ljutikrilo Posted Thursday at 01:11 PM Posted Thursday at 01:11 PM samo ne slaba grupa... svaki put kad igramo slabu grupu brzo budemo eliminisani
Stiletto Posted Thursday at 01:27 PM Posted Thursday at 01:27 PM Pričaju predsednici Košarkaških saveza a ja zamišljam Čovića i njegov engleski 🙂 Marki Mark... kuku krindža.
Barkley#34 Posted Thursday at 01:32 PM Posted Thursday at 01:32 PM (edited) Hoće li izvući grupe pre nego što krenu utakmice večeras? Edited Thursday at 01:32 PM by Barkley#34
Nicklord Posted Thursday at 01:34 PM Posted Thursday at 01:34 PM (edited) A što sam ja skroz zaboravio da je ovo ove godine. Porodični veliki odmor za ovu godinu sam bukirao bukvalno od prvog do poslednjeg dana Eurobasketa a planirao sam makar utakmice u Katovicama da gledam Edited Thursday at 01:39 PM by Nicklord
Kooineeperk Posted Thursday at 01:39 PM Posted Thursday at 01:39 PM 11 minutes ago, Stiletto said: Pričaju predsednici Košarkaških saveza a ja zamišljam Čovića i njegov engleski 🙂 Marki Mark... kuku krindža. Njegov engleski mislim da nije los, ali bi mi ono dodavanje lopte bilo over the top 🙂 Spoiler 1
Stiletto Posted Thursday at 01:48 PM Posted Thursday at 01:48 PM Jeb'o vas Patak Dača, ovo neće završiti pre ponoći.
Stiletto Posted Thursday at 02:04 PM Posted Thursday at 02:04 PM Igramo u Rigi. Turci, Letonci, Portugalci, Estonci, Česi.
ljutikrilo Posted Thursday at 02:05 PM Posted Thursday at 02:05 PM nisam zadovoljan... jedino mi je drago što nismo na kipru, zbog putovanja
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 02:07 PM Posted Thursday at 02:07 PM Nezgodan žreb. Turska iz 4. šešira baš nezahvalno. Ipak, u Rigi smo od starta.
Trigger Posted Thursday at 02:07 PM Posted Thursday at 02:07 PM Just now, ljutikrilo said: nisam zadovoljan... jedino mi je drago što nismo na kipru, zbog putovanja Zašto, pa ovo je baš dobro za nas. Em smo sve vreme u Rigi, protivnici za grupu po meri, ima i slabijih i jačih. Meni je ovo idealno. 3
Nicklord Posted Thursday at 02:07 PM Posted Thursday at 02:07 PM (edited) Kad se pogledaju grupe u suštini sve su slabe tako da je svejedno 😄 Ovo je previše timova za neki kvalitet u grupnoj fazi. Možda bi bilo bolje grupa C da bi izgubili od Italijana na vreme a ne u nokaut fazi Edited Thursday at 02:08 PM by Nicklord 1 3
Papanikolesku Posted Thursday at 02:08 PM Posted Thursday at 02:08 PM Koje su propozicije, sa kim ukrštamo?
ljutikrilo Posted Thursday at 02:10 PM Posted Thursday at 02:10 PM 2 minutes ago, Trigger said: Zašto, pa ovo je baš dobro za nas. Em smo sve vreme u Rigi, protivnici za grupu po meri, ima i slabijih i jačih. Meni je ovo idealno. ja sam takođe hteo italiju u grupu ... ako turcima ne bude igrao šengn, a letoncima porzingis, grupa će nam biti nalik na onu iz češke
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 02:11 PM Posted Thursday at 02:11 PM (edited) Sa grupom B. Ger, Ltu, Fin, UK, Swe, CG @Papanikolesku Edited Thursday at 02:11 PM by Problem sa licnim greskama 1
Papanikolesku Posted Thursday at 02:14 PM Posted Thursday at 02:14 PM Just now, Problem sa licnim greskama said: Sa grupom B. Ger, Ltu, Fin, UK, Swe, CG @Papanikolesku Pa to je idealno, na drugoj strani su Francuzi, Španci, Slovenci, Grci. Jel se pravi neka nova grupa, ili odmah idu eliminacione? I koliko ide dalje iz grupe, 3?
Borca Posted Thursday at 02:15 PM Posted Thursday at 02:15 PM Grupa A (Riga, Letonija) Srbija Letonija Ceska Turska Estonija Portugal Grupa B (Tampere, Finska) Nemacka Litvanija Crna Gora Finska Britanija Svedska Grupa C (Limasol, Kipar) Spanija Grcka Italija Gruzija BiH Kipar Grupa D (Katovice, Poljska) Francuska Slovenija Poljska Izrael Belgija Island
McLeod Posted Thursday at 02:15 PM Posted Thursday at 02:15 PM Plitak potok je svaka grupa, samo cetvrtfinale da se odradi dobro i to je to. 1
Trigger Posted Thursday at 02:15 PM Posted Thursday at 02:15 PM Just now, Papanikolesku said: Pa to je idealno, na drugoj strani su Francuzi, Španci, Slovenci, Grci. Jel se pravi neka nova grupa, ili odmah idu eliminacione? Mislim da ide odmah osmina finala 1
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 02:15 PM Posted Thursday at 02:15 PM Redosled: Estonija Portugal Letonija Češka Turska 3
Pero_Cameron Posted Thursday at 02:16 PM Posted Thursday at 02:16 PM Prelaka grupa. Na bracu Crnogorce u osmini finala ako ne bi bilo nekih iznenađenja.
Trigger Posted Thursday at 02:17 PM Posted Thursday at 02:17 PM 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Redosled: Estonija Portugal Letonija Češka Turska Jel se znaju datumi ovih utakmica?
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 02:19 PM Posted Thursday at 02:19 PM 2 minutes ago, Trigger said: Jel se znaju datumi ovih utakmica? Imaš na engleskoj wiki stranici o Eurobasket 2025
Marko Posted Thursday at 02:22 PM Posted Thursday at 02:22 PM (edited) Fiba ovde prepisala SP koncept sama od sebe: Što više učesnika jer je valjda važno da svi učestvuju.(Vidim pola Evropskih zemalja je tu, plus nekoliko tradicionalnih "evropskih")... A i zašto samo 4 domaćina, daj bar 10 😁 Edited Thursday at 02:26 PM by Marko 1
Stiletto Posted Thursday at 02:38 PM Posted Thursday at 02:38 PM Usput, ko bude bio u Rigi na košarci može da ode i na kvale za svetsko u fudbalu Letonija-Srbija 6. 9. 😁 2 1
DameTime Posted Thursday at 02:43 PM Posted Thursday at 02:43 PM 4 minutes ago, Stiletto said: Usput, ko bude bio u Rigi na košarci može da ode i na kvale za svetsko u fudbalu Letonija-Srbija 6. 9. 😁 Zašto da kvarimo sebi doživljaj? 7 1
Recommended Posts