Stoned Laki21 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 5 hours ago, kalistenika u rutini said: Mozda ce Sone biti u fazonu kao kad te stariji burazer vodi prvi put u neki provod/izlazak u grad i totalno zezanje - ajmo sirotinjo ko izvuce najmanju vodim ga sa sobom Nek vodi Grbu i Gurovića... ili Kleuta ako se taj oloiš još muva oko saveza (priseo mi let za Tursku prošlo prvenstvo kad ga videh na vratima aviona). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Neostvarena želja mi je da igram u Klipersima.😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Jel moze neko da mi kaze kada je okupljanje repke i kada sledi odlazak na Kopaonik? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 18 i 21 pice na Kop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 I ostaju do 5. avgusta ako se dobro secam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Hvala lepo 🙂 Procitao na par mesta i vrte se dva datuma odlaska na Kop ali izgleda da je 21. Jul 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 da, dve nedelje su pripreme bazicne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Što se tiče dresa, zvaničan odgovor PEAK Srbija: -dres je dizajnirao naš čovek Damir Rašić, sa idejom da bude minimalistički. Unajmio ga je KSS. -FIBA je definisala tj. unifikovala dresove pa se logo takmičenja, grb Saveza i broj i reklama sponzor moraju nalaziti na tačno definisanom mestu. -dres se može kupiti u njihovoj radnji u BG ili prrko sajta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Je l imamo neku fotku dresa sa svim oznakama koje na njemu treba da budu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Još jedna opcija za put u Kinu, za ljubitelje piva... Laško je pokrenuo nagradnu igru, kupovinom 4 limenki (sa logom KSS) u Roda radnjama dobija se poklon kartica. Nagrade su 5x put na SP u Kinu, 50x dres Srbije, 200x lopta i sitnije nagrade (majice, čaša, limenka piva). Svaka kartica je dobitna. P.S. Ne radim za Laško 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Nego za Rodu 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Da li neko zna gde mogu da kupim neke od starih dresova nasih? Ovaj novi mi se ne svidja nesto, a voleo bih da imam neki tamo na tribinama :) takodje, slobodno dajte neke dobre ideje za transparent :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Za transparent: "Sueto, mi sa Vox92, te volkamo i zelkamo da osvojis zlato" 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 2015,2017,2018 - Jokicu, nismo zaboravili! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 26 minutes ago, Magia said: Da li neko zna gde mogu da kupim neke od starih dresova nasih? Ovaj novi mi se ne svidja nesto, a voleo bih da imam neki tamo na tribinama 🙂 takodje, slobodno dajte neke dobre ideje za transparent 🙂 Pa imas na https://peaksport.rs ove iz prethodnog perioda upola cene. Mislim da ih ima i u djaku... Ove jos starije tesko da ces naci nove, jedino da pogledas na ovim popularnim sajtovima, sigurno ima nekih kolekcionara koji prodaju takve u nekom korektnom stanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Sinoć je bila prve epizoda onog Šarenčevog serijala na RTS-u. Kako dolikuje, prva epizoda bila posvećena Jelisaveti Teu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 2 minutes ago, Arsenije Pesic said: Sinoć je bila prve epizoda onog Šarenčevog serijala na RTS-u. Kako dolikuje, prva epizoda bila posvećena Jelisaveti Teu. I, vredi li gledati? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Vredi, naravno, iako stvarno ima previše Jelisavete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Bas je los plavi dres uzivo, i dizajn i kvalitet kao sa pijace. Pet hiljada i nesto kosta i jos stampa hiljadu. Jedino ako dernemo Amere u finalu cu da ga pazarim. Ali kad je vec dizajn takav kakav je, ti Kinezi su ludi, umesto da koriste svoje prednosti, nastampaju sto hiljada dresova i prodaju za hiljadu dindzi, oni glume tu neko ludilo i glume zapad i nabijaju cene. Secam se kad je Zvezda spustila one Ledjea na 500 dindzi valjda, sutra je ceo grad bio u njima. I meni je to jedini dres FK-a koji imam, osim onih decijih :-) I neke majice da stave da budu 500 dindzi, sutra bi cela drzava furala Peak. Jebeni sorc im kosta 3000 i nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Odvratni su dresovi. Odvratni. O peakovom tm kvalitetu da ne govorimo. Bas sramota, bar kosarkaska repka to nije zasluzila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 repka je eventualno dva puta za mog života imala okej dresove, tako da se oko toga ne brinem bitnije mi je da smo plavi ili teget, da se mečuje sa mojim gejm-dej autfitom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 1 hour ago, uini said: repka je eventualno dva puta za mog života imala okej dresove, tako da se oko toga ne brinem bitnije mi je da smo plavi ili teget, da se mečuje sa mojim gejm-dej autfitom 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 U sustini, dres izgleda kao neka jeftina replika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 On 6/15/2019 at 7:48 AM, Referent said: Neostvarena želja mi je da igram u Klipersima.😄 @Referent nema na YT jos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Ima na glupoj RTS Planeti gde nisu lepo podelili emisije pa ne moze da se odgleda do kraja jer je kraj emisije u delu gde je neki film koji ne moze da se gleda preko Planete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts