Problem sa licnim greskama Posted July 21 Share Posted July 21 Jedva čekam da gledam naše danas i sutra! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 21 Share Posted July 21 (edited) 7 hours ago, Chaos Is Me said: Bilo kakvo poređenje sa domaćim fudbalom je besmisleno pre svega jer smo za košarku neuporedivo talentovaniji nego za fudbal. I sada i kroz čitavu istoriju. Mislim da mozda cak nije stvar ni (samo) talenta, nego institucionalne kulture i esprit de corps-a koju ima domaca kosarkaska scena. A upravo to mora da se sacuva, kako znamo i umemo. Edit: Pravopis Edited July 21 by Horium 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 21 Share Posted July 21 1 hour ago, Igor_ said: Jedino ako Kari ne odluci da ga ne vodi. Nema teorije. Kari baj d vej sad ima fantastičnu situaciju, Petrušev igra sjajno na 4, a Jović je vrhunska četvorka, ali Kari može dok god Petrušev igra na ovom nivou da dozira Jovića pričom polako, po malo, vraćaš se iz povrede. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 21 Share Posted July 21 Mnogo ljudi iz svih delova zemlje i Republike Srpske, mnogo dece. Pravi praznik! I to na našem NBGu! Srce puno. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 21 Share Posted July 21 Vidim da se potencira koliki je Kari lisac pa da podijelim jednu teoriju sa ruba znanosti koju sam slučajno čuo ali što više vremena prolazi sve mi je realnija. 🤪 Elem, kad je Jokara završio sezonu odmah je udario po hedonizmu, pijanke, raftinzi, i sam sam ga sretao po kampovima pa jedan dobar period niko nije znao da li će igrati ili neće. E sad ova luda teorija kaže da ga je Kari zvao pa je bilo hoću/neću i onda ga je lisac samo stavio na spisak i pljusnuo u javnost, u fazonu ‘aj sad reci da nećeš. 😁 Kažem opet, dosta nerealna priča ali liči na Pešića samo tako. 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 21 Share Posted July 21 20 hours ago, Clash said: Repstacja Vojvodine bi raskovala repstacju Srbije a i ostale u regionu a i sire. Topic, Bosnjakovic, Kalinic, Jokic, Milutinov, Mitrovic, Pokusevski, Davidovac… Dinaroidi se ne računaju, samo autohtone Lale dolaze u obzir. 😜 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 21 Share Posted July 21 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Vidim da se potencira koliki je Kari lisac pa da podijelim jednu teoriju sa ruba znanosti koju sam slučajno čuo ali što više vremena prolazi sve mi je realnija. 🤪 Elem, kad je Jokara završio sezonu odmah je udario po hedonizmu, pijanke, raftinzi, i sam sam ga sretao po kampovima pa jedan dobar period niko nije znao da li će igrati ili neće. E sad ova luda teorija kaže da ga je Kari zvao pa je bilo hoću/neću i onda ga je lisac samo stavio na spisak i pljusnuo u javnost, u fazonu ‘aj sad reci da nećeš. 😁 Kažem opet, dosta nerealna priča ali liči na Pešića samo tako. 😁 Pa ima istine u tome ali nije bas potpuno tacno,u toku sezone mu je bio nagovestio da ce igrati na OI ali je onda krenuo Jokic da se premislja a ostatak je ovaj.😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 21 Share Posted July 21 6 minutes ago, drgnk said: Dinaroidi se ne računaju, samo autohtone Lale dolaze u obzir. 😜 Ne bi imao ni za 3x3 repku da sastavis. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 21 Share Posted July 21 Jović na zagrevanju 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 21 Share Posted July 21 Bogdan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 21 Share Posted July 21 Ne radi mi EON, potreban link. Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 21 Share Posted July 21 Tu su svi osim Dede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 21 Share Posted July 21 6 minutes ago, realno *w said: Ne radi mi EON, potreban link. Hvala unapred. https://live.sport365.stream/21-jul-2024/basketball/serbia-japan https://livetv798.me/rs/eventinfo/216470151_srbija_japan/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 21 Share Posted July 21 9 minutes ago, ChrisJudd said: Tu su svi osim Dede. Ako je Jović zdrav i spreman, DeDa stvarno nema mesta. Jao majko, Kuzmanović... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 21 Share Posted July 21 12 minutes ago, realno *w said: Ne radi mi EON, potreban link. Hvala unapred. https://firstsrowsports.tv/basketball Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 21 Share Posted July 21 Opet se usvinjio konjoštip Ako ako, samo neka nas prca u mozak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 21 Share Posted July 21 Dobric trenutno 10.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 21 Share Posted July 21 Ajmo Jovke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 21 Share Posted July 21 Ovo Luka Mitrović igra za Japan? #18. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 21 Share Posted July 21 Vasa se danas primio ko zumbul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 21 Share Posted July 21 Vasa se priključio reprezentaciji. Dobre izmene, napad fercera, u odbrani se ne cimamo mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 21 Share Posted July 21 Svako ima svoju Marinu Svako ima svoj Južni Sudan 🎻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 21 Share Posted July 21 Japance je krenuo šut, što je odlično za pripremu, u grupi ćemo imati protivnike koji mogu da se zapale. Italijanski scenario mora biti sprečen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 21 Share Posted July 21 Prvo poluvreme Kari vrteo 10 igrača koji će mu očigledno biti rotacija za grupnu fazu. Sad će verovatno pustiti i ostalih pet na teren da vidi ko će da budu još dvojica za full postavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 21 Share Posted July 21 Ma ocigledno je da igramo sa 50% snage. A pritom smo se malo i opustili. Jokaru ne mogu da brane. Nekoliko puta im je prodao njegova dodavanja sa posta gde nasi utrcavaju i ostaju na ziceru. A ako pokusaju da zatvore to Jokara moze lagano da zavrsi preko svih pa i preko Hacimure(Lakersi znaeu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts