Problem sa licnim greskama Posted October 14 Posted October 14 On 10/13/2025 at 1:53 PM, Miki28 Lakers in 5 said: Ipak, Pešić nastup Srbije u Rigi ne bi ocenio kao neuspešan. "Verovatno je neuspeh za vas i srpske navijače. Za mene, razočaranje. Bilo je veoma tužno, ne samo zbog poraza od Finske, već i zato što nismo imali dovoljno vremena. Ne mislim da je to bio neuspeh", rekao je Pešić za španski "esRadio". Sto bi rekao veliki Aca Vucic - kumulativno je ovo zlatna medalja 😄
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 07:11 PM Posted Friday at 07:11 PM (edited) Pošalji Kalini WhatsApp, Alinpije. Reda radi...trebaće ti. Edited Friday at 07:14 PM by Problem sa licnim greskama 1
MikiMilane Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago On 10/17/2025 at 9:11 PM, Problem sa licnim greskama said: Pošalji Kalini WhatsApp, Alinpije. Reda radi...trebaće ti. U Novembru puni 34. Bolje da pozove mlađe snage poput Filipa Barne koji je odlično otvorio sezonu. 1
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Barna će sigurno biti jedan od bitnih igrača u ovim prozorima koje ne mogu da igraju evroligaši. 3
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Barna će sigurno biti jedan od bitnih igrača u ovim prozorima koje ne mogu da igraju evroligaši. Odavno ga prizivam, imace smisla svaki skorer. 13 hours ago, MikiMilane said: U Novembru puni 34. Bolje da pozove mlađe snage poput Filipa Barne koji je odlično otvorio sezonu. Da, mlade snage ce braniti uspesno Cedija Osmana. Budimo malo realni. Treba i rezultat. Ovo su najpogresniji prozori za podmladjivanje koliko god da je potrebno. 1 1
Bogoljub Gagic Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Нека пуни и 44 човек игра 27 минута просечно у ЕЛ није пензионер. 1 1
Recommended Posts