Perkos2 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 šta na sve kaže drugarica "major Štukalo" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 5 minutes ago, NMX said: "Bila je euforija u zemlji, svi su pričali kako ćemo pobediti i osvojiti. To nekada ne pomaže. Naprotiv. Znam sa kakvim su se pritiskom momci nosili", rekao je Đorđević. Ovaj kopa dublje i od Mladena Krstajića. Krivi su navijači, naravno! Lako je glumiti džentlmena kad ide, sramoto! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 3 minutes ago, zoe Bg said: Ne znam sta me vise muci, to kako smo izgubili tj. poraz u svakom smislu ili to kako je Nemanja Bjelica izgledao u ove dve utakmice. Meni je pa taj covek nejasan. Vidis da te ne ide, selektor to ne vidi i ne vadi te, pa kad lopta dodje do tebe, prosledi je drugom i toliko. Ne , on sili suteve, promasuje, ide na ulaz, promasuje, blokiraju ga, gubi lopte.... pa dokle bre . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ovo što smo mi odigrali u eliminacionim utakmicama je teška dekadencija košarke. Primili smo u 2 utakmice skoro 190 poena, nemoguće je napraviti rezultat tako. Odbrana nam je bila jadna, Rubio i Kampaco nam probijali prvu liniju kad god su htjeli, a mi zaštite obruča nemamo. A da, imamo Milutinova. Zaboravio sam ga, kao i Sale očigledno. Napad opasno statičan, spušta se lopta na Jokića, niko se više ne kreće. Jedno dobro utrčavanje nisam vidio. Druga opcija je bila uvaljivanje lopte Bogiju ili Bjelici da iskreiraju sami nešto. Bogdanu kapa dole za sve što je uradio, Bjelica teško da je mogao gore, zaista jadna predstava. Nadam se da će skupiti snage i odigrati za OI pa da se razilazimo sa Saletom, opasno je fejlovao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Covek je izgubio dodir sa realnoscu. Doduse, verovatno ga nikada nije ni imao, kad se zamlatis sa nekim svojim fiks idejama naravno i da ne vidis koji si put utabao. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 2 minutes ago, Obi-Wan said: Narode, narode... Covek koji je nasim ljudima sa KiM rekao da ce im peske doneti zlato sada okrivljuje narod za poraz. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Just now, Skyglider said: Meni je pa taj covek nejasan. Vidis da te ne ide, selektor to ne vidi i ne vadi te, pa kad lopta dodje do tebe, prosledi je drugom i toliko. Ne , on sili suteve, promasuje, ide na ulaz, promasuje, blokiraju ga, gubi lopte.... pa dokle bre . Treba reci da su alternative 2 igraca koja ne dobacuju ni blizu EC nivoa. Mi smo u maloj krizi sa produkcijom igraca, zato me bas cudi da se Sale u startu odrekne Simanica I Marinkovica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 5 minutes ago, Sprivel said: Nije celavi prepotenko kriv, mi smo govna. Teraj se u Bolonju. Salo idi gledaj FIBA ligu šampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 minute ago, Skyglider said: Meni je pa taj covek nejasan. Vidis da te ne ide, selektor to ne vidi i ne vadi te, pa kad lopta dodje do tebe, prosledi je drugom i toliko. Ne , on sili suteve, promasuje, ide na ulaz, promasuje, blokiraju ga, gubi lopte.... pa dokle bre . sve ličalo na EP 2005 u Srbiji i Crnoj Gori.... mi jaki ko crna zemlja, al nešto ne valja.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milance Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Predsednik saveza - alkoholicar Gen sek - ________ upisati po volji ja ne smem dobiću ban Trener - amater Nesveto trojstvo vodi samo u ovo sto smo videli. Igrači nisu ništa krivi! Nemoguće je da svi izgledaju losije u reprezentativci nego u vrhunskim klubovima gde igraju. Ne može biti da je do njih nego je do onoga ko upravlja njima. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 minute ago, Liska Manjina said: Ovaj kopa dublje i od Mladena Krstajića. Krivi su navijači, naravno! Lako je glumiti džentlmena kad ide, sramoto! Zapravo je pokrivao Belog posle izlaganja. Sasvim korektna kzs, malo vise slusajte sta pravi sampioni imaju da kazu i kada ne ide, a manje citajte nase naovinare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Just now, Sector said: Treba reci da su alternative 2 igraca koja ne dobacuju ni blizu EC nivoa. Mi smo u maloj krizi sa produkcijom igraca, zato me bas cudi da se Sale u startu odrekne Simanica I Marinkovica. Ma ok, razumem to, ali ne ide te , ne sili , prosledi loptu drugima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Jedino cega se plasim je da KSS u naletu pravednickog gneva stavi nekog amatera ili budalu za novog selektora. A poslusnih ima koliko hoces, evo koliko danas na RTSu jedan. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 (edited) 55 minutes ago, stefan81888 said: Plače mi se. 52 minutes ago, Milan33 said: Mnogo sam tuzan. A racunati da cemo pobediti Francusku ili USA u narednom mecu posle ovakvog poraza je malo ludo. Steta, 43 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Iskreno, place mi se 28 minutes ago, OnionKnight said: Svaka čast vama koji ste smogli snage da napišete nešto konstruktivno poslije ovoga, ja ne mogu. Plače mi se. 24 minutes ago, NMX said: Nemam snage za bilo šta sem jeftine zajebancije...ubio me ovaj poraz u rangu Strazbura/Bordoa (cigani najbolje znaju koji je to užas). Meni se ne plače ni malo, jer mi je sav entuzijazam splasnuo onog trena kada je iz nekošarkaških razloga eliminisan igrač prve petorke, čovek kome je srednje ime borba do poslednje kapi krvi, Nikola Kalinić, a instalirano SNS govno, Suzana Vasiljević. Nakon toga ostalo je praćenje tima na osnovu autopilota jer jbg narkomani se teško oslobađaju zavisnosti, ali opet, kada dobiju lošu robu baš joj se i ne raduju. Tako da stvarno nema potrebe za neko sečenje vena, ovo je, kako bi to Muta lepo primetio, sve normalno... Edited September 10, 2019 by Laki21 12 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Quote "Ovaj poraz ubija... Mi smo je*eno dobra grupa momaka. Pokušali smo da pobedimo na pogrešan način. Nisu tu u pitanju ni pritisak ni euforija, mi znamo da se nosimo sa tim, ali na neki pogrešan način", rekao je Bjelica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 9 minutes ago, NMX said: Ipak idemo dalje, hvala RTSu Jbt koji su to amateri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 (edited) 11 minutes ago, Sprivel said: Nije celavi prepotenko kriv, mi smo govna. Teraj se u Bolonju. Oterace ga i odande kao sto su iz Atine i Minhena. Jel podneo ostavku? Edited September 10, 2019 by Zizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ali Bjelica "I playd like shit" 😁 Ja mu oprostio, ne mogu da ga ne volim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Igraci su igrali u specificnoj atmosferi i nisu se snasli. Prvom pleju (bar smo ga projektovali da to bude) je umrla majka, on je mlad decko. Zena je bila bolesna i znalo se da to moze da se desi, zbog cega je Vasa i izgledao kako je izgledao. Ta vest ih je sigurno posekla sve. Ne zelim da ovo zvuci kao opravdanje, ali kucate na pogresnu adresu. Sve sto se desilo, apsolutno sve, je iskljucivo i jedino greska selektora koji je dobio skupu igracku u ruke i pokvario je. Potpuno nedorastao ovom zadatku, nespreman da odredi prave uloge igracima u ekipi, suvise zadrt da ne vidi da njegova selekcija tima nije dobra i kada ne ide naravno da srlja iz jedne greske u drugu. Naravno da ce i igraci na to reagovati lose i da zbog neadekvatnog rasporeda minutaze imaju veci pritisak da urade nesto dobro i onda zaseru dodatno. 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 2 minutes ago, pavijan2 said: Salo idi gledaj FIBA ligu šampiona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 (edited) 16 minutes ago, momohyoideus said: U hajde da pogledamo: U utakmici sa Spanijom Raduljica je bio ubedljivo najbolji nas centar sa najmanje minuta koji god algoritam efikasnosti da primenis. Marjanovic prakticno nije ni igrao jer bi prosao isto ko i danas. Bircevic bio bolji od jednog Simonovica na toj utakmici za ta ~3:30 minuta koliko je odigrao. Bas suprotno, nama je falilo vise minuta sa klupe. ma oni bodu oci i laicima kad je bolno ocigledno da su zalutali u ovaj deo takmicenja. produkcija sa pleja, rezervnog beka, krila nam je isto katastrofalna ali tu je bar bila nada da ce igraci proigrati. za ovu dvojicu su svi valjda znali da nisu za ovaj nivo kosarke. edit. inace mis mo odbranu igrali na bazi kurca ovaj mec. napad i nije bio toliko los. Edited September 10, 2019 by riviera 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 20 minutes ago, tdusko said: Osim argentinskih bekova koji su me odusevili, mislim da su nam min 3 puta odigrali pas kroz noge btw, najveci utisak na mene je Skola. Batica 39 godina, krenuo pripreme individualno 7 nedelja pre reprezentacije. Odradio utakmicu posteno i na nogama, a nas mladjani MVP dosao na ozbiljno takmicenje sa burekom u dzepovima. Zato je i presedeo zadnjih 5 minuta na aparatima za disanje. To su igraci za primer, Skola, Djinobili, Gasoli, Navaro, Parker, a mi se ovde oprastamo od Tea koji batalio ozbiljnu kosarku sa 29 Skoli su takođe ovo jedine bitne utakmice u sezoni. Njegov peak je ovih 8 utakmica. Godinu dana se sprema da ovo odigra. Jokićev peak sezone je bio NBA playoff gde je igrao 40 minuta u 14 utakmica 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 (edited) Mali off Ko je ta Suzana Vasiljevic? Edited September 10, 2019 by vepar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Mnogo jebeno otreznjenje, ali ni priblizno koliko bih ocekivao da cu biti skenjan da mi je neko rekao da cemo izgubiti. Ovo je lose izgledalo od dana objavljivanja spiska, samo sto to sebi nisam zeleo da priznam. Vreme je da se tvrdoglava seljacina isutira sa pozicije selektora i za jos mnoge promene u kosarkaskom savezu ali nece imati ko da ih sprovede. Kosarka nam je u ogromnom blatu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 minute ago, vepar said: Ko je ta Suzana Vasiljevic? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts