Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Knipex said:

Taman sam krenuo da napišem da Kangva neće moći da igra to što je igrao Sanogo i on dobije crveni...

Jos jedna odlicna odluka naseg trenera.Das ionako slabom defanzivcu sa zutim tu Sanogovu rolu.Jbg.

Posted
Just now, Knipex said:

Taman sam krenuo da napišem da Kangva neće moći da igra to što je igrao Sanogo i on dobije crveni...

Naravno da ne moze da igra Kangva to. I posle 5 minuta sva takticka zamisao trenera pala je u vodu. Kakva je trenerova percepcija majko mila...

Posted

Kako se stvari okrenu od euforije do potpunog kolapsa a nista se konktetno nije desilo (dobro ispadanje iz LS je triger svega)...

Ali valjda je to to, konacno stigle na naplatu godine i godine uzasno rada uprave i sviju vezanih za klub

• Thanks 1
Posted

Mogla bi ova Terzina najjaca Zvezda u poslednjih 30 godina da zavrsi sa simpaticnom nulicom u ovoj nejakoj grupi.

Ogadise mi fudbal za mesec dana...

• Like 5
Posted (edited)

Ne bih voleo da crveni karton zamaskira i bude opravdanje za ovaj Milojevicev dunsterizam. Lik je promenio 4 formacije u jednoj tekmi, izasao sa tragicnom postavom, pa posle vukao totalno nasumicne poteze bez koncepcije. Takticki najtragicnija tekma Zvezde jos od Ratka Dostanica

Edited by threepwood
  • Like 4
Posted

Kangva je bukvalno napravio random faul, u momentu kad je bukvalno mogao da ni ne ide na loptu, jos nidje veze djonom isao na coveka, a zna da ima zuti. I da je Sanogo ostao u igri, i da je ovaj bio na kojoj god poziciji, desilo bi se ovo. Neverovatno kakav nedostatak mozga.

Doduse, prvi mu je sudija dao na bazi qrca, al razmisljaj brate. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...