Barkley#34 Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Voleo bih da je svetlja nijansa plave ali mi se generalno sviđaju jednostavniji dresovi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Nadam se da sponzor ostaje samo na ledjima, to mi je jedina dobra stvar u vezi dres. Nije mi dres uzasan, ali neverovatno koliko nimalo truda nije ulozeno. Dresovi izgledaju kao da je neko u pejntu potrosio minut da dizajnira, bukvalno da je dva minuta potrosio, bilo bi mnogo bolje. Nije mi jasno zasto zastava usmesto grba, ovako dodatno izgledaju komunisticki ili kao random dresovi iz PES-a. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Boja kao kod amerikanaca. Šta znam, meni se ne sviđa, ja sam pre za svetliju nijansu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Zanru je nema sta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 48 minutes ago, Green23 said: Boja kao kod amerikanaca. Šta znam, meni se ne sviđa, ja sam pre za svetliju nijansu I meni je to zamerka uz boju brojeva za koju smatram da je pogresno odabrana. Uglavnom dresovi nisu ni ruzni ni prelepi , jednostavni su i obicni. Nego svejedno , bitno je kako ce oni igrati , a ne u čemu će igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Miškova ćerka dizajnirala dresove... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Pu pretece me..Ovaj broj cist omaz mishku..Sent from my Alcatel db using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ova plava varijanta fantasticna. Predobar dres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nikad bolji dres nismo imali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Na nekim drugim slikama ne izgleda tako tamna nijansa. Moram prvo uzivo da ga vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Dres bi trebalo da ima boju koja je na zastavi države a ovu modru varijantu ne vidim na zastavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ne mora čak ni to, ako imaš neku tradicionalnu boju dresa, kao Italijani, Holanđani, Nemci... u fudbalu. Problem je u tome što ovo nije povratak na plave dresove nego nešto sasvim novo skriveno pod firmom starog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 31 minutes ago, 34Barkley said: Ne mora čak ni to, ako imaš neku tradicionalnu boju dresa, kao Italijani, Holanđani, Nemci... u fudbalu. Problem je u tome što ovo nije povratak na plave dresove nego nešto sasvim novo skriveno pod firmom starog. što manje više nema plana i programa i sve se svodi na ad-hok i o-ruk... savez košarkaški u rangu saveza šahista male moštanice i teraj... da nema Dude, Saleta i ove ekipe koju su nekako uspeli da vežu i povežu vrlo lako bi bili u Šakota/Moka modu. Zato i imamo PEAK-ove dresove koji su kavki jesu.... a samo da ih uperedimo sa ovim Sinalko Jugoslavija dresovima... al u svakom slučaju bolji od ovih crkveno-slovenskih crvenih (devojka sa brojem 14 skroz levo). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Crkveno-slovenski 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonsa Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Meni se svidja dres, uvek su mi se svidjale ove jednostavnije varijante. Sto je neko napisao gore, u ovom dresu cemo da bijemo amere 😁 Naravno, po nekom iskustvu imam utisak da koja god varijanta dresa da se pojavila ljudi bi bili nezadovoljni. Takvi smo 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Najtačniji opis je bio "sad ga pljujemo, a uskoro ćemo svi da jurimo da ga pazarimo" Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Znači ipak ne prelazimo na Nike kako se šuškalo, jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Dres je teško sranje i ne mogu da verujem da ima onih kojima se sviđa. Pa ekipe iz biznis lige imaju bolje dresove od ovoga. Izgleda užasno jeftino i neinspirativno, ne mora uopšte da bude nakinđuren da bi bio dobar ali ovo je baš sramotno lejm. Izgleda kao oni markeri za trening, a ne oficijalni dres. Baš sramota. To nema veze sa bojom, koja je ok, već sa dizajnom na koji nije utrošeno ni 5 minuta. Naravno, jebo dres, bitan je "proizvod" na parketu, ali ovo ne da je loše, nego gore čak i od prethodnih Peak izleta u nekošeno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Meni su uvek bili vrh fudbalski dresovi Engleske, minimalizam, ponekad sa nekim detaljem, tipa krst na ramenu ili crvenom crtom na kraju rukava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Odlični su dresovi Engleza, naročito od kada ih je preuzeo Nike. Meni su dresovi Francuske bomba, zadnjih nekoliko. Ja jesam za minimalizam ali ne za ovaj Peak minimalizam sa Kvantaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Meni je dres apsolutno jeziv ali se tešim činjenicom da ćemo igrati u Kini pa ćemo se uklopiti u lokalno barem. Takođe, apsolutno mi je nebitno na nekom nivou u čemu igramo dok igramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Nisam ni primetio jednu stvar, a to je samo dokaz koliki su klosari iz PEAK-a. Nama grb na poslednjem crvenom dresu uopste nisu lepo isekli i napravili ga transparentnim već je ostalo belo u sredini krune Ranije dok je igrao Krle je to bilo lepo uradjeno Gledam sad, kada guglate grb Srbije i idete na slike i izaberete opciju da izbaci samo providne slike, prvi koji izadje je taj lose isecen, a da su se potrudili da ne uzmu taj prvi na koji naidju nego bar drugi, sa jebene Vikipedije, sve bi bilo ok. Edited June 7, 2019 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 KSS treba da dostavi logo, fontove ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) 17 minutes ago, Kankkunen said: KSS treba da dostavi logo, fontove ... KSS ni ne zna sta je logo, font, vektorska priprema... Mada je i KKCZ (verovatno i KKP) u tom rangu. Edit- slovo Edited June 7, 2019 by drperce 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nije Danilović tu da bi nekom dostavljao logo i fontove. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts