Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kaže Aleksa da jednom dnevno Jokiću šalje poruku sa pitanjem da li će igrati na EP. Možda ga je blokirao, kaže stoji samo ono jedno otkačeno (poruka je poslata):roflmao:

Edited by DameTime
au jbt, dnevno mu šalje poruku, on stvarno nije normalan
  • Ha-ha 9
Posted
5 hours ago, Drug Crni said:

Dobar dan svima. Nije nikakav ekskluzivitet, ali Nikola Jokić će ovog leta igrati za košarkašku reprezentaciju Srbije.

Još sa saznajemo da li će igrati Tristan ?

Posted (edited)

Ispravite me ako grešim, ali u principu bi to trebalo da bude to:

Jezgro 

Avram

Bogi

Jović Nikola

Jokić 

Gudurić 

Vanja

Petrušev 

Milutinov 

Jović Stefan (?)

Edit: Mićić naravno, excuse moi 

Borba za mesto:

Poku (?)

Smajli

Plavšić 

Ristić 

Nedović (?)

Dobrić (?) - pre svega zbog slabe sezone inače je on no brainer

Deda (?) - povreda?

Trifunović (?)

Edit 2: Kalinari (?) kakav je njegov status??

To bi otprilike bilo to? Koga sam propustio??

Edited by Dzep
Previd
Posted (edited)

Meni rekoše takođe da Kari već ima desetoricu koju vodi u glavi i da se traže još dvojica da popune broj.

Propustio si Spasutm

Edited by Drug Crni
  • Like 1
Posted
7 hours ago, Drug Crni said:

Dobar dan svima. Nije nikakav ekskluzivitet, ali Nikola Jokić će ovog leta igrati za košarkašku reprezentaciju Srbije.

Aukurac. Beše ono koje godine si nam bio preneo istu ekskluzivu koja se posle ispostavila kao netačna, pred SP?

Posted
13 hours ago, Dzep said:

Koga sam propustio??

Đurišiću mlad majore? 

Pretpostavljam da će Topiću OKC toplo preporučiti da preskoči repstaciju ove godine.

• Like 2
Posted

Ja da sam Topić preporučio bih sebi da preskočim reprezentaciju ovo leto.

Nek se dečko potpuno oporavi i ne rizikuje. Ima za njega vremena.

• Like 2
Posted
14 hours ago, DameTime said:

Kapiten krenuo sa standardnom turom svadbenih veselja pred reprezentativno okupljanje. 😁

Spremi se da kao padobranac loviš bidermajer na tim svadbama i da ga značajno gledaš sa ulovom u rukama.

• Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Barkley#34 said:

Spremi se da kao padobranac loviš bidermajer na tim svadbama i da ga značajno gledaš sa ulovom u rukama.

Yeah, ne bih baš da fasujem zabranu prilaska 😁 Ako je suđeno, desiće se, i bez tih bidermajera 😁

Posted
20 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Prilicno sam uveren da OKC-u Topic nije bas visoko na listi prioriteta

Stavise, mislim da njima odgovara da vide kako on izgleda u takmicarskoj kosarci. Slazem se. 

Na drugoj strani on treba da ozdravi i da se posveti svom telu, da se oporavi 100% i pokusa da nadje minutazu gde god, OKC, NBA, G-League, Evropa. Prizivati ga u repku pre svega nije fer prema njemu jer je miljama udaljen od bilo koje mogucnosti da pomogne. 

• Like 1
Posted

Ja ne znam na osnovu cega bi Topic bio u reprezentaciji ovo leto?

Uz duzno postovanje i decku i njegovim fanovima, nismo Angola. Nije igrao godinu dana, cak i da je ful spreman, ne moze klincu koji je odigrao jednocifren broj utakmica za seniorsku reprezentaciju EP bude prvo takmicenje posle povrede.

Posted
15 hours ago, Dzep said:

Ispravite me ako grešim, ali u principu bi to trebalo da bude to:

Jezgro 

Avram

Bogi

Jović Nikola

Jokić 

Gudurić 

Vanja

Petrušev 

Milutinov 

Jović Stefan (?)

Edit: Mićić naravno, excuse moi 

Borba za mesto:

Poku (?)

Smajli

Plavšić 

Ristić 

Nedović (?)

Dobrić (?) - pre svega zbog slabe sezone inače je on no brainer

Deda (?) - povreda?

Trifunović (?)

Edit 2: Kalinari (?) kakav je njegov status??

To bi otprilike bilo to? Koga sam propustio??

- Lučić kapiten? Oproštaj uz zlato? Pogrešno je preneta vest da se oprostio. Vrlo lako moguće da bude tako na kraju, ali nije definitivno. Ako je zdrav i spreman, postoji mogućnost

- Nedović je sa druge strane taj koji je definitvno završio i oprostio se, a i realno, završio je on i ovako jer kvalitetom više ne zaslužuje mesto u timu, a nije da je sad tu neki defanzivni specijalac, dobar mahač peškirom ili nešto

- Đurišić bi mogao

- Topić teško, a iskreno, ne bih ni voleo, nek se oporavlja tamo i pokuša da se nametne

- Tristan bi mogao da dođe malo da se upozna i debituje, da završimo sa tim. Mislim da ga treba brzo pustiti, i njemu sledi borba za mesto u NBA-u, a ovde će vrlo verovatno ispasti pred kraj priprema i onda niti će upasti u 12 i ići na prvenstvo, niti će biti tamo u NBA-u, raditi...

- Kalinićev status je sličan Lučićevom. Obojica su prethodnih godina bila u fazonu da nisu spremni da fizički i mentalno odgovore na ono što Pešić traži i prepustili mesto onima koji jesu. Pošteno. Videćemo ove godine.

- Trifunović nema mesta tu, šta će nam?

- Plavšić i Ristić... ajde neka nagrada za njih širim spiskom, ali ako igra Jokić, šta će nam. Milutinov bekap, a tu su i Smajli i Petrušev da uskaču po potrebi.

- Stefan Jović je prošle godine zamolio da mu bude oprošteno i odmori jedno leto i bude uz porodicu, sad bi trebao da se vrati. Mada, verovatno sa njim slična priča kao sa Kalinom i Lučom.

Mislim da je to to, za ove neke nove klince je prerano.

• Like 1
Posted

Sve ste vi to pokrili, ja bih na onaj najširi spisak upisao i trojac iz Spartaka: Miletić, Crerovina(autocorrect mi nudi Cvetovima 😁)i Medarević.

Nekako to je princip uvijek bio momci su zaslužili da im se da na ovaj način priznanje, a dok poosvajamo ta zlata eto ti Fibinih pendžera valja i za to nekog cimati. Spartak igra Fiba CL.

Posted

Ja se baš ložim na kratak spisak, imamo reprezentaciju, svako zna svoju ulogu, par dilema i to je to.

Kao ono nekad, tad su bili i brojevi bitni, pa se zna ko koji broj nosi i koja mu je uloga. Ne tu sad pred prvenstvo da se odlučuje hoće li ići ovaj ili onaj. 

To nagrađivanje ide za jednog mladog talenta, ne za gomilu prosek igrača (na najvišem reprezentitavnom nivou) od 25 godina.

Zna se da su na pleju Avramović i Micić, videti šta je sa Jovićem, na dva Bogdan, Gudura, Marinković... nema tu šta sad kao da gledamo kao hoće li Avramović ili Peno.

Mesta su popunjena.

Posted

Vasa,Aleksa,Gudura,Vanja,Dobri,Jovic N,Filip,Jokara,Milutinov...Mislim da su oni sigurni kod Karija...Ja bi na to dodao(ko sam ja 🫣) dva mlada talenta ,plus jednog iskusnog(Jovic,Kale ili Lucic).