Manoly Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Mnogo mi je drago zbog Spajica, gol posle tolike pauze na povratku u klub u kom je potekao. Eto, malo jaci tempo i lagana pobeda. Ovo u srpskoj ligi mora da bude redovna stvar i kontinuitet, bez obzira na tabelu i protivnika. Jos da ciketan ume da spremi derbi, komsiluk bi ovako prosao na JeNeA... ali avaj 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Lebac ti krvavi, 2023. godina Srnić i dalje ulazi u igru i igra. Pa neće me stadion videti dok se ne očistimo od olupine ( Srnić, Gobeljić, Nikolić ). Možemo i Mbapea da dovedemo dobijem ospice po telu kad vidim da pomenuti ulaze u igru. I niko ne može da me ubedi da nije korisnije iz mnoštvo razloga da te minute pokrije neki klinac umesto njih. Edited April 30, 2023 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Pohvalno je sto igramo punom snagom protiv TSC i Cuke, dok protiv komsija...onako... Sve u interesu srpskog fudbala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Sta se dešava sa Mijatovićem? Najmanje dobija šansu od svih klinaca. Da li ne zalaganje na treningu ili ima slabog menadžera? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 @Čočo Nikolic na zapadnoj tribini u civilu muva neku ribu i slika se sa decom. Za Srnica si upravu. Nadam se da brojimo sitno sto se tice njihovog igranja u Zvezdi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) 8 minutes ago, suptil said: @Čočo Nikolic na zapadnoj tribini u civilu muva neku ribu i slika se sa decom. Za Srnica si upravu. Nadam se da brojimo sitno sto se tice njihovog igranja u Zvezdi. Neka muva na stadionu kad su splavovi zatvoreni. Gobeljić neka zapeva daleko van stadiona a Srnić slobodno može posle dužeg vremena sa burazerom u Radnički KG. Edited April 30, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Koliko je prso sever. Bas danas posmatram, niti prate tok utakmice niti huk posle sanse, npr one precke Rakonjca. Ma nista! Ljudi pevaju za sebe, neke svoje pesme, red politike red tuzbalice. Zato ih je sve manje i manje, ni dva sektora ne mogu da napune. Preti im scenario grobarskog juga ako ovako nastave. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 7 minutes ago, fasper said: Koliko je prso sever. Bas danas posmatram, niti prate tok utakmice niti huk posle sanse, npr one precke Rakonjca. Ma nista! Ljudi pevaju za sebe, neke svoje pesme, red politike red tuzbalice. Zato ih je sve manje i manje, ni dva sektora ne mogu da napune. Preti im scenario grobarskog juga ako ovako nastave. Kad si plaćen da ćutiš i žmuriš tako to ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Al umesto Bekama da ubaci kad vec Rakonjac izlazi, opet Srnic. Covek kao da deli premije s trenerima, svaki put ulazi, nemoguc je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ja sam očekivao crnogorsku verziju Mustafe tj. brzina plus dve leve noge, ali moram da kažem da je Rakonjac bas pozitivno iznenadjenje. Ima i odličnu tehniku i dobre fizicke predispozicije. Ja bih prodao Pešića, iskoristio opciju za Rakonjca i doveo još bombu kao prvu opciju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 58 minutes ago, krzna said: Pohvalno je sto igramo punom snagom protiv TSC i Cuke, dok protiv komsija...onako... Sve u interesu srpskog fudbala Totalno mi je svejedno ko ce biti drugi. I drago mi je da pruzamo maksimum i protiv TSCa i Cuke... ali se smorim kad to isto ne uradimo protiv Partizana. Da li je to nacionalni interes ili ne, nemam pojma, moj interes svakako nije, ja hocu da pobedimo svaku utakmicu. A mozda je i bolje da Partizan ode u Ligu Konferencija odmah pa tamo da nabija nacionalni koeficijent nego da sa ovakvom igrom i atmosferom bruka srpski fudbal u Ligi Evrope (jer tesko da bi prosao kvalifikacije za LS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Professoren Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 7 minutes ago, Milko Miller said: Ja sam očekivao crnogorsku verziju Mustafe tj. brzina plus dve leve noge, ali moram da kažem da je Rakonjac bas pozitivno iznenadjenje. Ima i odličnu tehniku i dobre fizicke predispozicije. Ja bih prodao Pešića, iskoristio opciju za Rakonjca i doveo još bombu kao prvu opciju. Petar Radanov je mnogo bolji! Ja bi njega doveo i tu zver za LS kao prvog napadaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 9 minutes ago, Gannicus said: Petar Radanov je mnogo bolji! Ja bi njega doveo i tu zver za LS kao prvog napadaca. Misliš Ratkova? Moze i on, svakako je veći talenat, ali imaćemo veću konkurenciju za njega i morali bi da platimo veće obeštećenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ратков је ове сезоне остао у ТСЦ-у због тог 2.места које се јури, иако је имао добре понуде из иностранства на полусезони. Мислим да нема шансе њега да гледамо следеће године у Звезди. Концепт ЗТ и ММ око довођења играча не укључујуће довођење талентоване деце спремне за 1.тим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Azarov jeste da ima zute minute kad krene da daje poprecne lopte,ali momak ima ozbiljan potencijal.Driblinzi pre gola,mekana leva noga.Zato ti je potreban trener sa dobrim strucnim stabom koji ce raditi na njegovim manama.Tih 300000 mogu biti pljacka uz kvalitetan rad. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ratkov ide u Italiju. Nama Mijatovic treba da bude drugi spic, jer je generacijski talenat. Prvi treba da bude neki top kvalitet. Rakonjac nije los, al ne vredi milion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Мијатовић није шпиц, само носи 9ку да би га ЗТ утопио лакше. Мали је 10ка, налик Катаију 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) 30 minutes ago, Гаучо said: Мијатовић није шпиц, само носи 9ку да би га ЗТ утопио лакше. Мали је 10ка, налик Катаију Mijatovica sam gledao na jedno 500 utakmica, tako da ne moze ZT da me ubedi brojem ni u sta. Po svim karakteristikama je spic, moze naravno i poluspica, moze i krilo, ali to je jer je kvalitet. Ipak, glavne odlike su mu sut, zavrsnica, snaga i skocnost. Steta je sto nije visi malo, ali i ovako moze da bude paklen igrac. Edited April 30, 2023 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 5 hours ago, Markoss said: Mijatovica sam gledao na jedno 500 utakmica, tako da ne moze ZT da me ubedi brojem ni u sta. Po svim karakteristikama je spic, moze naravno i poluspica, moze i krilo, ali to je jer je kvalitet. Ipak, glavne odlike su mu sut, zavrsnica, snaga i skocnost. Steta je sto nije visi malo, ali i ovako moze da bude paklen igrac. Uh bre Markose nemoj i ti sa tom pričom "slabašan je, mora da bude visok i jak" koju prodaju ovi teletabisi iz bata đorine fudbalske škole. Imamo na hiljade primera da špica igraju i niži igrači i nikakav problem a kod nas se traži novi pavkov.🤥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Professoren Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 12 hours ago, Milko Miller said: Misliš Ratkova? Moze i on, svakako je veći talenat, ali imaćemo veću konkurenciju za njega i morali bi da platimo veće obeštećenje. Ma da na Ratkova mislim. Steta ako ide odma preko, posto mi ne mozemo da dovedemo mladog i boljeg spica od njega. Mijatovic ni blizu drugog spica. Njemu se i dalje trazi pozicija, posto i meni on nije devetka! Svi smo juce videli, da ne moze da dobije ni 10min da odigra. Treba se zapitati zasto je to tako?! Rakonjac moze da dobaci do kvaliteta ala Pavkov i nista vise, ali svakako bi pre njega zadrzao nego Pesica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 Negde sam načuo da se za Ratkova raspitivao Celtic,sada,koliko je to tačno ne znam .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 1 hour ago, Gannicus said: Ma da na Ratkova mislim. Steta ako ide odma preko, posto mi ne mozemo da dovedemo mladog i boljeg spica od njega. Mijatovic ni blizu drugog spica. Njemu se i dalje trazi pozicija, posto i meni on nije devetka! Svi smo juce videli, da ne moze da dobije ni 10min da odigra. Treba se zapitati zasto je to tako?! Rakonjac moze da dobaci do kvaliteta ala Pavkov i nista vise, ali svakako bi pre njega zadrzao nego Pesica. Zna se zašto je tako, ne mora da se pravimo da ne znamo šta je prioritet u klubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 Zasto Mijatovic ne dobija minute? Opet neke pizdarije sa menadzerima ili je do samog klinca? Ne trenira, zajebava se ili nesto slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 19 hours ago, Markoss said: Mijatovica sam gledao na jedno 500 utakmica, tako da ne moze ZT da me ubedi brojem ni u sta. Po svim karakteristikama je spic, moze naravno i poluspica, moze i krilo, ali to je jer je kvalitet. Ipak, glavne odlike su mu sut, zavrsnica, snaga i skocnost. Steta je sto nije visi malo, ali i ovako moze da bude paklen igrac. Mene on konstitucijom i načinom igre najviše podseća na Luku Jovića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 44 minutes ago, Čočo said: Mene on konstitucijom i načinom igre najviše podseća na Luku Jovića. Otprilike i mene ali navodno je Mijatovic malo "promaja" u glavi,bar se tako moglo cuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts