Beonegro Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: "Dajte mi Jokića i 11 Stefana Lazarevića i osvojiću svetsko prvenstvo". - Mahatma Gandhi Mahatma van Gandi Nego, ouvaaaaajjjjj, htjedoh da napišem nešto drugo: ja mislim da nakon ovakve potrošnje u PO gotovo da nema šanse da će Jokić igrati za repstaciju ovog ljeta. Ostavljam minimalnu šansu zato što mu je ovaj mini-ciklus SP+OI najbolja šansa u karijeri da, dok je Bogdan još u prajmu, napravi neki veliki rezultat, ali ja iskreno sumnjam da ćemo ga gledati. Edited May 19, 2023 by Beonegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Oce Bogdan igrati SP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Oce Bogdan igrati SP? zavisi koliko će ga umoriti gledanje plejofa u ABA ligi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 37 minutes ago, Miki28 said: Oce Bogdan igrati SP? Pa čini mi se da je potvrdio kad je nakon eliminacije Hawksa iz PO rekao na kzm da planira da se pridruži reprezentaciji i da to posmatra kao pripremu za sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 1 hour ago, Beonegro said: Nego, ouvaaaaajjjjj, htjedoh da napišem nešto drugo: ja mislim da nakon ovakve potrošnje u PO gotovo da nema šanse da će Jokić igrati za repstaciju ovog ljeta. Ostavljam minimalnu šansu zato što mu je ovaj mini-ciklus SP+OI najbolja šansa u karijeri da, dok je Bogdan još u prajmu, napravi neki veliki rezultat, ali ja iskreno sumnjam da ćemo ga gledati. Između završetka PO i početka reprezentativnih priprema će biti cela dva meseca. Ako želi da igra, igraće, ako ne želi iskoristiće bilo šta kao izgovor. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 2 hours ago, Manu said: Između završetka PO i početka reprezentativnih priprema će biti cela dva meseca. Ako želi da igra, igraće, ako ne želi iskoristiće bilo šta kao izgovor. Ako igra finale, to je do sredine juna, svjetsko prvenstvo počinje 25. avgusta, znači između toga treba da dođe sebi neki dan, da organizuje dolazak u Srbiju, kad stigne u Srbiju da dođe sebi neki dan od leta i jet laga, to je već kraj juna, dizbleji kod svojih i sa konjima 10 dana i da ode sa porodicom na more 15 dana i to je to, počinju pripreme. Dosta tajt skedžual, ako se i pored toga iscima da igra za repstaciju to znači da je baš baš motivisan i da se odrekao jednog ogromnog parčeta kvolititajma sa porodicom i konjima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Sa konjima će biti u kontaktu, pretpostavljam da će ih neko od političara ispratiti na SP a biće tu i dosta burek novinara. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Bajski kanal je naše more Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Ima l' ovdi Somboraca da mu objasne čari lokalpatriotizma? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Bajski kanal je naše more Crni uzeh karte za Filipine, obraduj me sa dobrim vestima iz čaršije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Nemam šta novo da napišem..navodno je Kariju rekao da ima volju i želi da odigra,ali uslov je da bude zdrav. Iskreno (ovo je sad samo moje mišljenje),verujem da u ovom trenutku ne misli na to i ni sam ne zna na čemu je. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 Hvala, meni je to sasvim dovoljno da se ložim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 9 hours ago, Chaos Is Me said: Sa konjima će biti u kontaktu, pretpostavljam da će ih neko od političara ispratiti na SP a biće tu i dosta burek novinara. Ja ne bih vredjao konje poredeci ih sa spodobama koje si naveo. Konji su plemenite zivotinje, elegantne, veoma korisne. Da si napisao bubasvabe, e to bi bila druga prica, ali razumem zasto ne bi bila nikakva fora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 ja ne bih vredjao bubasvabe^ izuzetno kulturni podstanari, vode racuna o kucnom redu i slicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 13 hours ago, uini said: ja ne bih vredjao bubasvabe^ izuzetno kulturni podstanari, vode racuna o kucnom redu i slicno. Ja ne bih vredjao podstanare, oni ipak znaju i da plate rentu stana za razliku od bubasvaba... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Novi dres izgleda vrhunski! 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Novi dres, za FIBA WC. @Grunf Pec! 😄 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Mnooogo bolje, a i maneken je pravi ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Maneken je prva liga 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Najs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Uhhh sjajan dres👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Nije bilo dovoljno da igramo ko Hrvati, sad još imamo i isti dres. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 13 minutes ago, Milko Miller said: Nije bilo dovoljno da igramo ko Hrvati, sad još imamo i isti dres. Izvol`te? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 (edited) Predobar dres, bilo bi zanimljivo videti i svetlu varijatnu Edited May 20, 2023 by Thor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 (edited) Дрес би био одличан да је ово и даље Југославија. Која је поента да боје на крагни иду црвена, бела, плава, а на шорцу плава, бела, црвена? Колико знам ништа од тога није наша застава. Edited May 20, 2023 by Bogoljub Gagic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts