laki pepe Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 42 minutes ago, realno *w said: Todorovićev učinak je dosta tanak ove godine, a ima već dosta vremena kako se oporavio. Videćemo kako će to izgledati. Jesi li ga gledao ove godine? Ja nisam, zato pitam, ali sam pratio da statistike nisu lose. Evo sada provjeravao. EC: 21 minut,10,5 poena, procenti 60, 33,8 i 89. Indeks 10,5. To je dobro. U zadnje dvije EC 15 i 20 poena. U ACB, malo manja minutaza i skor, procenat za dva dosta losiji 40, ali za tri 38%. Ako se ustali na 40% za tri to je ozbiljan ucinak sa krila, a sutira u skok sutu. U svakom slucaju igrac koji ne treba loptu, a svakako je bolje kontrolise nego konkurenti za poziciju. Kandidat mi je slican Jaramazu. Ims neke kvalitete koji ga isticu. Recimo, da je Milosavljevic zdrav on ne bi imao mjesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 1 hour ago, laki pepe said: Jesi li ga gledao ove godine? Ja nisam, zato pitam, ali sam pratio da statistike nisu lose. Evo sada provjeravao. EC: 21 minut,10,5 poena, procenti 60, 33,8 i 89. Indeks 10,5. To je dobro. U zadnje dvije EC 15 i 20 poena. U ACB, malo manja minutaza i skor, procenat za dva dosta losiji 40, ali za tri 38%. Ako se ustali na 40% za tri to je ozbiljan ucinak sa krila, a sutira u skok sutu. U svakom slucaju igrac koji ne treba loptu, a svakako je bolje kontrolise nego konkurenti za poziciju. Kandidat mi je slican Jaramazu. Ims neke kvalitete koji ga isticu. Recimo, da je Milosavljevic zdrav on ne bi imao mjesta. Nisam gledao statse, moram priznati da su bolji nego što sam imao utisak. Čak deluje da rastu brojke u poslednje vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Pretpostavljam da je neka zajebancija ovo Jaramaz > Nedović, ne da mi se ni da nešto naročito obrazlažem. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 1 hour ago, Laki Marvini said: Samo vas gledam 🙂 https://www.bleague.jp/roster_detail/?PlayerID=26916 Posle ovog basket angažmana, lagano potpisuje za Jakuze na poziciji uterivača dugova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 46 minutes ago, Chaos Is Me said: Pretpostavljam da je neka zajebancija ovo Jaramaz > Nedović, ne da mi se ni da nešto naročito obrazlažem. nadam se da nikoga od pomenutih necemo videti u 12 osim ako nije bas greda, kao ni bobija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 (edited) 3 hours ago, Laki Marvini said: Samo vas gledam 🙂 https://www.bleague.jp/roster_detail/?PlayerID=26916 Radi pod budnim okom kondicionog trenera... a i psiholog mu je preporucio neke vezbe za fokusiranje paznje Edited February 12, 2020 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Zanimljivo kako i Bolic i Danilovic izgledaju kao Kinezi kada su pored Kineza 😁 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 ali zlatko bolic funkcioner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Madam je poprilicno visoka, rekao bih oko 180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 32 minutes ago, Kankkunen said: Vesti: Kinom hara korona virus... Jao Ming: Moja baba je iz Prigrevice. Nije bas za salu, ali jbg 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 57 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Vesti: Kinom hara korona virus... Jao Ming: Moja baba je iz Prigrevice. Nije bas za salu, ali jbg 🙂 Ako je iz Prigrevice, onda je rod sa Rebracom - braca po babine linije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Jaramaz se ozbiljno namece za poziciju broj dva. Cini mi se da smo tu najbolje obezbedjeni "podmlatkom" sa jos Radanovim, Vanjom, Avramovicem, i jos dalje Trifunovicem. Kako to ufrikombinovati sa ne tako starim Nedovicem, Guduricrm i neprikosnovenim Bogdanovicrm bice zanimljivo za videti kad neko od njih propusti takmicenje. Na tri se namecu Davidovac i Zagorac, dok Dobric jos uvek ne moze da se nametne za minutazu na ozbiljnom nivou, a tu je i Todorovic iz pecalbe. Najveci oroblem nam je i dalje pozicija 1 i 4. Na pleju susa nevidjena... od Pena mislim da treba dici ruke, i jedino sto postoji u razmatranju je Uskokovic iz FMP. Na poziciji 4 je Borisa najvece razocarenje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Da, Zagorac se baš nameće. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 (edited) Ono sto sam malo gledao Davidovca na 4 i 3 protiv Tomasa koji je dosta jak i Novice koji je dosta namazan je bilo sasvim korektno. Plus u napadu onda nije tako spor kao protiv bekova. Dakle DD bih ja od sada vodio kao 3/4. Ako svi budu zdravi i ako Kokoskov ne bude imao neke cudne ideje, na krilnim pozicijama ce biti bas interesantno: Bjelica, Kalina, Lucha, Todorovic, DD, Zagor... mozda i gospodin MM da se oprosti sa medaljom 🙂 Sto se tice pleja, OI ce verovatno biti Teovo poslednje takmicenje a onda Vasa uzima palicu. Sa njim i Bogdanom smo mirni bar jos jedan ciklus. Ne moramo da posmatramo pozicije vise tako klasicno. Sa Bogdanom i recimo Gudurom ti imas jos dva kreatora, plus sa krila i centra Bjelica i Jokic. Svako tu moze da vrti pik i poziva akcije, mogucnosti je mnogo. Edited February 17, 2020 by Laki Marvini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Pa imamo Smailagu na 4 plus gomilu jos klinaca koji dolaze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Boga mi namece se ozbiljno i Paige. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 (edited) Da - Smailaga, njega zaboravih. Nesto ne vidim te druge klince da se namecu, ili su previse mladi da bi se mogao proceniti njihov potencijal. Slazem se da je DeDa najvise iskoracio ove sezone. Dobio je konstantnost. 1 hour ago, 21Barkley said: Da, Zagorac se baš nameće. Namece se, samo je pitanje koliko uspesno i da li ima neko drugi da je vise u tome uspeo. Od nestandardnih reprezentativaca to su samo pomenuti DeDa i Todorovic Edited February 17, 2020 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 On 2/13/2020 at 7:17 PM, Kankkunen said: Sad tek vidim ovu fotku...boktemazo...Zlatko Bolic je isti ovako matoro izgledao kao kad je igrao kod nas a proslo je fazon 20 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 On 2/12/2020 at 5:15 PM, uini said: nadam se da nikoga od pomenutih necemo videti u 12 osim ako nije bas greda, kao ni bobija Za to bi trebalo da imamo boljeg centra, ovako tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Bobi je po trenutnom kvalitetu nas treci centar. Ako Igor odluci da ide sa tom koncepcijom, ja mu dajem korist sumnje. (a sto i ne bih, kada sam istu dao i Salou sa 4 centra 😄 ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Pa ne znam ko je bolji, posto Milutinov svakako nije, ko je drugi bolji, Raduljica? Dajte necemo valjda opet o tome. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 (edited) Jeste treci centar (Milutinov je drugi) ali sve manje igra ozbiljnu kosarku, tako da se nadam da ce se vrlo brzo neko drugi nametnuti na tu poziciju. Kuzmic je ispao iz trke i nadajmo se da ce uspeti da se vrsti u onu formu iz Zvezdine prve sezone. Od ostalih moguce je da ce to biti Djordjevic iz FMP. Jankovic iz Partizana se trudi, ali ne verujem. Edited February 17, 2020 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Valjda je Smajli takodje petica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts