Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, kalistenika u rutini said:

Mozda ce Sone biti u fazonu kao kad te stariji burazer vodi prvi put u neki provod/izlazak u grad i totalno zezanje - ajmo sirotinjo ko izvuce najmanju vodim ga sa sobom :kece:

Nek vodi Grbu i Gurovića...  ili Kleuta ako se taj oloiš još muva oko saveza (priseo mi let za Tursku prošlo prvenstvo kad ga videh na vratima aviona).

• Like 1
Posted

Što se tiče dresa, zvaničan odgovor PEAK Srbija:

-dres je dizajnirao naš čovek Damir Rašić, sa idejom da bude minimalistički. Unajmio ga je KSS.

-FIBA je definisala tj. unifikovala dresove pa se logo takmičenja, grb Saveza i broj i  reklama sponzor moraju nalaziti na tačno definisanom mestu.

-dres se može kupiti u njihovoj radnji u BG ili prrko sajta

• Like 2
Posted

Još jedna opcija za put u Kinu, za ljubitelje piva...

Laško je pokrenuo nagradnu igru, kupovinom 4 limenki (sa logom KSS) u Roda radnjama dobija se poklon kartica. Nagrade su 5x put na SP u Kinu, 50x dres Srbije, 200x lopta i sitnije nagrade (majice, čaša, limenka piva). Svaka kartica je dobitna.

P.S.

Ne radim za Laško :classic_biggrin:

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Da li neko zna gde mogu da kupim neke od starih dresova nasih? 
Ovaj novi mi se ne svidja nesto, a voleo bih da imam neki tamo na tribinama :)

takodje, slobodno dajte neke dobre ideje za transparent :) 

Posted
26 minutes ago, Magia said:

Da li neko zna gde mogu da kupim neke od starih dresova nasih? 
Ovaj novi mi se ne svidja nesto, a voleo bih da imam neki tamo na tribinama 🙂

takodje, slobodno dajte neke dobre ideje za transparent 🙂

Pa imas na https://peaksport.rs ove iz prethodnog perioda upola cene. Mislim da ih ima i u djaku... Ove jos starije tesko da ces naci nove, jedino da pogledas na ovim popularnim sajtovima, sigurno ima nekih kolekcionara koji prodaju takve u nekom korektnom stanju.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Sinoć je bila prve epizoda onog Šarenčevog serijala na RTS-u. Kako dolikuje, prva epizoda bila posvećena Jelisaveti Teu.

I, vredi li gledati? 😄

Posted

Bas je los plavi dres uzivo, i dizajn i kvalitet kao sa pijace. Pet hiljada i nesto kosta i jos stampa hiljadu. Jedino ako dernemo Amere u finalu cu da ga pazarim.

Ali kad je vec dizajn takav kakav je, ti Kinezi su ludi, umesto da koriste svoje prednosti, nastampaju sto hiljada dresova i prodaju za hiljadu dindzi, oni glume tu neko ludilo i glume zapad i nabijaju cene.

Secam se kad je Zvezda spustila one Ledjea na 500 dindzi valjda, sutra je ceo grad bio u njima. I meni je to jedini dres FK-a koji imam, osim onih decijih :-)

I neke majice da stave da budu 500 dindzi, sutra bi cela drzava furala Peak.

Jebeni sorc im kosta 3000 i nesto.

Posted

repka je eventualno dva puta za mog života imala okej dresove, tako da se oko toga ne brinem

bitnije mi je da smo plavi ili teget, da se mečuje sa mojim gejm-dej autfitom

Posted
1 hour ago, uini said:

repka je eventualno dva puta za mog života imala okej dresove, tako da se oko toga ne brinem

bitnije mi je da smo plavi ili teget, da se mečuje sa mojim gejm-dej autfitom

giphy.gif

• Ha-ha 4