Joka i Miloje Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Nevjerovatno šta se dešava sa ovim čovjekom. Prosto nevjerovatno. Nema šanse da mu se ovo desilo na utakmici. Nema šanse. Prije će biti da se nakon svadbe negdje polomio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Vanja Marinković je veoma mediokritetan igrač i ne znam kako to da smo spali na njega kao glavnu opciju na dvojci. Biće zanimljivo sutra. Moraće Jokara na 30+15 da ide. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Ovaj podliv ukazuje da mu je pukla zadnja loza, ili par vlakana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Al bi lego Majčin Panta na šutingardu sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Da mu je pukla loža, onda bi ga već otpisali definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 I meni ovo deluje potpuno kao naprsnuće zadnje lože, a ukoliko je to nema govora o igranju barem 1-2 meseca. Fuck that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) nista onda gudura da startuje na SG, a vanja da igra neki defense i baca one svoje cigle 50%+ poena jokara & spasa za jokaru ne brinem da ce da isporuci, ali ako zelimo da budemo u borbi za medalje, spasa ce morati da podigne nivo svoje igre u odnosu na ovo sto smo do sad videli edit: tj. gudura primarna opcija na SG moze vanja da startuje, ako curry proceni da je tako bolje za balans petorki Edited August 25, 2022 by NikadProtivKaline 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Davaće Vanja 12+ ppg mmw. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Kakav scorching hot take 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 koliko vanji treba suteva za 12p? 20+ ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 biće i 7/7 večeri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 vidim, nisi prijatelj kluba vanje marinkovica 😱 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Meni Vanja ovo sto igra za repku na ovim pripremama je svetlosnim godinama ispred svega sto je igrao u Partizanu dok su grobari hipnotisano ponavljali u ritmu ruza je, procvetace. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Napredovao je i u Španiji mnogo, ali na malu minutažu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Davaće 12ppg iz kontri. 4 minutes ago, McLeod said: Meni Vanja ovo sto igra za repku na ovim pripremama je svetlosnim godinama ispred svega sto je igrao u Partizanu dok su grobari hipnotisano ponavljali u ritmu ruza je, procvetace. Znači, u cvetanju je, nismo pogrešili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Jeste, ko one ruze koje ostanu u cvecari u 10 uvece na osmi mart. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 ako je ruza, uvenuce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 38 minutes ago, McLeod said: Meni Vanja ovo sto igra za repku na ovim pripremama je svetlosnim godinama ispred svega sto je igrao u Partizanu dok su grobari hipnotisano ponavljali u ritmu ruza je, procvetace. Jokiću treba da bek pogodi otvoren šut kad dobije loptu na tacni. U ovoj ekipi je to najveći problem, uz odbranu, bar na osnovu viđenog do sada. Vanja, Jaramaz, pa ni Dobrić nisu pouzdane opcije spolja. Vidjećemo Guduru, s obzirom da nije igrao neko vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 dobric, nazalost, tu lici na najpouzdanijeg sutera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Možda Vanja iznenadi. Ja Guduriću verujem još manje nego Nedoviću. Može li Bogdan da stoji u ovom ćošku celu utakmicu i samo da mu Jokić dodaje tu... ne mora da se zamara https://www.instagram.com/p/ChosGI9D_Ts/ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Da li ce Guduric veceras konacno zaigrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Jokic vs Janis 🥰 Sve i da izgubimo, ostace tekma u pamcenju i manja ce biti gorcina posle. Kao sto sam preksinoc ostao smoren sto sam gledao 11 Zvezda Granda kako trce za loptom, sve i da smo pobedili. Kao sto se i dan danas secam Ajversenovog zagrevanja u Areni 2004.godine. Ziveo vrhunski sport, zivela nasa reprezentacija! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Mozda je Spasa Bogdan 😆 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Samo da Bjelica upadne umesto dobrog momka Ristića i EP može da počne. Večeras da se pruži podrška momcima a ne da se kuka za odsutnima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 2 hours ago, McLeod said: Meni Vanja ovo sto igra za repku na ovim pripremama je svetlosnim godinama ispred svega sto je igrao u Partizanu dok su grobari hipnotisano ponavljali u ritmu ruza je, procvetace. Standardno lupetanje od strane Meka. Dečko radi no što je uvek radio, diskutabilan šut i standardan trud u odbrani. Nikad niko nije bio ne znam kakav optimista u vezi njega, ali je u godinama u kojima je on bio tu, ekipa bila tako slaba, da je on bio jedan od boljih. U odnosu na ovo što smo videli na pripremama, možemo da očekujemo da ubode koji šut više i to je to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts