McLeod Posted October 2 Share Posted October 2 6 minutes ago, Barkley#34 said: Inače, biće sjajno ako Partizan osvoji kup pa Čović dođe da uruči trofej. Urnebes. Pa zato i nece osvojiti xexe 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 2 Share Posted October 2 5 minutes ago, Barkley#34 said: Jel ga znas, Jovicic bese (da ne trazim sada vest), daj podeli nam nesto o njemu. Znam samo da je dugo u KK Tamis ili tako negde. 7 minutes ago, Barkley#34 said: Inače, biće sjajno ako Partizan osvoji kup pa Čović dođe da uruči trofej. Urnebes. Pa vidi, bolje i to nego da izbegava da uruci trofej kao neki. 😉 ne znam zasto mislis da ce biti urnebes. 10 minutes ago, Don Dusko said: Samo Koine problem je u tome sto ce Drchela biti produzena ruka Nebojse.. Gde Nebojsa okom tu Drcela skokom. Pre ce biti gde Vucic okom tu DrChela skokom... kao i u Partizanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted October 2 Share Posted October 2 Pa vi terajte dalje argumentovanu KLS vs ABA diskusiju, pravićemo se da slon nije u sobi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted October 2 Share Posted October 2 Korišćenje KSSa za lična saopštenja, who would have guessed... Samo jedna od mnogobrojnih velikih sramota koja slede 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted October 2 Share Posted October 2 Just now, Shikamaru said: Korišćenje KSSa za lična saopštenja, who would have guessed... Samo jedna od mnogobrojnih velikih sramota koja slede Plus je propisno i Danilovića isprozivao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 2 Share Posted October 2 Nije Nebojša prvi počeo, samo je reagovao, kao i svaki pošten čovek kad ga bez razloga napadnu. 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted October 2 Share Posted October 2 29 minutes ago, Kooineeperk said: @pendulum Videcemo, tu je i Nenad Krstic, partizanovac, bice jasan signal da nesto nije ok ako on ode. Taj je odavno trejdovao status partizanovca zarad pozicije, ovo je samo unapređenje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 2 Share Posted October 2 Da nije Nebojse ne bi bilo ni ovog foruma 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 2 Share Posted October 2 40 minutes ago, pilif88 said: Prvi radni dan i prvo saopstenje: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/skupstinari-kss-udarili-po-ostoji-i-savicu-drze-nam-moralne-lekcije-ljudi-nedostojni-partizana/493173 Još jedan pokazatelj da za onoga ko zaista ima kvalitet nije potrebno ne znam koliko vremena za adaptaciju, upoznavanje sa novom sredinom i ulazak u optimalnu formu, taj jednostavno odmah opravda poverenje i krene da isporučuje u skladu sa očekivanjima. 8 2 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 2 Share Posted October 2 Just now, Dropkick Murphys said: Nije Nebojša prvi počeo, samo je reagovao, kao i svaki pošten čovek kad ga bez razloga napadnu. Idealna prilika za Partizan da se izdignu iznad situacije i da pokazu da je Covic krivlji od njih da se tako izrazim, pa i da ga iskuliraju ako ih prvi potkaci i da se pokazu gospodom, ali kao sto si i rekao, bez ikakvih razloga se prvi oglasavaju Ostoja i Savic jedan nazivajuci ga klovnom a drugi nista manje prozivajuci. Teca odgovora saopstenjem: Za svadju je potrebno dvoje... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 Novi precednik spreman da zagrmi: ko je to dao pasoš Panteru nakon dva meseca u Srbiji kada po ustavu nemamo košarkaško državljanstvo?! 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 2 Share Posted October 2 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Da nije Nebojse ne bi bilo ni ovog foruma 😂😂😂 Ponekad pomislim da sam umesto na vox92 na cox92. 😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 2 Share Posted October 2 32 minutes ago, Kooineeperk said: Jel ga znas, Jovicic bese (da ne trazim sada vest), daj podeli nam nesto o njemu. Znam samo da je dugo u KK Tamis ili tako negde. Poznajem ga još iz nekog prethodnog života i zato nije u redu da sad javno pišem o njemu. Samo ću reći da teško da će on biti samostalan nezavisno od preCednika, kao i ostatak saveza, uostalom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 2 Share Posted October 2 Da bas ce se drugi ljudi pitati pored Covica. Msm pitace se kao u Zvezdi sto se pitaju Dozet i Bagzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 2 Share Posted October 2 8 minutes ago, VISOKOLETAC said: Da nije Nebojse ne bi bilo ni ovog foruma 😂😂😂 Foruma bi bilo, a da li bi bilo i tebe na forumu to već nisam siguran... 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 2 minutes ago, Brat od Korneta said: Ponekad pomislim da sam umesto na vox92 na cox92. 😃 Znam neke forumaše koji vole da podsete na 2011., koji vole da dugim postovima saopštenjima biju bitke sa neistomišljenicima... snašli bi se na čox92. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 2 Share Posted October 2 2 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Znam neke forumaše koji vole da podsete na 2011., koji vole da dugim postovima saopštenjima biju bitke sa neistomišljenicima... snašli bi se na čox92. 😄 Teconiju je puno lakse jer ima ledja odnosno niko ga ne sprecava da pise sta zeli i duzinu kolko mu se prohte... Dok su meni ovde vezane i ruke i noge... #nismoisti 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 2 Share Posted October 2 8 minutes ago, Guru said: Foruma bi bilo, a da li bi bilo i tebe na forumu to već nisam siguran... Ne, ja bih uvek dolazio na ovaj forum, jer obozavam kada me moderator vredja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 2 Share Posted October 2 If it looks like a duck teča, swims like a duck teča, and quacks like a duck teča, then it probably is a duck teča. Nema tu popravke. 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 2 Share Posted October 2 (edited) ↑ and writes saopštenja like a duck. Edited October 2 by Smrtokapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 2 Share Posted October 2 na stranu sto je pomenuo konkretno pantera, ali tu je principijelno skroz u pravu kosarkasko drzavljanstvo je jedna glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 2 Share Posted October 2 Ni 24 sata mu nisu trebala da krene pravit show program. Kakva spodoba i kancercina. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 2 Share Posted October 2 Čović i principijelno u istoj rečenici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 2 Share Posted October 2 38 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Novi precednik spreman da zagrmi: ko je to dao pasoš Panteru nakon dva meseca u Srbiji kada po ustavu nemamo košarkaško državljanstvo?! Pa samokritican je covek 🙂 Ne ozbiljno, na kzs je rekao nesto u fazonu "ja sam to uradio u Zvezdi". A da pravilo jeste glupo - pa glupo je, oko toga se svi slazemo, valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 Za 24 časa je načeo i potkačio jedno 15 različitih pitanja i 7 osoba, od vrsnih doktora magistara poznatih po organizacionim sposobnostima i planiranju bih očekivao da se priviknu na novu prostoriju, urade nekakvu analizu, pa krenu po prioritetima da rešavaju probleme, gde je verovatno no.1 pitanje selektora. Za sada samo blebeće i to čak na neprijateljskim TV stanicama. I taj tračak nade da u fotelju seda da primeni svoje dobre strane je pao u vodu za 24 časa. Nerealan lik. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts