Dorcol Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Najbrze sahranjivanje momentuma u istoriji fudbalske igre. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 43 sjajnih minuta sjebase za 30 sekundi... To moze samo Crvena Zvezda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Na ovom nivou fudbal je igra inteligencije. Ova nasa zavrsnica sve suprotno. Srpski horor film. To mahanje rukom iznad glave i primanje gola u nadoknadi. Dokle vise? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Bolje da smo ga primili iz penala, ovako ce da se zaboravi i i ova brljotina vojnika Srnica koji je i protiv Rendzersa napravio penal, a ne sumnjam da ce i jos koji put. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Sansa da Mister izvuce Kangu-0 % Sanse da Kanga pocrveni-88% Sanse da Srnic napravi jos jedan penal-98% Promeni dilera Misteru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 A jebote odbranis penal i pomislis to je to.I onda primis ovakav gol jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Moramo proci ovo, mnogo smo bolji od ovih. Jos jedan da damo i bacamo ih u nokdaun. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Citav forum 7 dana sere po Srnicu, stavi ga u prvu i skrivi amaterski penal 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Retardirani Srnica pa jos retardiraniji Kanga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Да није било испртка Срнића са дебилним пеналом, до гола у 50’ не би ни дошло. Класика. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Ništa se od ovog ne bi desilo da vojnik Dekijev i Zvezdin nije napravio debilan penal. Isteklo bi 2 min. i ćao zdrao. Ovako.....može SRnić da odigra šta hoće,preseče 1000 napada,da bude osigurač poput Kanutea ,on je svoje odigrao večeras.I zbog ovakvih gluposti ,večerašnje,protiv Milana, Rendžersa , od igrača koji nisu vredi kluba renomea CZ mi ćemo jesti svoja govna i nervirati se i isčekivati LŠ. Nadam se da nas ovo neće preseći i da ćemo gurnuti još jedan u 2 pol. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) 3 minutes ago, Don Radonja said: :)) 😂ja sam covek momentuma,jbg ubise mi momentum, moram da se istresem malo volim ih ja sve, prolazimo veceras . na kraju 4-1 Edited August 23, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 1 minute ago, Markoss said: Bolje da smo ga primili iz penala, ovako ce da se zaboravi i i ova brljotina vojnika Srnica koji je i protiv Rendzersa napravio penal, a ne sumnjam da ce i jos koji put. Ma ajde to.Samo sto ga je pre tog penala komentator arene nahvalio za sve pare. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Pogledajte malo bolje gol Makabija. Izuzetno jak šut po zemlji. Borjan ne vidi loptu od Dragovića, kreće desno jer po logici lopta prolazi sa te strane i ostaje u raskoraku. Meni je on najmanji krivac za ovaj gol. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 To je Kanga jbg, na kraju uvek prospe. Sudbina je tako htela da baš Srnić igra rukom. Jbg, drugo poluvreme daj Kangvu umesto Srnića i Sanoga umesto Kange pa da probamo još jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Sad mi samo pada na pamet da li Stanković ima dovoljno autoriteta da kaže Kangi: šutni, bre, liku loptu i ne gubi je na polovini na isteku poluvremena. Jer ako nema tu vrstu autoriteta, džabe i taktike, i desni bek, i srnići, i osigurači... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Odlicno prvo poluvijrme do ove nadoknade. Sad da ne padnu psihicki. Ako se oporave dacemo im bar jos 2 komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 1 minute ago, Константин said: Да није било испртка Срнића са дебилним пеналом, до гола у 50’ не би ни дошло. Класика. i bilo bi 1:0 ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Da ne pominjem debilni potez jadnog SRnića,za drugi gol je kriv Kanga. Imamo kontru,ima BUkarija desno da izbaci u prostor on drvi kurac na 30 metara od svog gola. Edited August 23, 2022 by Siki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 1 minute ago, Knipex said: Pogledajte malo bolje gol Makabija. Izuzetno jak šut po zemlji. Borjan ne vidi loptu od Dragovića, kreće desno jer po logici lopta prolazi sa te strane i ostaje u raskoraku. Meni je on najmanji krivac za ovaj gol. Ma ne bi ni do ovoga doslo da nije bilo penala...Siguran sam u to. Just now, Dropkick Murphys said: i bilo bi 1:0 ; ) A ovako je ista razlika. :D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Kanga nastavlja gdje je stao.... gubljenje lopti sve u 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 3 minutes ago, Markoss said: Bolje da smo ga primili iz penala, ovako ce da se zaboravi i i ova brljotina vojnika Srnica koji je i protiv Rendzersa napravio penal, a ne sumnjam da ce i jos koji put. Sto je najcrnje, do penala je stvarno korektno igrao. Ali nije slucajnost da uvek neka dileja poput njega i Gobelje mora da napravi tako nesto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Kanga je odigrao maestralno poluvreme i onda uradi ovo...imali smo ih na konopcima. I Dragovic dobija debilan zuti posle penala, ne znam koji mu je. Sad kad bude nagazio onu mrcinu jednom bice veselo. Edited August 23, 2022 by Del Piero 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Kanga idiot, i inace njegovo carinjenje lopte ubija ekipu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 1 minute ago, K.Dot said: To je Kanga jbg, na kraju uvek prospe. Sudbina je tako htela da baš Srnić igra rukom. Jbg, drugo poluvreme daj Kangvu umesto Srnića i Sanoga umesto Kange pa da probamo još jednom. Samo mu fali crveni a imaju istoriju crvenih na Marakani kada jurimo LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts