Problem sa licnim greskama Posted October 14 Posted October 14 On 10/13/2025 at 1:53 PM, Miki28 Lakers in 5 said: Ipak, Pešić nastup Srbije u Rigi ne bi ocenio kao neuspešan. "Verovatno je neuspeh za vas i srpske navijače. Za mene, razočaranje. Bilo je veoma tužno, ne samo zbog poraza od Finske, već i zato što nismo imali dovoljno vremena. Ne mislim da je to bio neuspeh", rekao je Pešić za španski "esRadio". Sto bi rekao veliki Aca Vucic - kumulativno je ovo zlatna medalja 😄
Problem sa licnim greskama Posted October 17 Posted October 17 (edited) Pošalji Kalini WhatsApp, Alinpije. Reda radi...trebaće ti. Edited October 17 by Problem sa licnim greskama 1
MikiMilane Posted October 20 Posted October 20 On 10/17/2025 at 9:11 PM, Problem sa licnim greskama said: Pošalji Kalini WhatsApp, Alinpije. Reda radi...trebaće ti. U Novembru puni 34. Bolje da pozove mlađe snage poput Filipa Barne koji je odlično otvorio sezonu. 1
Chaos Is Me Posted October 21 Posted October 21 Barna će sigurno biti jedan od bitnih igrača u ovim prozorima koje ne mogu da igraju evroligaši. 3
Problem sa licnim greskama Posted October 21 Posted October 21 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Barna će sigurno biti jedan od bitnih igrača u ovim prozorima koje ne mogu da igraju evroligaši. Odavno ga prizivam, imace smisla svaki skorer. 13 hours ago, MikiMilane said: U Novembru puni 34. Bolje da pozove mlađe snage poput Filipa Barne koji je odlično otvorio sezonu. Da, mlade snage ce braniti uspesno Cedija Osmana. Budimo malo realni. Treba i rezultat. Ovo su najpogresniji prozori za podmladjivanje koliko god da je potrebno. 1 1
Bogoljub Gagic Posted October 21 Posted October 21 Нека пуни и 44 човек игра 27 минута просечно у ЕЛ није пензионер. 1 1
MikiMilane Posted October 22 Posted October 22 Quote Gegic povredio meniskus i pauzirat ce najmanje mesec dana. Upitan za ovaj prvi prozor kvalifikacija. Dobra vest za nas, pogotovo ako ne bude igrao Musa.
DameTime Posted October 22 Posted October 22 Quote Bogdanova fondacija nastavila je da najmlađima širom Beograda ulepšava odrastanje pa je tako nakon novih terena u OŠ “Pavle Savić” i “Despot Stefan Lazarević” svoj novi teren dobila i OŠ “Jovan Miodragović” na Vračaru. S obzirom da je NBA sezona upravo počela, otvaranju školskih košarkaških terena prisustvovao je Bogdanov saigrač iz reprezentacije i bivši klupski saigrač, a sadašnji kapiten Partizana Vanja Marinković, koji je odvojio vremena da se druži sa najmlađima. “Nekim budućim reprezentativcima, za bolja vremena...” ❤️ 3 5
Radovan III Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Intervju Nenada Krstića za jedan sajt. Dotakli smo se pregovora sa Andrejem Stojakovićem, sinom legendarnog Predraga Stojakovića. "Još uvek nemam informaciju". Znači informacija je da potpredsednik KSS nema informaciju. Toliko ga to interesuje. Ono što on ne može da shvati,a to se iz intervjua jasno vidi da treba stvoriti preduslove da se ti momci obezbijede za Srbiju.Prvo i osnovni preduslov je da dobiju državljanstvo Srbije do 16. rođendana. Možda neki od njih jesu za reprezentaciju mlađih kategorija ali trenutno zbog obaveza ne mogu da dođu.Nema veze.Bitno je da imaju pasoš do 16. godine pa će nekada moći . Možda neki trenutno nisu za reprezentaciju .Nema veze.Bitno je da imaju pasoš do 16. godine pa će možda postati igrači za A reprezentaciju. Kada je Jokić bio kadet da li je iko na planeti mogao da pretpostavi da će biti ovo šta je danas? Zatim ,prećenje igrača preko bare.To je sada vrlo ozbiljna stvar jer je ogroman broj igrača tamo.Pominje pomoćnog trenera reprezentacije koji je na UCLA,Nemanju Jovanovića. I sad će taj čovjek da prati toliki broj igrača pored svih svojih obaveza.A u KSS od buljuka zaposlenih nikog da prati te momke.Da ih kontaktira.Da ih nekad obiđe,pogleda.A da ne pričamo da je Rakočević pokušao da organizuje rad sa tim momcima u SAD. Krstić to stidljivo navodi ali samo kao neku dugoročnu mogućnost. Stručni savjet.Šta je s tim?Je li zaživjelo ili je i to samo ona kafanska? Loše i sve lošije i lošije.
Problem sa licnim greskama Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Covece on je kucni prijatelj Pedje Stojakovica, ne treba ovo shvatiti bukvalno. Ako neko zna na cemu smo je to on. Ne zele tom momku stvarati bilo koji pritisak.
Radovan III Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Ja ne znam da li je on i čiji kućni prijatelj.Ne znam da li ovo što je rekao treba shvatiti bukvalno ili hrastobalno.Ono što mi se čini je da savez ne čini dovoljno da pokupi sve što vrijedi u svijetu a može da igra za Srbiju.Sada ili u budućnosti.A to je sve potrebnije pošto se baza u Srbiji smanjuje Edited 14 hours ago by Radovan III
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sta po tebi treba savez konkretno da uradi u vezi Stojakovica? Nije mi jasno sta se ovde ocekuje. Najbitniji je kontakt, koncept i na kraju odluka igraca. Pusti Covica i "Grci su jako agresivni" retoriku. Gledajuci konferenciju Alimpijevica mi se cini da je plan sto se tice dijaspore na prilicno solidnom nivou. A i nije da je do sada sve bilo toliko lose. Ovde se cesto tvrdilo da je tokom mandata Rakocevica pa i Kuzmanovica bolje funkcionisalo nego ranije ali sama cinjenica da je savez saznao za jednog Matiju Lukica govori da ipak nije sve tako semi-profesionalno. Naravno, imas tu Grujicica, po kojeg Joksimovica itd. ali niti je Alston van radara, niti Stojakovic, niti Bundalo, odrzava se kontakt i na kraju krajeva je sve na igracu. Da moze bolje, verovatno moze ali igrac poput Stojakovica sa jakim prezimenom i sa vezama oca sve do najvisih nivoa KSS ne treba moliti nekakvim odlascima u SAD trecerazrednih funkcionera. Ja licno mislim da Alimpijevic s njim treba obaviti razgovor najkasnij do nove godine i prilicno sam siguran da ce se to i desiti. I skroz out of the box, niko ne garantuje da ce taj mali Stojakovic uopste postati kalibar za reprezentaciju Srbije, Grcke ili koga god jer to trenutno sigurno nije. Ne vidim nikakvu dramu ni da zaigra za Grcku. Voleo bih da igra za nas ali vise zbog prezimena oca nego sto sam ubedjen da je neki game changer za drzavni tim. U sledece 3 nedelje ima dve dosta jake utakmice (Texas Tech i Alabama) pa cemo videti na sta to lici i na tom semiprofesionalnom nivou. Na kraju zadnje sezone je imao par odlicnih utakmica zaista ali ipak mislim da ga ljudi previse gledaju kroz prizmu prezimena. Pozdrav. 1
Radovan III Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 hours ago, Radovan III said: Ono što on ne može da shvati,a to se iz intervjua jasno vidi da treba stvoriti preduslove da se ti momci obezbijede za Srbiju.Prvo i osnovni preduslov je da dobiju državljanstvo Srbije do 16. rođendana. Možda neki od njih jesu za reprezentaciju mlađih kategorija ali trenutno zbog obaveza ne mogu da dođu.Nema veze.Bitno je da imaju pasoš do 16. godine pa će nekada moći . Možda neki trenutno nisu za reprezentaciju .Nema veze.Bitno je da imaju pasoš do 16. godine pa će možda postati igrači za A reprezentaciju. Kada je Jokić bio kadet da li je iko na planeti mogao da pretpostavi da će biti ovo šta je danas? Ovo treba da urade za pocetak..Pusti Andreja.Promakli su mogi prije nega a i sada promicu
MikiMilane Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Sta po tebi treba savez konkretno da uradi u vezi Stojakovica? Nije mi jasno sta se ovde ocekuje. Najbitniji je kontakt, koncept i na kraju odluka igraca. Pusti Covica i "Grci su jako agresivni" retoriku. Gledajuci konferenciju Alimpijevica mi se cini da je plan sto se tice dijaspore na prilicno solidnom nivou. A i nije da je do sada sve bilo toliko lose. Ovde se cesto tvrdilo da je tokom mandata Rakocevica pa i Kuzmanovica bolje funkcionisalo nego ranije ali sama cinjenica da je savez saznao za jednog Matiju Lukica govori da ipak nije sve tako semi-profesionalno. Naravno, imas tu Grujicica, po kojeg Joksimovica itd. ali niti je Alston van radara, niti Stojakovic, niti Bundalo, odrzava se kontakt i na kraju krajeva je sve na igracu. Da moze bolje, verovatno moze ali igrac poput Stojakovica sa jakim prezimenom i sa vezama oca sve do najvisih nivoa KSS ne treba moliti nekakvim odlascima u SAD trecerazrednih funkcionera. Ja licno mislim da Alimpijevic s njim treba obaviti razgovor najkasnij do nove godine i prilicno sam siguran da ce se to i desiti. I skroz out of the box, niko ne garantuje da ce taj mali Stojakovic uopste postati kalibar za reprezentaciju Srbije, Grcke ili koga god jer to trenutno sigurno nije. Ne vidim nikakvu dramu ni da zaigra za Grcku. Voleo bih da igra za nas ali vise zbog prezimena oca nego sto sam ubedjen da je neki game changer za drzavni tim. U sledece 3 nedelje ima dve dosta jake utakmice (Texas Tech i Alabama) pa cemo videti na sta to lici i na tom semiprofesionalnom nivou. Na kraju zadnje sezone je imao par odlicnih utakmica zaista ali ipak mislim da ga ljudi previse gledaju kroz prizmu prezimena. Pozdrav. Za Bundala, Alstona, Lukića, Babića pitaj Tepića ko ih je preporučio savezu, KSS bukvalno nije imao pojima za njih.
Problem sa licnim greskama Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 hour ago, Radovan III said: Ovo treba da urade za pocetak..Pusti Andreja.Promakli su mogi prije nega a i sada promicu Ok, znaci strategija nam se zasniva na tome da svakom detetu koje zna sutnuti loptu na kos a koje nije rodjeno unutar Srbije dajemo drzavljanstvo. I da se to radi (meni to uopste ne smeta ni principijalno) to moze samo biti deo strategije a nikako strategija. 56 minutes ago, MikiMilane said: Za Bundala, Alstona, Lukića, Babića pitaj Tepića ko ih je preporučio savezu, KSS bukvalno nije imao pojima za njih. Nemam ja kontakt sa Tepicem da bih ga uopste mogao pitati. Imam sa Kuzmanovicem, poznajemo se, pitacu njega kako on gleda na situaciju jer sam skontao da nije bio zadovoljan pristupom nakon njegovog odlaska. Edited 10 hours ago by Problem sa licnim greskama
Darko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 41 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ok, znaci strategija nam se zasniva na tome da svakom detetu koje zna sutnuti loptu na kos a koje nije rodjeno unutar Srbije dajemo drzavljanstvo. I da se to radi (meni to uopste ne smeta ni principijalno) to moze samo biti deo strategije a nikako strategija. Jeste, ali ključni deo strategije. Bez tog državljanstva mnogo je teško našima iz dijaspore da eventualno zaigraju za nacionalni tim. Takva su pravila FIBE.
Recommended Posts