Jump to content

hrkljush boys

Član foruma
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hrkljush boys

  1. Ali bio je Strahinja Manojlovic na nekim pripremama i treninzima prikljucen, to se sjećam. E sad, sve te šeme je teško pohvatati.
  2. @Markoss Pitanje, da li je golman Strahinja Manojlović na pozajmici u Javoru ili je raskinut ugovor? Što se tiče Di Frančeska, sve i da je istina da je bio u loži i da je u kombinaciji za trenera na ljeto, to je možda i gore od neistine i slika i prilika nesposobne i kriminalne uprave. I debilu je jasno da se tim za LŠ priprema sad, u proljeće, na ljeto se nadograđuju sitnice koje nedostaju, u Zvezdi sve na ho-ruk i lične kombinacije Terzića i ekipe.
  3. E jebiga, šteta, onako laički, na osnovu malog uzorka, djelovao mi je bolji i od Jovana Mijatovica. Nekoliko golova ala Šele/Mesi.
  4. Znaš li šta se desava oko Šljivića iz Grafičara?
  5. Imali neke bitne razlike između Glišića i Lazića iz Grafičara? Ili je to sve u 5 deka, ono jest Lazić mlađi 4 godine?
  6. @Markoss Kakav je ovaj Glišić, što je na pozajmici u IMT-u? Neko pomenu da je desni bek, vidim 4 gola dao do sada, '99, godište, ima li tu materijala za 1.tim?
  7. Markosse ko je ovaj Mckenzie u Grafičaru?
  8. On da se nije onoliko zaletio, da je iskusno samo korak napravio, lopta bi mu lagano pala u narucje.
  9. Od početka utakmice Borjan je nesiguran, ovi je čist njegov gol, ali bitno je da se izurlao na zid...
  10. Ne vidim ja da su igrači razularena banda, problem je trener-poslusnik koji je na sve to izrazito glup. Još veći problem je što se Ćoki opet raspistoljio nakon Radonjinog odlaska i zaigrao. Sad ćemo silbovati Adamsa, koji i nije dobio pravu šansu, ali nisu nam problem domaći trupi...
  11. Ovdje je hitno potrebna dodatna selekcija, gdje treba krenuti od tupadzije na klupi, a nastaviti sa odjebavanjem raznih Ivanovica, Raduljica, Petruseva, Dobrica... Doduše jasno je da onaj koji je sva ta govna smotao u pitu ne razmišlja tako, igra se i zabole ga...
  12. Zna li se koliko će Sanogo pauzirati? Vala bi i Stankovic mogao dobiti šansu na sredini, što znači da će fantazista 55 ući u nastavku. I onaj smotani Mustafa.
  13. Omladinska škola i dalje ide u pravom smjeru, nakon što su omladince, sve sa Motikom, Stankovicem i Lekovicem, istamburale komisije sa 3-1, i kadete umlatise komisije sa 4-2.
  14. Ok, ja sam ga gledao u Graficaru, nije igrao centarfora.
  15. Još kad bi prestali da malog Mijatovica uporno guraju među centarforove. Jedino što njega povezuje sa centarforom je devetka na dresu.
  16. Ionako ne igramo danas, ne kontam što je problem da Bendzi ode sestri na svadbu?? Bar se kod nas postovao taj porodicni koncept.
  17. Ali zato je uvijek zgodan trenutak za zaustaviti igru i nešto pregledavati.
  18. Ali kako su ova 3 kretena predivna ukrmacila utakmicu, nevjerovatno.
  19. Holland.pokazao da je majstor u oba pravca, Adam i dalje preopusten. Pukl naravno iritantan.
  20. Kako je samo zajebao Rodića uvođenjem u igru.
×
×
  • Create New...