DameTime Posted June 7 Share Posted June 7 1 hour ago, Barkley#34 said: U sportu je godinu dana veliki period tako da Manila ostaje u Manili a ovde ćemo videti ko se i kako oseća i u kakvoj je formi. U svakom slučaju, čini mi se da nema potencijalnih trulih jabuka, tj. likova koji bi narušili atmosferu. To je istina, ali konačno imamo priliku za kontinuitet, još od Saletovog selektorskog mandata. Pogotovo mislim na atmosferu i očiglednu igračku kompatibilnost. Što se tiče Dobrića, malo je igrača kao što su on i Avram koji su bukvalno presrećni da imaju odbrambene zadatke... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 7 Share Posted June 7 23 hours ago, HAMMER said: jujuju 400 eura karta protivu usa. jel igra jokara ili da ne bacam pare? Vidi gastosa što se stis'o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 7 Share Posted June 7 15 hours ago, DameTime said: Niko živi (sem uinija) nema ideju o tome kako Poku izgleda u ozbiljnoj seniorskoj košarci. Od Lučića ne bih očekivala mnogo takođe. Dobrić i Davidovac su pokazali da su odlični igrači zadatka u Karijevom sistemu. Kako god da izgleda izgleda bolje od Davidovca sigurno, sto i nije tesko, dovoljno je da mozes da igras bilo gde osim Zvezde i rusije pod sancijama pa da izgledas bolje od Davidovca. Lucicevo najgore je ekvivalent najboljem od Dobrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7 Share Posted June 7 6 hours ago, DameTime said: To je istina, ali konačno imamo priliku za kontinuitet, još od Saletovog selektorskog mandata. Pogotovo mislim na atmosferu i očiglednu igračku kompatibilnost. Što se tiče Dobrića, malo je igrača kao što su on i Avram koji su bukvalno presrećni da imaju odbrambene zadatke... Kontinuitet se ogleda u načinu igre, pristupu obavezama i odnosu među igračima. Svi su oni iskusni profiji koji znaju da nema mesta za sve i žive s tim. Inače, meni je apsolutno neprihvatljivo unapred otpisivati Dobrića, Davidovca, Lučića ili koga već, zbog nekih simpatija ili antipatija. Svi su se već pokazali u reprezentaciji u svojim ulogama, šta god mislili o njihovim igrama tokom klupske sezone, tako da ako dođu čitavi i orni za rad meni je svako od pozvanih relevantan u 12, kad vidimo kako izgleda na pripremama i kako god Pešić sklopi viziju. Ne pada mi na pamet da u ovom trenutku šutnemo Dobrića, koji nam je falio kao lebac u, pazi sad, finalu SP, Davidovca, koji je uglavnom svoje minute pošteno odrađivao ili iskusnjaru Luču. Jedinu rezervu imam prema Pokuu jer nemamo pojma šta može sad, ali ako pokida na pripremama neka ide u Pariz mirne duše. I da, bilo bi lepo ako je Boriša sklopljen, da bude na pripremama, verujem da bi mu značilo. A morao bi da bude deo ekspedicije u nekoj ulozi. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 7 Share Posted June 7 10 minutes ago, Barkley#34 said: I da, bilo bi lepo ako je Boriša sklopljen, da bude na pripremama, verujem da bi mu značilo. A morao bi da bude deo ekspedicije u nekoj ulozi. Jedino da bude nesto u strucnom stabu - tesko neku ulogu na terenu obzirom na povredu i nedostatak igranja u zadnjih godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7 Share Posted June 7 Ma naravno, na to sam i mislio kad sam pomenuo ekspediciju. Ići će ionako mnogo likova koji će se šlepati uz olimpijce, trenere, medicinare i slično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 7 Share Posted June 7 (edited) 3 hours ago, DejoLazaKalina said: Kako god da izgleda izgleda bolje od Davidovca sigurno, sto i nije tesko, dovoljno je da mozes da igras bilo gde osim Zvezde i rusije pod sancijama pa da izgledas bolje od Davidovca. Lucicevo najgore je ekvivalent najboljem od Dobrica Pa ne može tako, trenutno nema mesta za eksperimente sa igračem nedokazanim na seniorskom nivou. Mislim jbg. A to što ti ne podnosiš Davidovca ne menja činjenicu da je odigrao fenomenalno završnicu sezone, iako je konkurencija bio raspad od KKP. Dobrić i Luča nisu baš isto, Kobra davi protivničke bekove dok bi on imao drugačiju ulogu. Svakako ako Karijeva odluka bude da ide Lučić podržavam, ali meni lično su u reprezentaciji pomenuta dvojica trenutno ispred. 2 hours ago, Barkley#34 said: I da, bilo bi lepo ako je Boriša sklopljen, da bude na pripremama, verujem da bi mu značilo. A morao bi da bude deo ekspedicije u nekoj ulozi. Ovo sam i ja mislila, skoro je Boriša u nekoj emisiji rekao kako bi voleo da bude bar na pripremama. I ako ne bude u 12 ja bih ga vodila kao deo tima, da bude tu kao simbol bratstva i jedinstva ❤️ Edited June 7 by DameTime reč 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 7 Share Posted June 7 Boriša na keca da bude pozvan na pripreme, da se utegne za neki ugovor na jesen, a na OI da bude prijavljen i ide kao neki treći pomoćni trener ili nešto slično. Bilo koja funkcija koja bi mu omogućila da okači olimpijsku medalju oko vrata 🙂 9 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 9 Share Posted June 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 10 Share Posted June 10 Ako se prvi igraci skupljaju za nedelju dana mozemo ocekivati spisak sledeceg vikenda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 10 Share Posted June 10 do kad bi SNS-ovac trebao da se izjasni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 10 Share Posted June 10 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: do kad bi SNS-ovac trebao da se izjasni? Изашао ми неки снимак синоћ где Кари каже свако ко је на списку одазваће се, на шта водитељка пита да ли то значи да ћемо гледати Јокића у Паризу, он је рекао само на списку је. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10 Share Posted June 10 Just now, NikadProtivKaline said: do kad bi SNS-ovac trebao da se izjasni? Ocekuje neke "garancije" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 10 Share Posted June 10 Kako glasi NBA pravilo u broju dana tokom priprema za FIBA takmičenja? Tu postoji neko ograničenje,zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted June 10 Share Posted June 10 NBA liga dozvoljava svojim igračima da provedu samo 28 dana na kolektivnim treninzima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 10 Share Posted June 10 To znaci da se Jokic, Bogdanovic & Co. mogu prikljuciti 31.06. ako dobro kapiram. Sa SAD igramo 28.07. na Olimpijadi. Okupljanje reprezentacije je 17.06. (individualni treninzi), a 24.06. citavog sastava. Prva prijateljska je 05.07. protiv Holandije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10 Share Posted June 10 Just now, Problem sa licnim greskama said: To znaci da se Jokic, Bogdanovic & Co. mogu prikljuciti 31.06. ako dobro kapiram. Lose kapiras - Jun ima 30 dana. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 10 Share Posted June 10 (edited) Zamisljam Karija kada kaze Jokicu "Skupljamo se 31.06." A ovaj mu odgovara: "Vazi, 31.06.2024 sam tu 100%.." i spusta slusalicu uz dijabolicni osmeh. Edited June 10 by Problem sa licnim greskama 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 10 Share Posted June 10 9 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 10 Share Posted June 10 Kažu vesti Jokić odlučio da igra na OI, molba svevišnjeg je uslišena 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 10 Share Posted June 10 Зна ли се разлог одсуства Стефана Јовића? Да ли се и он опростио или нешто друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 10 Share Posted June 10 Kada ce se Kari odljubiti od Ristica? Lik igra u drugoj spanskoj ligi. Jaramaz isto potpuno zalutao ovde. Poku mi je vise u teoriji zanimljiv, a svakako ne bih vodio tri klasicna centra, tako da za Plavsica nema mesta. Micic, Avramovic Bogdanovic, Guduric Marinkovic, Lucic, Dobric Jovic, Petrusev, Davidovac Jokic, Milutinov Zanimljivo ovo deluje. Steta sto Jovica nema. Nadam se da nece biti nekih skandala i zajebancija tokom leta i da nas izbegnu povrede. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 10 Share Posted June 10 jaramaz pre stefa? jel stef povredjen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 10 Share Posted June 10 Jebi ga, baš će nam faliti Jović. Mnogo zahvalan igrač, nikako da budemo kompletni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 10 Share Posted June 10 Ladno stavili Karija sa flekavom majicom. Sto se sastava tice, rekao bih da su Plavsic, Rile i Jaramaz clear cut i da je jedina dilema Davidovac ili Pokusevski sa jasnom tendencijom ka prvom. Svakako me iznenadilo da nema Jovica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts