Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije

Mile1

Recommended Posts

5 minutes ago, Barkley#34 said:

:lol_2:

Jel ga znas, Jovicic bese (da ne trazim sada vest), daj podeli nam nesto o njemu. Znam samo da je dugo u KK Tamis ili tako negde. 

7 minutes ago, Barkley#34 said:

Inače, biće sjajno ako Partizan osvoji kup pa Čović dođe da uruči trofej. Urnebes.

Pa vidi, bolje i to nego da izbegava da uruci trofej kao neki. 😉 ne znam zasto mislis da ce biti urnebes. 

10 minutes ago, Don Dusko said:

Samo Koine problem je u tome sto ce Drchela biti produzena ruka Nebojse..

Gde Nebojsa okom tu Drcela skokom.

Pre ce biti gde Vucic okom tu DrChela skokom... kao i u Partizanu. 

• Like 1

40 minutes ago, pilif88 said:

Još jedan pokazatelj da za onoga ko zaista ima kvalitet nije potrebno ne znam koliko vremena za adaptaciju, upoznavanje sa novom sredinom i ulazak u optimalnu formu, taj jednostavno odmah opravda poverenje i krene da isporučuje u skladu sa očekivanjima. 

• Like 8
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 16

Just now, Dropkick Murphys said:

Nije Nebojša prvi počeo, samo je reagovao, kao i svaki pošten čovek kad ga bez razloga napadnu. 

Idealna prilika za Partizan da se izdignu iznad situacije i da pokazu da je Covic krivlji od njih da se tako izrazim, pa i da ga iskuliraju ako ih prvi potkaci i da se pokazu gospodom, ali kao sto si i rekao, bez ikakvih razloga se prvi oglasavaju Ostoja i Savic jedan nazivajuci ga klovnom a drugi nista manje prozivajuci.

Teca odgovora saopstenjem:

Za svadju je potrebno dvoje... 

• Like 3

32 minutes ago, Kooineeperk said:

Jel ga znas, Jovicic bese (da ne trazim sada vest), daj podeli nam nesto o njemu. Znam samo da je dugo u KK Tamis ili tako negde. 

Poznajem ga još iz nekog prethodnog života i zato nije u redu da sad javno pišem o njemu. Samo ću reći da teško da će on biti samostalan nezavisno od preCednika, kao i ostatak saveza, uostalom.

• Like 1
  • Thanks 1

8 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Da nije Nebojse ne bi bilo ni ovog foruma 😂😂😂

Foruma bi bilo, a da li bi bilo i tebe na forumu to već nisam siguran... 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4

2 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Znam neke forumaše koji vole da podsete na 2011., koji vole da dugim postovima saopštenjima biju bitke sa neistomišljenicima... snašli bi se na čox92. 😄 

Teconiju je puno lakse jer ima ledja odnosno niko ga ne sprecava da pise sta zeli i duzinu kolko mu se prohte... Dok su meni ovde vezane i ruke i noge... #nismoisti

• Like 1
  • Ha-ha 3

38 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Novi precednik spreman da zagrmi: ko je to dao pasoš Panteru nakon dva meseca u Srbiji kada po ustavu nemamo košarkaško državljanstvo?!

Pa samokritican je covek 🙂 

Ne ozbiljno, na kzs je rekao nesto u fazonu "ja sam to uradio u Zvezdi". 

A da pravilo jeste glupo - pa glupo je, oko toga se svi slazemo, valjda? 

Za 24 časa je načeo i potkačio jedno 15 različitih pitanja i 7 osoba, od vrsnih doktora magistara poznatih po organizacionim sposobnostima i planiranju bih očekivao da se priviknu na novu prostoriju, urade nekakvu analizu, pa krenu po prioritetima da rešavaju probleme, gde je verovatno no.1 pitanje selektora. Za sada samo blebeće i to čak na neprijateljskim TV stanicama.

I taj tračak nade da u fotelju seda da primeni svoje dobre strane je pao u vodu za 24 časa. Nerealan lik.

• Like 4
  • Love 1