Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Drug Crni said: Jel večeras protiv Poljaka? Opet communist style bez publike i prenosa. 1
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 42 minutes ago, DameTime said: U pravu si za ovo, ali isto tako je i Kooin u pravu kad kaže da Francuzi imaju sistem rada sa nacionalnim timom. Od najmlađih selekcija do seniorske A selekcije - svake godine imaju kampove (bez obzira da li ima takmičenja), razne škole itd. Naš sistem je budibogsnama (nepostojeći), jašemo na talasu talenata generacije 94-95, plus ovih par starijih. Nije propala, samo je jako problematično što je to nepropadanje isključivo rezultat talenata tj. pojedinaca koje trenutno imamo. Nećeš u svakoj generaciji imati Jokića ili Bogdanovića. Tako da je vrlo važno ne uljuljkivati se u ovom kontinuitetu koji imamo par godina (zahvaljujući selektorima i reprezentativcima pre svega), jer vrlo lako možemo ostati bez njega. Ovo je, naravno, upućeno KSS-u. Ovaj post čitam decenijama 😁 Mada naravno da njima treba pisati, ali mi ćemo opet imati. Šteta je naravno što ćemo imati uprkos, a ne zahvaljujući njima.
Miki8 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Danas imamo najvise kosarkaskog taleenta od raspada druge Jugoslavije. Ali imamo i dva najveca srpska kluba koje domaci talentovani igraci ne zanimaju. Dok Vucko fanaticno trpa lovu u njih sve je dobro. 1
Princeton Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Beonegro said: Vukčević i Smajlagić Nikoli Joviću eventualno mogu opremu da nose i to će tek da se pokaže u predstojećim sezonama. EDIT: doduše, i dalje bar u teoriji postoji mogućnost da ne budu konkurenti za poziciju 4, Nikola je u Majamiju pomjeren na 3 otkako Ware startuje na 5 i pokazao je da i to može da igra. Ovo je veoma legitimna opcija. Tristan je naš Porter Jnr, sa luksuzom da možemo ga koristiti ako ga krene šut, u suprotnom klupa. Komplementaran je Jokiću/Milutinovu jer potencijalno može da širi u napadu, prikuca na utrčavanju.. On mi ima sve inicijalne atribute da nas baš iznenadi pozitivno. 2
NikadProtivKaline Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Miki8 said: Danas imamo najvise kosarkaskog taleenta od raspada druge Jugoslavije. na osnovu cega ova tvrdnja? 3 minutes ago, Princeton said: Ovo je veoma legitimna opcija. Tristan je naš Porter Jnr, sa luksuzom da možemo ga koristiti ako ga krene šut, u suprotnom klupa. Komplementaran je Jokiću/Milutinovu jer potencijalno može da širi u napadu, prikuca na utrčavanju.. On mi ima sve inicijalne atribute da nas baš iznenadi pozitivno. i ja bih verovatno isao sa tristanom, ukoliko curry moze malo glavu/stav da mu opravi
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, Poenter said: Ovaj post čitam decenijama 😁 Onda se probudiš jednog dana i taj post je postao realnost.
Gilmour Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Tristan da ide na poziciju Ristica. Treci centar, puter ruka, voli distancu vise nego Dacic koferce, a moze na 4 ako zatreba. Jovic treba da bude prva trojka, moje misljenje samo. 1
Molina23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne treba zaboraviti i da je Tristan mogao komotno da ode u Grke i tamo dobije finu ulogu, verovatno bi mu i Španci ponudili slično. Dakle čekao je 22 god i došao u paklenu konkurenciju da se bori za to mesto i Matori to sigurno neće zaboraviti, naprotiv. Ako Jović dobija za stare zasluge trećeg pleja, može Tristan da se nagradi za želju i partiotizam. Pritom i nudi ozbiljno oružje za tu mini rolu. I to kažem kao neko ko obožava Dekija, dakle Tristan Vukčević Calikis u 12. Edited 5 hours ago by Molina23 1
Obi-Wan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Potcenjena varijanata po meni, Beo. Mislim da bi to izgledalo dobro sem u nekim match upovima tipa Fontecchio gde bi ipak pustio Dobrića da ga juri. Nemoj pobratime...Dobric najizvikaniji odbrambeni igrač, tzv. Jaka Blazic Matador odbrana, zaletanje i bacanje po terenu, a učinak nula. Dobric služi da metne otvorenu trojku isključivo bez spuštanja lopte, da istrči kontru i uleti backdoor. Vođenje lopte zabranjeno i na treningu. 1
drgnk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, СтелаРоса said: Pa ja bih pre vodio Smajlija kao petog visokog i nekog ko moze da odigra na obe pozicije, nego nba Tristana koji moze da zatrpa slabijeg protivnika i sa 30 poena, ali kada je gusto realno ga neces ni pustati na parket. Mada svakako tu pricamo o 11. ili 12. igracu u rosteru za kojeg, ako nadamo se ne bude povreda, ni nece biti previse minuta. E bas zbog ovog poslednjeg ipak ocekujem Dedu kao nekoga ko je vec igrao ranije sa ovom ekipom, pozitivac je i verovatno ni ne ocekuje da ce se naigrati na EP. Slažem se u potpunosti, Smajli je svestraniji igrač od Tristana, samo ne znamo da li se iza Vukčevićevog pristanka da zaigra za reprezentaciju krije i garancija da će se na EP sigurno naći među 12. Mislim, dečku nije problem da odabere i neki drugi nacionalni tim ako proceni da mu je to više u interesu. Nije živeo u Srbiji osim perioda u Partizanu, nisam baš siguran da oseća bogzna kakvu vezanost za ovu državu. Davidovac je u aprilu imao tešku povredu kičme nakon čega mu je nastavak karijere doveden u pitanje (srećom nije se dogodilo). Od tada nije odigrao nijednu utakmicu, te ne znam zašto ga je Pešić uvrstio na širi spisak, iako je poznato da ga gotivi kao igrača. Ne znam šta bi se u ovom trenutku značajno moglo dobiti od njega, iako pričamo o 11 ili 12 poziciji u timu.
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 minutes ago, Obi-Wan said: Nemoj pobratime...Dobric najizvikaniji odbrambeni igrač, tzv. Jaka Blazic Matador odbrana, zaletanje i bacanje po terenu, a učinak nula. Dobric služi da metne otvorenu trojku isključivo bez spuštanja lopte, da istrči kontru i uleti backdoor. Vođenje lopte zabranjeno i na treningu. ne moze bas ni jovic 3, filip 4, dzoker 5 to bi bilo mega sporo i odbrane bez u nekim kracim stintovima mozda da, ali u startnoj petorci rekao bih ne 1
wrach Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Princeton said: Ovo je veoma legitimna opcija. Tristan je naš Porter Jnr, sa luksuzom da možemo ga koristiti ako ga krene šut, u suprotnom klupa. Komplementaran je Jokiću/Milutinovu jer potencijalno može da širi u napadu, prikuca na utrčavanju.. On mi ima sve inicijalne atribute da nas baš iznenadi pozitivno. Zanimljivo poredjenje jer sam se podsetio devenih nogu Porter Jr u odbrani. E Porter Jr je toliko bolji suter od Tristana koliko je i bolji od njega u defanzivi. Ko ce pokripiti u odbrani Tristana?
drgnk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 7 minutes ago, NikadProtivKaline said: ne moze bas ni jovic 3, filip 4, dzoker 5 to bi bilo mega sporo i odbrane bez u nekim kracim stintovima mozda da, ali u startnoj petorci rekao bih ne Svojevremeno pamtim i luđe ideje tipa Bjelica na 3, Jokić na 4 i Bobi na 5. 🤣 🤣 🤣 Na stranu to što godinama, mnogi nisu mogli da ukapiraju da je Bjelica odavno prestao da igra nisko krilo, sećajući ga se iz njegovih početaka u Zvezdi, gde je onako mršav, lebdeo terenom kao leptir. 😎 Edited 5 hours ago by drgnk
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Poenter said: Ovaj post čitam decenijama 😁 Mada naravno da njima treba pisati, ali mi ćemo opet imati. Šteta je naravno što ćemo imati uprkos, a ne zahvaljujući njima. Naravno, decenijama, jer su se Francuzi tome posvetili pre skoro 4 decenije. Bas aktivno u poslednje 2. I sada ubiraju plodove rada i vizije koju su imali. Citati post toliko "decenijama", i dalje biti u fazonu "This is fine", je bas... bezveze. 1
Kenozoik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na danasnji dan, pre tačno godinu dana Srbija je napravila istorijski preokret i nadoknadila deficit od 24 poena u četvrtfinalu Olimpijskih Igara. Aleksa: "Nismo sumnjali da možemo da preokrenemo, niti jedne sekunde" Kakva utakmica! Kakva pobeda! 3 1
Recommended Posts