Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023

СтелаРоса

Recommended Posts

Ništa se od ovog ne bi desilo da vojnik Dekijev i Zvezdin nije napravio debilan penal.

Isteklo bi 2 min. i ćao zdrao.

Ovako.....može SRnić da odigra šta hoće,preseče 1000 napada,da bude osigurač poput Kanutea ,on je svoje 

odigrao večeras.I zbog ovakvih gluposti ,večerašnje,protiv Milana, Rendžersa , od igrača koji nisu vredi kluba

renomea CZ mi ćemo jesti svoja govna i nervirati se i isčekivati LŠ.

Nadam se da nas ovo neće preseći i da ćemo gurnuti još jedan u 2 pol.

• Like 2

1 minute ago, Markoss said:

Bolje da smo ga primili iz penala, ovako ce da se zaboravi i i ova brljotina vojnika Srnica koji je i protiv Rendzersa napravio penal, a ne sumnjam da ce i jos koji put. 

Ma ajde to.Samo sto ga je pre tog penala komentator arene nahvalio za sve pare. :S

Pogledajte malo bolje gol Makabija. Izuzetno jak šut po zemlji. Borjan ne vidi loptu od Dragovića, kreće desno jer po logici lopta prolazi sa te strane i ostaje u raskoraku. Meni je on najmanji krivac za ovaj gol.

• Like 1
  • Ha-ha 2

Da ne pominjem debilni potez jadnog SRnića,za drugi gol je kriv Kanga.

Imamo kontru,ima BUkarija desno da izbaci u prostor on drvi kurac na 30 metara od svog gola.

Edited by Siki
  • Like 1

1 minute ago, Knipex said:

Pogledajte malo bolje gol Makabija. Izuzetno jak šut po zemlji. Borjan ne vidi loptu od Dragovića, kreće desno jer po logici lopta prolazi sa te strane i ostaje u raskoraku. Meni je on najmanji krivac za ovaj gol.

Ma ne bi ni do ovoga doslo da nije bilo penala...Siguran sam u to.

Just now, Dropkick Murphys said:

i bilo bi 1:0 ; )

A ovako je ista razlika. :D

• Like 3

3 minutes ago, Markoss said:

Bolje da smo ga primili iz penala, ovako ce da se zaboravi i i ova brljotina vojnika Srnica koji je i protiv Rendzersa napravio penal, a ne sumnjam da ce i jos koji put. 

Sto je najcrnje, do penala je stvarno korektno igrao. Ali nije slucajnost da uvek neka dileja poput njega i Gobelje mora da napravi tako nesto

• Like 1

Kanga je odigrao maestralno poluvreme i onda uradi ovo...imali smo ih na konopcima.

I Dragovic dobija debilan zuti posle penala, ne znam koji mu je. Sad kad bude nagazio onu mrcinu jednom bice veselo.

Edited by Del Piero
  • Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...