kachamak Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 19 minutes ago, Stiletto said: Postava 2009. (Bojan Popović, Tepić, Teodosić, Paunić, Bjelica, Stef Marković, Tripković, Raduljica, Krstić, Perović, Veličković, Mačvan), svi od 21 do 23 godine osim Popovića i Krstića od 26 i Mačvana od 20. Duda se nije plašio da na prvenstvo pozove omladinu 😁 U prvoj grupi pobeda protiv Španije i Britanije, poraz od Slovenije. U drugoj grupi pobeđeni Litvanija i Poljska, poraz od Turske u produžetku. Četvrtfinale pobeda protiv Rusa, polufinale pobeđeni Slovenci u produžetku, u finalu poraz od Španije. U sećanju mi ostalo kako su nas Turci dobili u produžetku rezultatom 5-0 i kako su Tripko i Kosta pokidali Ruse u četvrt, a Teo Slovence u polufinalu. Novica već bio u Realu, narod mu skandirao ispred skupštine "Novica ubica", a on uze mikrofon te poče da peva "Bjelica ubica", za tada mladog kolegu koji se tek dokazivao u Zvezdi. Nakon toga nikad nisam mogao da hejtijem Novicu iako je iz protivničkog tabora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Kod mene je situacija takva da što više ima izostanaka i što je stanje teže ja se sve više ložim. U principu formula izgleda ovako: Nema formule samo sam ja oboleo. 🥹 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 1 minute ago, Indig0 said: Kod mene je situacija takva da što više ima izostanaka i što je stanje teže ja se sve više ložim. U principu formula izgleda ovako: Nema formule samo sam ja oboleo. 🥹 Nešto kao naša politika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 1 minute ago, MilošVB said: Nešto kao naša politika. Hvala ti za ovo poređenje sa krezubom populacijom Neću ti ovo zaboraviti. 🥹 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 46 minutes ago, DrMV said: Drugari znate li u koliko sati igramo sutra i ko će prenositi tekmu? U CG sam trenutno a RTS će vrv skremblovati Sutra u 19h, pored RTS-a prenosi i Arena Premium 2. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 15 minutes ago, Indig0 said: Hvala ti za ovo poređenje sa krezubom populacijom Neću ti ovo zaboraviti. 🥹 Mislim na loženje na pobedu, a zna se šta je pobeda 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 10 minutes ago, Stiletto said: Sutra u 19h, pored RTS-a prenosi i Arena Premium 2. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Suprotstavljene informacije u medijima o Stefanu Jovicu. Sportal javlja da će igrati, sportske (izvor blizak reprezentaciji) da je izvesno da ga neće biti u 12. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 6 minutes ago, Kenozoik said: Suprotstavljene informacije u medijima o Stefanu Jovicu. Sportal javlja da će igrati, sportske (izvor blizak reprezentaciji) da je izvesno da ga neće biti u 12. Odnosi se samo na sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 (edited) 7 minutes ago, DameTime said: Odnosi se samo na sutra? Ne, za mundobasket. Citiram sportske: Ipak, iz izvora bliskih reprezentaciji, znamo da će desetorica sigurno putovati na Mundobasket, a to su: 1. Avramović 2. Bogdanović 3. Marinković 4. Gudurić 5. Dobrić 6. Davidovac 7. N. Jović 8. Petrušev 9. Milutinov 10. Ristić Dakle, traže se još dvojica, a tražiće se između Topića, Radanova i Simanića, što znači da je i više nego izvesno da Stefan Jović neće moći da pomogne reprezentaciji. Edited August 15, 2023 by Kenozoik 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 A na Sportalu oprečna informacija: Na Pešićevom spisku, naravno prema onome što smo videli u pripremnom periodu, jedanaestorica su "iznad crte" i ne bi trebalo da brinu za put ka Manili. To su: Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Stefan Jović i Dušan Ristić. https://sportal.blic.rs/kosarka/reprezentacija/ko-otpada-sa-spiska-srbije-za-mundobasket-2023-i-kada-pesic-saopstava-spisak/2023081513071169997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 (edited) Koliko vidim Jovic trenira najnormalnije, treba ga sutra barem probati i videti da li moze pomoci. Edited August 15, 2023 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 9 minutes ago, drgnk said: A na Sportalu oprečna informacija: Na Pešićevom spisku, naravno prema onome što smo videli u pripremnom periodu, jedanaestorica su "iznad crte" i ne bi trebalo da brinu za put ka Manili. To su: Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Stefan Jović i Dušan Ristić. https://sportal.blic.rs/kosarka/reprezentacija/ko-otpada-sa-spiska-srbije-za-mundobasket-2023-i-kada-pesic-saopstava-spisak/2023081513071169997 Napisao sam da je tako: 37 minutes ago, Kenozoik said: Suprotstavljene informacije u medijima o Stefanu Jovicu. Sportal javlja da će igrati, sportske (izvor blizak reprezentaciji) da je izvesno da ga neće biti u 12. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 30 minutes ago, Kenozoik said: Ne, za mundobasket. Citiram sportske: Ipak, iz izvora bliskih reprezentaciji, znamo da će desetorica sigurno putovati na Mundobasket, a to su: 1. Avramović 2. Bogdanović 3. Marinković 4. Gudurić 5. Dobrić 6. Davidovac 7. N. Jović 8. Petrušev 9. Milutinov 10. Ristić Dakle, traže se još dvojica, a tražiće se između Topića, Radanova i Simanića, što znači da je i više nego izvesno da Stefan Jović neće moći da pomogne reprezentaciji. Šta reći... Ko nas je kleo, nije dangubio. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Cenim da ćemo znati sutra, po tome da li će Jović makar malo ući u igru ili ne. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 50 minutes ago, Smrtokapa said: Cenim da ćemo znati sutra, po tome da li će Jović makar malo ući u igru ili ne. @Kronostime daj gif Pavla Vuisića dok se krsti i navrće rakiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Dobro je samo dok ne ostanemo 3 na 5. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Just now, Eddard said: Dobro je samo dok ne ostanemo 3 na 5. Tu ce Zvezdini igraci znati kako da se snadju! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 10 minutes ago, DameTime said: @Kronostime daj gif Pavla Vuisića dok se krsti i navrće rakiju Dok se on javi, ode mas' u propas'... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Osvrt na 2009., TNT trio je igrao u prvoj petorci tima koji je igrao qf EL, koliko ih je sada takvih? Ako je tačna ova vest za Jovića, ponestaje mi racionalnih "ko zna zašto je ovo dobro" samotešenja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Tu ce Zvezdini igraci znati kako da se snadju! Znaće i Bogdan i Milutinov 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 tjah, sad bi igrali u drugoj postavi : D nisu to bili neki ludi igraci, osim krleta i teokratije. bjelica naravno ali kasnije iskreno se ne secam kakvo je nowitza odigrao prvenstvo, on je bio jako dobar jedno vreme ostali suri sljakeri a bjelica mlad @ChrisJudd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 (edited) 25:55 Najbitnije je da je tu Dragiša Edited August 15, 2023 by Manu 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Sramota je ako ne povede mladog Šaranovića. Ali dobroTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 43 minutes ago, freethrow said: Sramota je ako ne povede mladog Šaranovića. Ali dobroTM Na stranu što je to nerazuman predlog, ne mogu da se dovlače igrači van preliminarnog spiska koji je dostavljen FIBA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts