Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

Lepo rekoše ljudi ovde, ići će 12 koji preostanu, džabe mi kombinujemo.

 

7 hours ago, Problem sa licnim greskama said:


Taj put mogu vozati i zavezanih ociju 😄 Nista mi ne pricaj. 

Pored svega diletantizam koji je samo na ovim prostorima svojstven. Ide kroz sve sfere drustva, zasto ne i u sportu. Mogu odgovorno reci da se to ne bi meni desilo pa da vodim pionirsku selekciju mog bloka na letovanje u Budvu. Ako kapiras sta hocu reci.

Razumemo se. Stvarno su bizarni, prvo CG savez a onda i ovi naši. Je l' se to Kari uplašio da mu ekipa ne pobegne na kupanje u Šušnju ili Sutomoru? :classic_biggrin:

 

  • Like 3
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, goldberg said:

Ovi iz KSCG su verovatno smatrali da ne mora mec da se odrzi u PG. To jeste problem u komunikaciji sa njihove strane, ali je to i dalje manje tragicno od KSS koji se nije ni informisao da li moze da se igra u Moraci ili ne (ili u Bemax hali).

 

Ma daj, okej je da se KSS pljucne u svakoj prilici jer svojim (ne)radom to zaslužuje, ali u konkretnoj situaciji KSCG je pokazao jednaku dozu amaterizma. Nema govora da su oni u trenutku zakazivanja utakmice bili dovoljno bistri da se informišu o dostupnosti "Morače", i nema šanse da je plan bio da se igra bilo gdje sem u PG. Uostalom, kada su ukapirali da je "Morača" zauzeta, probali su da se prebace u susjednu "Bemax Arenu" koja je tokom avgusta u remontu (isto informacija koja je odavno bila dostupna), a onda i malu dvoranu hotela "Voco" (isto u PG), koja je takođe zauzeta zbog rukometa.

 

Sve u svemu, teški amaterizam, a meni je žao nas koji smo planirali biti na toj utakmici. 🙂 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Beonegro said:

U Baru je Draginja Vuksanović Stanković, od koje prijeti opasnost da nasrne na reprezentativce Srbije 

 

Majka joj je Srpkinja iz Požege. Postoji opasnost da nasrne na naše igrače u cilju sakupljanja autografa 😁

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Beonegro said:

Nesumnjivo kul, ako si član Milovog anturaža ili kavačkoškaljarskog klana.

 

ah, trebalo je da znam bolje od verovanja naslovu sa nuevo.rs 😐

 

Spoiler

Ko je Draginja Vuksanović Stanković: Jedina žena koja je izašla Milu na crtu, pa se povukla sa svih funkcija

Autor: Ksenija Stojiljkovic 20. mar 202313:22

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nadam se da ce se neko dosetiti da predlozi Nesu Stefanovica za Karijevog pomocnika. 

 

Na stranu sto je apsolutno zasluzio, mislim da bi sistemski morali da resavamo pitanje selekora u buducnosti, jer nemamo vise Dui, Zeljka, Karija i slicnih. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Седам дана припрема „Орлова“: Следе тренинг утакмице

Српски национални тим се окупио 24. јула и дан касније започео уводне тренинге у склопу припрема за Светско првенство.

Уводна три дана, до почетка званичних тренинга протекла су у индивидуалном раду и испуњавању комерцијлних обавеза према спонзорима који дају ветар у леђа репрезентацији Србије и самом кошаркашком савезу наше земље.

У односу на први дан окупљања тима, „Орлови“ су јачи за долазак Стефана Јовића који се прикључио тренинзима, као и Филипа Петрушева који је услед непредвиђених природних околности у Грчкој имао проблем са путовањем, па је стигао у Стару Пазову два дана касније него што је планирано.

Услед повреда са којим су и ушли у репрезентативне обавезе овог лета, Огњен Јарамаз и Алексеј Покушевски неће моћи да се прикључе тиму и буду у конкуренцији за коначних 12 „Орлова“ на Светском првенству.

О стању Јарамаза и Покушевског, проф. др Драган Радовановић каже:

– Огњен Јарамаз се јавио на факултативне тренинге Репрезентације са повредом стопала које је добио током последњих утакмица прошле сезоне у Бајерну. После дијагностике коју смо урадили утврђена је дефинитвна природа повреде због које Јарамаз није ни започео тренинге али је у Kампу у Старој Пазови био на редовним терапијама. Kако је за санирање повреде потребно још неко време Огњен Јарамаз није у могућности да ове године буде са Репрезентацијом на Светском првенству

– Алексеј Покушевски, је добио повреду рамена на тренингу свог клуба, због које се интензивно лечи и рехабилитује у САД и Атини. Kако је за санирање повреде и почетак тренинга са тимом Покушевском потребно још неколико недеља, он није у могућности да се прикључи Репрезентацији за ову акцију, истакао је Радовановић

Здравствене проблема у првој недељи припрема српског националног тима имају Урош Трифуновић и Ален Смаилагић, али је ситуација са њима другачија и њихов повратак у пун ритам се очекује ускоро. О њиховом стању је проф. др Радовановић изјавио:

– Ален Смаилагић се јавио на прозивку Репрезентације са знацима вирусне инфекције која је сада у санацији. Очекују се резултати завршних испитивања и да се он после тога прикључи Репрезентацији у кампу у Старој Пазови.

– Урош Трифуновић је током читаве клупске сезоне повремено осећао тегобе у стопалу које су се јавиле и сада, након првог тренинга Репрезентације. Урош тренутно иде на терапије, уз прилагођене кондиционе тренинге, закључио је Радовановић

Своје репрезентативне другове, у Старој Пазови је данас посетио Алексеј Покушевски који је за сајт KСС изјавио:

–  Веома сам срећан када се налазим у друштву саиграча из репрезентације, али истовремено и тужан јер нећу бити у могућности да се њима и селектору ставим на располагање овог лета. Надао сам се да ће санација повреде рамена ићи брже од првобитно предвиђеног и да ћу моћи да будем део тима Србије, али ипак су се оне мање оптимистичне прогнозе испоставиле као тачне. Репрезентацији желим сву срећу и надам се да ће нас обрадовати добрим играма и добрим резултатима у Манили.

Репрезентација Србије ће 1. августа одиграти тренинг утакмицу против репрезентације БиХ, а према договору, она ће бити затворена за јавност и извештај са меча неће бити јавно доступан.

Два дана касније, „Орлови“ играју још један тренинг меч затвореног типа, а ривал нашег тима биће селекција Пољске.

Трећи тренинг меч затвореног типа који је 5. августа требао да буде одигран против Црне Горе у Подгорици је отказан од стране домаћина из техничких разлога.

 

https://kss.rs/sedam-dana-priprema-orlova-slede-trening-utakmice/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Smailagic je imao virusnu infekciju, sto nadam se znaci da nema problema sa njim sto se tice ucesca na SP.

 

S drugge strane, Jaramaz i Poku definitivno otpali. Trifunovic trenira po posebnom programu zbog problema sa stopalom.

 

pardon, nisam video da je vec postavljeno

Edited by pantelia
Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...