište, ima li tu materijala za 1.tim?
  7. Markosse ko je ovaj Mckenzie u Grafičaru?
  8. On da se nije onoliko zaletio, da je iskusno samo korak napravio, lopta bi mu lagano pala u narucje.
  9. Od početka utakmice Borjan je nesiguran, ovi je čist njegov gol, ali bitno je da se izurlao na zid...
  10. Ne vidim ja da su igrači razularena banda, problem je trener-poslusnik koji je na sve to izrazito glup. Još veći problem je što se Ćoki opet raspistoljio nakon Radonjinog odlaska i zaigrao. Sad ćemo silbovati Adamsa, koji i nije dobio pravu šansu, ali nisu nam problem domaći trupi...
  11. Ovdje je hitno potrebna dodatna selekcija, gdje treba krenuti od tupadzije na klupi, a nastaviti sa odjebavanjem raznih Ivanovica, Raduljica, Petruseva, Dobrica... Doduše jasno je da onaj koji je sva ta govna smotao u pitu ne razmišlja tako, igra se i zabole ga...
  12. Zna li se koliko će Sanogo pauzirati? Vala bi i Stankovic mogao dobiti šansu na sredini, što znači da će fantazista 55 ući u nastavku. I onaj smotani Mustafa.
  13. Omladinska škola i dalje ide u pravom smjeru, nakon što su omladince, sve sa Motikom, Stankovicem i Lekovicem, istamburale komisije sa 3-1, i kadete umlatise komisije sa 4-2.
  14. Ok, ja sam ga gledao u Graficaru, nije igrao centarfora.
×
×
  • Create New...