Manu Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 4 minutes ago, Zvezdinho said: A na Acb sajtu jos uvek nema fantazija. Nema i dalje ni na ovim nasim sajtovima koji obicno imaju fantazi, verovatno cekaju finalne rostere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Cekaju da vide igra li Teo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 35 minutes ago, Zvezdinho said: A na Acb sajtu jos uvek nema fantazija. Biće neka C liga za tebe, ne brini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 18 hours ago, Magia said: U to ime kupljene karte za polufinale i finale! pa ako ne udjemo valjda cu uspeti da ih prodam nekom.. A znas da hocu da se ubijem sto ne mogu da nadjem karte za polufinale i finale 😞 Ljudi, ako imate ikoga ko moze da mi pomogne oko toga, pisite mi.. Imam karte za cetvrtfinale, bicu u Pekingu za vreme polufinala i finala ali karte ne mogu da kupim zbog FIBIne retardirane administracije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 4 hours ago, Beonegro said: Izvin'te grofe, nisam vas prepoznao 😛 Gudura pisa po sirotinji 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Daj, bre, ljudi, nabavite koleZi informacije o konjima. Ako ponovo uđe u priču sa kasačima možda dobijemo još jedan direktan izvor informacija o Jokari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Konj u vlasništvu Jokića zove se Dream Catcher...u klasi grla kasača do 4 godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Bila bi fora da konju napravi dres Denvera sa brojem 15 😄 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 30 minutes ago, 34Barkley said: Daj, bre, ljudi, nabavite koleZi informacije o konjima. Ako ponovo uđe u priču sa kasačima možda dobijemo još jedan direktan izvor informacija o Jokari. Konj mu pric'o 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 (edited) Ameri odigrali prijateljsku sa australcima na stadionu pred 50.000 gledalaca. Mičela može zaustaviti samo trener kada ga pozove na klupu. Njemu je nebitno u kojoj petorci igra. Stiče se utisak da Popović ne želi da mu svi budu Mičel...što naravno ne čudi. Tarner iz Pejsersa 14 skokova i dabl-dabl učinak...bez njega su znatno tanji pod košem. Tatum je otprilike Popov cup of tea. Nesebičan i brz u tranziciji, poslušan u odbrani. Pored brzine, usa bekovi su svi do jednog za australce hodajući mismeč... bez problema probijaju prvu liniju i ako centar nije izgradio poziciju dižu se sa poludistance i ne maše... ako odigraš jaču odbranu...ne maše ni penale...eboih otac. Edited August 22, 2019 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 6 hours ago, Gudura said: Mali off topic - jel zna neko koji su konji u Jokicevom vlasnistvu? Jesu to kasaci? Interesuje me cisto sa sportske strane, jer sam do skoro, a mozda i opet budem, imao u vlasnistvu kasace, pa da znam ko bi mogao da mi bude konkurencija?😁 Inace, sto se konja tice, ga potpuno razumem, taj sport ti jako lako udje pod kozu, iako je kod nas potpuno neisplativ, ali kao i sa vecinom stvari koje volimo u zivotu, who cares...😎 Iskljucivo drzi kasacka grla. Prvo koje je kupio se zove Dream Catcher i po njemu mu i cela stala nosi ime. Tu su onda dve francuske kobile Margureite i Estrella de Lune,pa Sanrio,onda mlada kobila Donira Ferm i na kraju poslednja akvizicija, grlo iz Holandije Harley D' Energy sa kojim je imao dosta zdravstvenih problema. Eto,to mu je stala. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 1 hour ago, Crni Bombarder said: Iskljucivo drzi kasacka grla. Prvo koje je kupio se zove Dream Catcher i po njemu mu i cela stala nosi ime. Tu su onda dve francuske kobile Margureite i Estrella de Lune,pa Sanrio,onda mlada kobila Donira Ferm i na kraju poslednja akvizicija, grlo iz Holandije Harley D' Energy sa kojim je imao dosta zdravstvenih problema. Eto,to mu je stala. Ti bolje poznajes njegovu stalu nego ja "moje" iz osnovne.. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Jel Jokarini konji sada razbijaju sve druge po tim takmicenjima? Kapiram da je sa budzetom koji ima pomeo konkurenciju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Pa,i ne bas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 3 hours ago, Wingwalker said: Konj u vlasništvu Jokića zove se Dream Catcher...u klasi grla kasača do 4 godine. Sta se radi sa tim konjima, kasacima? Oni samo kaskaju, nisu za trke? ono samo cujes klo-klo-klo-klo 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Pa,i ne bas.. Znaci ima lose savetnike. Taman da neko sa foruma uskoci na tu poziciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Ima on uz sebe iskusnog coveka koji je pola zivota proveo u konjickom sportu. Taj lik mu efektivno i vodi sve,ali eto..doci ce i rezultati vremenom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 2 hours ago, Crni Bombarder said: Iskljucivo drzi kasacka grla. Prvo koje je kupio se zove Dream Catcher i po njemu mu i cela stala nosi ime. Tu su onda dve francuske kobile Margureite i Estrella de Lune,pa Sanrio,onda mlada kobila Donira Ferm i na kraju poslednja akvizicija, grlo iz Holandije Harley D' Energy sa kojim je imao dosta zdravstvenih problema. Eto,to mu je stala. Hvala druze, znam dosta ovih grla, a Sanrio je iz stale gde smo i mi kupovali i drzali konje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 4 hours ago, Duh koji lebdi said: Gudura pisa po sirotinji 🙂 Ma moze konj da se kupibza relativno sitne pare kod nas....e sad drzanje trkackog konja kod nas je potpuno neisplativo jer kosta 350€ mesecno minimum sa svim troskovima, a toliko ne moze da zaradi da jednom mesecno dobije trku...to je kod nas sirotinjska zabava, i uglavnom se gube pare, zato smo i batalili.Imao sam konja koji je dobio kasacki derbi, pobedjivao u svim klasnim trkama, pa i u Budimpesti, a nije sebe isplatio sa izdrzavanjem do kraja karijere.Jokicu to naravno nista ne znaci, ali nama je bio balast, zato smo i prestali, pored sve ljubavi prema tom sportu....sorry svima ako sam smorio sa ovim off topicom😉 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Kakva diskusija jebo te 😄 Navijaci kosarkaske redze = gospoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 40 minutes ago, Bek said: Jel Jokarini konji sada razbijaju sve druge po tim takmicenjima? Kapiram da je sa budzetom koji ima pomeo konkurenciju.. Bilo je u tom sportu likova koji su ulupali mnogo ozbiljnije pare od njega sa jako malo uspeha, nije bas sve u kinti u tom sportu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 9 dana do svetskog prvenstva, sjajna ekipa i sjajni rezultati a ovde se raspravlja o Jokicevim doratima 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Pa kad je vec sjajno, sta ima da raspravljamo... 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Neka se ispostuje Jokara ovde po pitanju konja. Svi da naucimo imena i godiste njegovih konja a mozda i topitj poseban da se otvori. Idemo afirmativno maks, ljubav prema konjima taj rad. Da vidi koliko mi srbi imamo te razvijene socijalne vestine i da smo majstori za small talk za titranje jajca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts