JPM Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 U Cedevita Olimpiju dosao neki lik koji se zove Luka Šćuka. Ostali su valjda Arseni Ajkula, Urokljivi Hari, Štricko Bricko, Boža Britva? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 On 7/14/2023 at 12:02 AM, goldberg said: Spominje se i povratak Jake Blazica. Potpisao i zvanično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Zadar doveo Lovru Mazalina iz Cibone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Ocekuje se da ce Dreznjak ostati u Zadru. Amar Alibegovic presao iz Cedevite Olimpije u Bodrumspor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Sean Armand je novi igrac Cedevita Olimpije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Како вам делују ови играчи које је Будућност довела? Има ли ту неког квалитета да ураде нешто више у Еврокупу? И неко поређење са Цедевитом? Укупно 8, а 3 су играли аба лигу. Знам да су најављивали већи буџет у односу на прошле сезоне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Meni su Freeman i Williams najveca pojacanja. Igrali su vec EC, Freeman je igrao i u CSKA, u najboljim su godinama i ocekujem da imaju odlicnu sezonu. Freeman je nesto kao Green/Seeley, kombo bek koji je mnogo vise skorer nego organizator igre. Tu je Buducnost uvek nalazila dobre igrace, osim prosle sezone kada je amater na klupi izabrao Bootha (koji je, malo je reci, bio tragican). Williams je pravi undersized centar koji bi u donjem domu EL mogao da ima minute. Mana mu je sut i uzasno izvodjenje slobodnih bacanja, ali ono sto donosi je pik igra u oba pravca i tu bi trebalo da bude zverina. Jones je igrac za kojeg se interesovala i Crvena zvezda u januaru. Komplementaran igrac sa Williamsom, ima i visinu i osecaj za sut. Veliki korak napred u odnosu na amatera i njegovo gomilanje istih igraca (mislim, Kaba i Kamenjas, pa to je bas isti tip igraca - no, Jovanovic je takav, ne ume da bira kako treba). Ovaj Ross je odlican asistent i trebalo bi da prestavlja bolju verziju mucenog Bell Haynesa. Isto kao i TBH nije neki suter, ali deluje da je mnogo jaci igrac sa mnogo vecim prostorom za napredak. Wright je nizak, ali je jak, ima veliki raspon ruku i ume da izvrsi pritisak na loptu. Takodje je odlican asistent i ne tako dobar suter. Magee je Baron za siromasne, americka verzija Sasu Salina. Mijovic ce moci da ga koristi kao dodatnu opciju kada plej i Williams budu igrali pik, pa se odbrana skupi. Sta znam, zato bi i na 4 trebalo da stigne neko ko je suter. Uglavnom, dosta bolji tim nego prosle sezone, grupa u EC je takva da je sve ispod treceg mesta veliki neuspeh, a ni u ABA ne bi trebalo ocekivati blamiranje na gostovanjima kao prosle sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Koji je ono beše stručnjak tvrdio da će Booth biti bolji od Nedovića? Jel Kosta ili Devil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 24, 2023 Author Share Posted July 24, 2023 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Koji je ono beše stručnjak tvrdio da će Booth biti bolji od Nedovića? Jel Kosta ili Devil? On 8/1/2022 at 10:41 AM, Devil In My Pants said: Booth je bolji igrac od Nedovica 😄 1 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 @goldbergvidjecemo da li ce protivnici Rossu ici ispod bloka kao TBH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 24, 2023 Author Share Posted July 24, 2023 Izasao je raspored ABA lige za novu sezonu. https://www.aba-liga.com/calendar/23/1/ Prvo kolo: Ima li dobrovoljaca za otvaranje teme ili da se ja pozabavim opet time? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 @goldberg da otvori temu. Da se zove "Bokan strikes back at twins" 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Quote KK Mega MIS je započeo pripreme za košarkašku sezonu 2023/24! Na prvom treningu u novoj sezoni u hali Mega Factory kod trenera Marka Baraća su bili sledeći igrači: Nikola Đurišić Petar Kovačević Luka Paunović Oleksandr Kobzistij 🇺🇦 Stefan Miljenović Omerdžan Ilijasolu 🇹🇷 Nemanja Popović Andrija Jelavić 🇭🇷 Timotej Malovec 🇸🇰 Sa juniorskom reprezentacijom Srbije su : Filip Jović Bogoljub Marković Andrej Mušicki Očekivao sam Đurišića na spisku seniorske reprezentacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 (edited) Zasto ne spominju Topica da je sa juniorskom reprezentacijom Srbije ako je pozajmljen tamo??? I ja sam ga ocekivao. Ali eto Beslac je veca perspektiva srpske kosarke za vizionare is KSS-a. Edited July 24, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Bice zanimljivo gledati dupli derbi u crno-beloj Areni(oba puta) u razmaku od 2-3 dana?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 29 minutes ago, Miki8 said: Zasto ne spominju Topica da je sa juniorskom reprezentacijom Srbije ako je pozajmljen tamo??? Zato što još uvijek nije ništa zvanično izašlo po pitanju te pozajmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 20 hours ago, Kooineeperk said: Ima li dobrovoljaca za otvaranje teme ili da se ja pozabavim opet time? Mislim da je bolje da sacekamo da vecina ekipa oforme svoje sastave pa da onda neko otvori temu onako kako @Chaos Is Me to radi za EL. Ne sumnjam da bi mogao da napises lep uvodni post, samo ce taj uvodni post morati da sadrzi recenice poput "Cibona do sada nikoga nije dovela" ili "Videcemo da li ce Mornar uopste da se takmici sledece sezone". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 25, 2023 Author Share Posted July 25, 2023 5 minutes ago, goldberg said: Mislim da je bolje da sacekamo da vecina ekipa oforme svoje sastave pa da onda neko otvori temu onako kako @Chaos Is Me to radi za EL. Ne sumnjam da bi mogao da napises lep uvodni post, samo ce taj uvodni post morati da sadrzi recenice poput "Cibona do sada nikoga nije dovela" ili "Videcemo da li ce Mornar uopste da se takmici sledece sezone". Slazem se... dajmo im jos vremena. BTW igrace Mornar, spremaju se i za FIBA LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 A sta je sa MZT-om? Nema ih na spisku za Aba2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Mislim da igraju, 12 ekipa je pobrojano + pobednik kvalifikacija, verovatno su zaboravili da ih navedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 25, 2023 Author Share Posted July 25, 2023 6 minutes ago, Pero_Cameron said: A sta je sa MZT-om? Nema ih na spisku za Aba2. Kako nema, ima ih. https://druga.aba-liga.com/standings/23/2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Moja greska. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Adem Mekic (dosao u toku prosle sezone iz MZT) ce i ove sezone biti igrac Zadra. Jambrovic (PF), Ramljak (SF), Mekic (SG), Mazalin (SF/PF) i Zganec (PF/C) su za sada sigurni, pregovara se sa Dreznjakom (vrlo blizu dogovora) i Bozicem (razmatra i druge ponude). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Načuh da Cobbs ide u Col? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts