Squabbit Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Sto beshe Jokic ne daje izjave za medije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 da ga ne izmalerišu pitanjima o konjima...tu je najtanji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Jel skapiro neko ovo? Jel ovo neki omaz Vucicu i uciteljici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 (edited) Produkcija lichi.. sa sve tom zikommu A za dzastinke samo mogu da poruchim: Edited August 26, 2019 by Squabbit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 11 minutes ago, Bek said: Jel skapiro neko ovo? Jel ovo neki omaz Vucicu i uciteljici? Još koliko dana do Svetskog prvenstva? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 par pitanja, bio na odmoru pa nisam ispratio sve: 1. jel se zna teov konacni status 2. koja povreda je kod lucica u pitanje-u 3. jel ima negde raspored prenosa da se vidi zahvaljujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Vujadin Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Svaka čast selektoru Đorđeviću na odluci 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milisav Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 (edited) 30 minutes ago, Swift Pancakez said: par pitanja, bio na odmoru pa nisam ispratio sve: 1. jel se zna teov konacni status 2. koja povreda je kod lucica u pitanje-u 3. jel ima negde raspored prenosa da se vidi zahvaljujem Blago tebi! 1. Teo ne igra. 2. Povreda butnog mišića ne znam koje noge, ali obećavaju da će biti spreman. 3. Još uvek ne. Mogu samo da pripomognem ovim linkom http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/games Tamo pored svake utakmice piše 'Watch On Radio Television of Serbia (RTS)', pa aj' da im verujemo. Edited August 26, 2019 by Milisav 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Kad igramo sledeću pripremnu sa Francuzima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 11 minutes ago, Laki21 said: Kad igramo sledeću pripremnu sa Francuzima? 13:30 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 mogli bi tu bez Jokare i Simketa...Birču u vatru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 (edited) 1 hour ago, Stari Vujadin said: Svaka čast selektoru Đorđeviću na odluci Ko su ti momci sa tarzanije? Može i na pm,ako ne ovde. Edited August 26, 2019 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 (edited) 6 hours ago, MilošVB said: Ko su ti momci sa tarzanije? Može i na pm,ako ne ovde. http://www.tarzanija.com/ Quote O Nama Žene… fudbal… erotika… janjetina… filmovi… NJEMAČKO AUTO… edukacija mladih… destilacija šljive… I još koješta što te uopšte ne zanima ako imaš maltezera i ideš u solarijum – samo na TARZANIJI, jedinom onlajn magazinu za krive mužjake i one koji to ni uz pomoć njega neće postati! Vozimo spora kola, čitamo brze knjige, gajimo animozitet od 2011! Pročitajte još na http://www.tarzanija.com/ Edited August 27, 2019 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Šta nam je činiti danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Igrati sa najjacim sastavom sa maksimalnim zalaganjem i dobiti najtezu provjeru. U grupnoj fazi cemo ionako igrati smor utakmice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 (edited) 5 minutes ago, Sector said: Igrati sa najjacim sastavom sa maksimalnim zalaganjem i dobiti najtezu provjeru. U grupnoj fazi cemo ionako igrati smor utakmice. Dogovoreno. 🤝 Edited August 27, 2019 by Shonewizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 12 minutes ago, Sector said: Igrati sa najjacim sastavom sa maksimalnim zalaganjem i dobiti najtezu provjeru. U grupnoj fazi cemo ionako igrati smor utakmice. Valjda je najteza provera Grcka u gostima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 9 hours ago, Stari Vujadin said: Svaka čast selektoru Đorđeviću na odluci Ništa ovde ne služi kao opravdanje za ostranjivanje kalinića, ako je razlog odtranjivanja Kaline, jer deli stavove sa dobrim delom foruma, onda Sale Djordjeviću svašta nešto ružno tebi. E a sad ti ovaj moj odgovor skontaj kao odgovor tebi jer nemamo pojma što Kaline u reprezentaciji nema. tako da ove polu šaljive, polu opravdavajuće postove za nož žica ekipu na ovom delu foruma, dok sam ja moderator na istome, zaboravi, što pre to bolje po naš odnos mod-forumaš. I kao što rekoh juče, ovo nije poziv za diskusiju ss kraja Maja i početka Juna, nego još jedno savljanje tačke na istu. 10 minutes ago, Shonewizard said: Šta nam je činiti danas? Da se ne povredi niko, i da se momci dobro zabave, a Selektor da proba nešto šta mu je u glavi tipa petorka: Boban Beli Birča, Marko Simon i na pleju Bogdan 😄 I da čujemo Frenči Komentatora koji kaže: Srpski košarkaši na terenu visoki dva i više metara 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 (edited) Kalinic je odstranjen iz repke iz nekosarkaskih razloga. To je jasno od pocetka i svima koji jos uvek razmisljaju trezveno i svojom glavom. Meni su rekli da je razlog taj sto je "vadio stvar" i da ga zato nema. Da li je stvarno tako ili nije - ne znam,ali tako je Jokic pricao.. Mislim da je stvarno vreme da se stavi tacka na ovu pricu. Edited August 27, 2019 by Crni Bombarder 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 15 minutes ago, orionbre said: Valjda je najteza provera Grcka u gostima? Moguce zbog domaceg terena. Mada ja vise cijenim francuski roster. Plus Ntlikina faktor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 A Stondisha juce rece da ne trolujemo temu sa Kalinom i Nemanjom, pa onda na jutru jedan mini carsaf 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 4 DANA DO POCETKA SVETSKOG PRVENSTVA! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Inace, mnogo je nezdravo po moje mentalno zdravlje ovo odbrojavanje. Jeste da sam srecan sto pocinje SP, ali kao da sam juce pisao da ima jos 40 dana do SP. Ode leto ☹️🦍 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 za koga uini navija danas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milisav Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Što se mentalnog, a bogme i fizičkog zdravlja tiče, valjalo bi uplatiti neku premiju osiguranja pred Svetsko. Malo je stvari iz Srbije koje volim više od te reprezenatcije u košarci. Dedinu njivu, staru šljivu i Njih... Nekako mi još jedino to niko nije pokvario, a pokušavalo se. I onomad, pred utakmicu s Litvanijom, otiš'o do blagajne Arene da uzmem karte, prolazi mali od 6-7 godina , deda ga vodi za ruku i onako sav ushićen kaže 'Idemo da gledamo naše košarkaše'. A deda se samo smejulji i kaže 'Idemo'. Malo mi knedla zastala u grlu... I tako, malo patetike za danas i JBT... 4 DANA DO POČETKA SVETSKOG PRVENTSTVA! 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts