Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Green23 said:

Uh koliko sreće sada. Daj nacrtaj nešto na TO

Nacrto je za Radeta. 😄

Igore, potrudicu se da zaboravim ovo. 

• Like 1
Posted (edited)

Kokoskove odlazi! :lol_2: 

Ok, napravljeno je dosta gluposti, bice stabilnije kako kvalifikacije budu odmicale.

PS. Ne treba nam stranac nikakav.

Edited by momohyoideus
Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Nije važan poraz, al Zagorac je stvarno odigrao neverovatno (loše). 

Zasto u zagradi?Pa ovo sto je Zagorac odigrao na kraju je stvarno ne bi ni najgorem neprijatelju pozeleo.

Posted
Just now, Bek said:

Jeste, daj da srusimo visedecenijski ugled reprezentacije strancem i to onim koji ne igra ni u EL, a ni u NBA.

Glumicemo mi taj ponos dok jednom ne izostanemo sa velikog takmicenja. I Slovenija ima Dragica i Doncica, pa nisu ni isli na SP. 

Posted
1 minute ago, Bek said:

Jeste, daj da srusimo visedecenijski ugled reprezentacije strancem i to onim koji ne igra ni u EL, a ni u NBA.

Samo cu ovo napisat Enis, Dilan Enis

• Ha-ha 1
Posted

E to je ta neka problematika kod Kokoskova. Letos se terao Sale govnjivom motkom izmedju ostalog i zato sto je: tvrdoglav, gura odredjene igrace, forsira neke svoje fiks ideje, ne prilagodjava se stvarima na parketu... Da ne kazem da sve ove boxeve cekira i Igor bez problema.

• Like 1
Posted
Just now, SteveFrancis#3 said:

E to je ta neka problematika kod Kokoskova. Letos se terao Sale govnjivom motkom izmedju ostalog i zato sto je: tvrdoglav, gura odredjene igrace, forsira neke svoje fiks ideje, ne prilagodjava se stvarima na parketu... Da ne kazem da sve ove boxeve cekira i Igor bez problema.

Da, ali ovo je nebitna utakmica. Videcemo kad bude bitno.

Covek polako pravi spisak za OI, veceras je Zagorac otpao.

Posted
2 minutes ago, Bek said:

I?

Gledacemo Gruzije na velikim prvenstvima, dok mi imamo Bogdanovica i Jokica u rukavu za velika takmicenja. U prevodu, dzaba nam.