Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
7 hours ago, Chaos Is Me said:

Bilo kakvo poređenje sa domaćim fudbalom je besmisleno pre svega jer smo za košarku neuporedivo talentovaniji nego za fudbal. I sada i kroz čitavu istoriju.

Mislim da mozda cak nije stvar ni (samo) talenta, nego institucionalne kulture i esprit de corps-a koju ima domaca kosarkaska scena. 

A upravo to mora da se sacuva, kako znamo i umemo. 

Edit: Pravopis

Edited by Horium
  • Like 8
Posted
1 hour ago, Igor_ said:

Jedino ako Kari ne odluci da ga ne vodi.

Nema teorije. Kari baj d vej sad ima fantastičnu situaciju, Petrušev igra sjajno na 4, a Jović je vrhunska četvorka, ali Kari može dok god Petrušev igra na ovom nivou da dozira Jovića pričom polako, po malo, vraćaš se iz povrede.

• Like 5
Posted

Vidim da se potencira koliki je Kari lisac pa da podijelim jednu teoriju sa ruba znanosti koju sam slučajno čuo ali što više vremena prolazi sve mi je realnija. 🤪

Elem, kad je Jokara završio sezonu odmah je udario po hedonizmu, pijanke, raftinzi, i sam sam ga sretao po kampovima pa jedan dobar period niko nije znao da li će igrati ili neće.

E sad ova luda teorija kaže da ga je Kari zvao pa je bilo hoću/neću i onda ga je lisac samo stavio na spisak i pljusnuo u javnost, u fazonu ‘aj sad reci da nećeš. 😁

Kažem opet, dosta nerealna priča ali liči na Pešića samo tako. 😁

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
20 hours ago, Clash said:

Repstacja Vojvodine bi raskovala repstacju Srbije a i ostale u regionu a i sire.

Topic, Bosnjakovic, Kalinic, Jokic, Milutinov, Mitrovic, Pokusevski, Davidovac…

Dinaroidi se ne računaju, samo autohtone Lale dolaze u obzir. 😜

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Vidim da se potencira koliki je Kari lisac pa da podijelim jednu teoriju sa ruba znanosti koju sam slučajno čuo ali što više vremena prolazi sve mi je realnija. 🤪

Elem, kad je Jokara završio sezonu odmah je udario po hedonizmu, pijanke, raftinzi, i sam sam ga sretao po kampovima pa jedan dobar period niko nije znao da li će igrati ili neće.

E sad ova luda teorija kaže da ga je Kari zvao pa je bilo hoću/neću i onda ga je lisac samo stavio na spisak i pljusnuo u javnost, u fazonu ‘aj sad reci da nećeš. 😁

Kažem opet, dosta nerealna priča ali liči na Pešića samo tako. 😁

Pa ima istine u tome ali nije bas potpuno tacno,u toku sezone mu je bio nagovestio da ce igrati na OI ali je onda krenuo Jokic da se premislja a ostatak je ovaj.😁

Posted
9 minutes ago, ChrisJudd said:

Tu su svi osim Dede.

Ako je Jović zdrav i spreman, DeDa stvarno nema mesta.

Jao majko, Kuzmanović...

Posted

Prvo poluvreme Kari vrteo 10 igrača koji će mu očigledno biti rotacija za grupnu fazu.

Sad će verovatno pustiti i ostalih pet na teren da vidi  ko će da budu još dvojica za full postavu.

• Like 1
Posted

Ma ocigledno je da igramo sa 50% snage. A pritom smo se malo i opustili.

Jokaru ne mogu da brane. Nekoliko puta im je prodao njegova dodavanja sa posta gde nasi utrcavaju i ostaju na ziceru.

A ako pokusaju da zatvore to Jokara moze lagano da zavrsi preko svih pa i preko Hacimure(Lakersi znaeu).