ćušpajz Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 1 hour ago, Zadnji vezni said: Nema potrebe.Videli smo na prošlom takmičenju.naročito u utakmici protiv "žabara". Sve ima svoj rok trajanja i treba osetiti momenat kad se treba povući u zasluženu mirovinu. Kod gospodina Karija to nije slučaj. isto su nas tukli u kvalama, pod kokoshkovim u bgdu. bice da je problem nesto kompleksniji od godina selektora, makar sto se tice italijana 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 20 minutes ago, uini said: ne zoves matorca da bi bio na pripremama. zato sam i popizdeo oko teodosica, iako je glupo porediti & minus neki nepremostiv incident. Nisam ja ni rekao da je trebalo da ga razvlači po pripremama. Samo da ga stavi na spisak - to je papir koji obuhvata sve najbolje i dostupno što imamo. Može da sardži i 25 imena. Čisto kao priznanje. A kaže npr - da ima čovek porodične obaveze i hvala mu na svemu. Sale je to radio često. Sa prospektima koji još nisu dovoljno stasali ali i sa matorijima koji su nekako zadužili repku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 58 minutes ago, Kenozoik said: Nisam ja ni rekao da je trebalo da ga razvlači po pripremama. Samo da ga stavi na spisak - to je papir koji obuhvata sve najbolje i dostupno što imamo. Može da sardži i 25 imena. Čisto kao priznanje. A kaže npr - da ima čovek porodične obaveze i hvala mu na svemu. Sale je to radio često. Sa prospektima koji još nisu dovoljno stasali ali i sa matorijima koji su nekako zadužili repku. Ne, ne, samo su na ke ze še trebali da kažu da je Marcus Strawberry Dickson odlučio da završi svoji repstativnu karijeru i da mu se zahvaljuju za doprinos u kvalifikacijama i na prošlogodišnjem EP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Bilo bi smešno negde u februaru kada se MJK opet pojavi u nekom prozoru 🙂 Mislim, ne znam, ako je dogovor da je odslužio svoje ok, ali Kari priča o njemu kao super liku sve naj naj iostavlja otvoreno da ga pozove ako zaškripi u nekim suludim kvalifikacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 5 hours ago, Marvin said: Hot take: Aleksa ce biti bitniji za ekipu na ovom prvenstvu nego Nedovic (pod uslovom da obojica budu zdravi & u sastavu) take 2, nesto manje hot: Nikola Jovic ce nam biti drugi najvazniji igrac u unustrasnjoj liniji A bitniji od obojice će biti Marinković 4 hours ago, freethrow said: Selektor Pešić nije imao hrabrosti, umeća i znanja da povede našeg najboljeg mladog i perspektivnog igrača koji može da igra odbranu 30+ minuta - Nikolu Šaranovića. Tako da, o čemu mi uopšte ovde pričamo? Ne znam da li se sprdaš , ali ja na zvezdinoj temi agitujem da dovedemo njega , a ne nekog skupog strendžera , ali avaj. Šaranović između ostalog ima i taj yammadarovski kvalitet da obavezno ubode kad ostane sam , plus odbrana. Budući Hanga. 3 hours ago, Zadnji vezni said: Nema potrebe.Videli smo na prošlom takmičenju.naročito u utakmici protiv "žabara". Sve ima svoj rok trajanja i treba osetiti momenat kad se treba povući u zasluženu mirovinu. Kod gospodina Karija to nije slučaj. Videli smo da nemamo nijednog igrača sposobnog da odigra odbranu 1 na 1, pogotovo u spoljnoj liniji, ali kriv je izlapeli Pešić 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 18 minutes ago, Kenozoik said: Bilo bi smešno negde u februaru kada se MJK opet pojavi u nekom prozoru 🙂 To bi značilo da smo uprkos dogovoru EL i FIBA spali na to da nemamo dvije četvorke bolje od čovjeka koji je napunio 36 godina, a to ne bi bilo smiješno, nego tužno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Moja poenta je bila na ružnom ophodjenju prema jednom (iznudjenom) reprezentativcu od strane selektora, a nakon brojnih pohvala izrečenih na igračev račun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 13 hours ago, Mairosu said: as promised 13 hours ago, Mairosu said: as promised https://velikeprice.com/sport/jokic-ne-igra-za-reprezentaciju-ne-tako-mala-istorija-otkaza-u-kosarkaskoj-reprezentaciji-srbije/ Dobar tekst, ali kao sto po kvalitetu Jokic i ostali ne mogu u istu recenicu, tako ne mogu ni po otkazima u reprezentaciji. Jokic je apsolutni rekorder po tome i jedan katastrofalan primer mladjoj generaciji kad je odnos prema reprezentaciji u pitanju. Zao mi je sto mu nisi posvetio ceo tekst. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Quote Srbija ostala bez Pokuševskog Mladi srpski NBA igrač nije dobio dozvolu doktora da se priključi nacionalnom timu Srbije koji se sprema za Mundobasket u Manili https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/srbija-ostala-bez-pokusevskog/457624 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 18 minutes ago, Kankkunen said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/srbija-ostala-bez-pokusevskog/457624 Ocekivano. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 znaci ne sme da barata sa loptom a moze da dize tegove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Poku će debitovati 2035. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Guduric, Avramovic, Jovic(Jaramaz) BB, Nedovic Marinkovic, Dobric Petrusev, Jovic Milutinov, Smajli, Ristic Tesko da bude nekih iznenadjenja, ako ne bude novih otkaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Pokušao je, ali je bol bio preveliki. 5 hours ago, Milos 3.14 said: Ne znam da li se sprdaš , ali ja na zvezdinoj temi agitujem da dovedemo njega , a ne nekog skupog strendžera , ali avaj. Šaranović između ostalog ima i taj yammadarovski kvalitet da obavezno ubode kad ostane sam , plus odbrana. Ne sprdam se, mislim da je zaista dobar, ali mu i znam familiju pa dodatno agitujem za njega jer su jako fini ljudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 E jbg. Nekako sam i ocekivao ovo. Mada mi je ona slika dala neki optimizam. No jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Samo nemojmo koristiti glagol odmarati, jer ne postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Ne valja sto su Pokuu uzeli loptu, sad kad treba da uci da sutira Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 shitaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Video sam Smajlija danas u gradu. I to je valjda neki znak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 1 minute ago, Marvin said: Video sam Smajlija danas u gradu. I to je valjda neki znak video ja rileta pre metar dana u majici "srbija", cak sam i pominjao. to nije bio ni znak, nego bukvalni prevod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Konačni spisak se sastavlja sam od sebe. To je već postala tradicija poslednjih godina. Ne koji su najbolji, već koji su preostali. 🙄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 (edited) 3 hours ago, Kankkunen said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/srbija-ostala-bez-pokusevskog/457624 Nisam fizioterapeut, ali kako može da tiže tegove a ne može da trenira sa loptom?! Evo šta se piše za tretman slomljenje šake: Quote In general it takes 6 weeks for a hand fracture to heal and a further 6 weeks to reach near normal strength Very heavy lifting and contact sport should be avoided until the fracture has solidly healed ( 8-12 weeks). Znači, dizanje tegova i kontakt sport se treba izbegavati dok se prelom solidno ne zaleči, i uglavnom može da se počne 8 do 12 nedelja posle preloma. Što po meni znači - ako dižeš tegove, možeš i da igraš! @Bojdo, imaš li neke informacije o ovome? Prošlo je 12 nedelja od njegovog preloma u ranom Maju, ne vidim šta bi bio problem da igra - sem ako neće da rizikuje pošto nije jak koliko želi. Što po meni dovodi u pitanje želju ... Edited July 28, 2023 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 (edited) Koliko znam, nije mogao da radi sa loptom uz kontakt, doktor mu nije dao za to odobrenje. Edited July 29, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 (edited) 5 minutes ago, Bojdo said: Koliko znam, nije mogao da radi sa loptom uz kontakt, doktor mu nije dao za to odobrenje. Hvala na odgovoru. To svi znamo. Nego kako može da diže tegove a ne može da radi sa loptom uz kontakt? Izvini, ali to saopštenje mi izgleda kao jebanje u zdrav mozak ako sada diže tegove. Edited July 29, 2023 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts