VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Jbt a pre dve godine bili zlatni u Slovackoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Avdija maltene sam dobio Francuze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Avdija maltene sam dobio Francuze. Bas, dosta su se ovde komentarisali njegovi procenti, ali se odmah videlo da je i kao 2 godine mladji uglavnom najbolji kosarkas na terenu, a danas je i odigrao liderski kada je bilo najbitnije. Uspeli smo u toj generaciji '01 da zadrzimo Pokusevskog i po svemu sudeci privolimo Nakica da igra za nas, pa je to bar neki melem na cinjenicu da je propusten Deni. Nije se dugo u Evropi pojavilo krilo sa takvom kontrolom lopte i osecajem generalno. Sutra u finalu Spanija- Izrael, iako je Spanija kvalitetnija, mislim da puna hala u Tel Avivu moze da pomogne Izraelcima da budu u egalu, tako da ocekujem zanimljiv mec i lep duel Avdije i Alocena za MVP-a. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 8 hours ago, Threekola said: Sigurno nismo ispali u B diviziju i brukali se Hteo sam da kažem da smo već dugi niz godina loši što se tiče mladih kategorija. Jeste, osvajali smo i zlata i šta god, ali ne toliko kao pre. Takođe, malo smo igrača izbacili iz tih kategorija. Mislim da je problem dublji nego samo Danilović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 3 hours ago, Manu said: Bas, dosta su se ovde komentarisali njegovi procenti, ali se odmah videlo da je i kao 2 godine mladji uglavnom najbolji kosarkas na terenu, a danas je i odigrao liderski kada je bilo najbitnije. Uspeli smo u toj generaciji '01 da zadrzimo Pokusevskog i po svemu sudeci privolimo Nakica da igra za nas, pa je to bar neki melem na cinjenicu da je propusten Deni. Nije se dugo u Evropi pojavilo krilo sa takvom kontrolom lopte i osecajem generalno. Sutra u finalu Spanija- Izrael, iako je Spanija kvalitetnija, mislim da puna hala u Tel Avivu moze da pomogne Izraelcima da budu u egalu, tako da ocekujem zanimljiv mec i lep duel Avdije i Alocena za MVP-a. Baš tako, iz aviona se vidi Denijev talenat. Mnogo me podseća na Bodirogu, i igrom i izgledom. Can't miss prospect, ako ga zaobiđu povrede. Baš je brz i okretan takođe, prava šteta što ne igra za nas - mada apsolutno razumljivo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 5 hours ago, Darko said: Hteo sam da kažem da smo već dugi niz godina loši što se tiče mladih kategorija. Jeste, osvajali smo i zlata i šta god, ali ne toliko kao pre. Takođe, malo smo igrača izbacili iz tih kategorija. Mislim da je problem dublji nego samo Danilović. Sigurno je da ima dosta i do "pametne" procene saveza, ali jeste problem mnogo dublji. Deo slagalice je sledeći: Tri moja drugara posvećena radu sa mlađim kategorijama već nekoliko godina rade po inostranstvu. Pritom, dvojica bukvalno traće talenat, maltene dadiljaju razmaženu decu koja ni ne kapiraju košarku po Kini. Al' jbg, uslovi i kinta su vrh. Pa ti vidi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Po mom nekom misljenju, osnovni problem su roditelji, odnosno njihovo nestrpljenje i zelja da se sto pre dodje do nekog novca. Dosta lepo je to sazeo Zarko Vucurovic u skorasnjem intervjuu za SK. Inace, mislim da je jako bitna stvar za nasu kosarku to sto se on posvetio radu sa mladim kategorijama Partizana, doveo je puno dece sa kojom ce kvalitetno raditi i vec su se videli ozbiljni pomaci u prethodnoj sezoni. Sa druge strane, u Zvezdi u celoj skoli+FMP-u trenutno ne vidim domaceg igraca sa ozbiljnim potencijalom za prvi tim, eventualno bude nesto od ovih par Crnogoraca ali to me ne zanima. Previse sam ja to sazeo i svalio na roditelje, naravno da ste i vi u pravu- ima velikih problema i u savezu, problem je i odlazak struke u inostranstvo, isto tako i prerani odlazak igraca preko i jos mnogo toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 kad će deni avdija na draft? pitam za druga stvarno podseća na bodirogu 2019a verzija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 33 minutes ago, uini said: kad će deni avdija na draft? pitam za druga stvarno podseća na bodirogu 2019a verzija cini mi se da je zufer negde pominjao draft 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 iidenmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Uh da smo sastavili Nakic Deni Pokusevski na 2,3,4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 moraće trifa Jr na SF jbga Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 21, 2019 Author Share Posted July 21, 2019 Nakica treba gurati na keca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Odlicna kosarka za sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Ne igra spancima Para iz Prata, drugi tim Huventuda. Lepo igra Izrael,agresivno i na kos vise. Popovic i nasa u20 su dobili Izrael sa 11 prvi mec i onda ispali u diviziju B. Cak i sl godine u B diviziji ce biti tesko uci u A, posto sumanjam da ce Petrusev Pecarski igrati uopste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Uf kakva atmoska kosarka. Baslepo za gledati. Avdija je NBA talenat nivoa Doncica , hoce smeti Makabi da rizikuje i zasto ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) 13 minutes ago, Pavaroti said: Uf kakva atmoska kosarka. Baslepo za gledati. Avdija je NBA talenat nivoa Doncica , hoce smeti Makabi da rizikuje i zasto ne Ni blizu Doncica, Doncic je u njegovim godinama u euroligi čuda činio. "U20 takmičenje polako gubi smisao, već godinama na njemu neigraju najveći talenti, koji izdominiraju na u16 i u18 (Doumbuya, Nikitlina, Porzingis itd. " Edited July 21, 2019 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) 42 minutes ago, Manu said: Odlicna kosarka za sad jel imate neki link? Edit mislim da sam našao na yt Edited July 21, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 4 minutes ago, Bojdo said: Ni blizu Doncica, Doncic je u njegovim godinama u euroligi čuda činio. Dobio je prostor i lopte. Kad dobije Avdija bice mnogo bolje, vec ove godine. Razorice lik u nba, vidi se to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) 19 minutes ago, Bojdo said: Ni blizu Doncica, Doncic je u njegovim godinama u euroligi čuda činio. "U20 takmičenje polako gubi smisao, već godinama na njemu neigraju najveći talenti, koji izdominiraju na u16 i u18 (Doumbuya, Nikitlina, Porzingis itd. " Avdija je 2001,doduse Januar. Tako su RJ Beret, Doncic..Mali ima stila,karakter.. Kakva kretnja bez lopti Izraela.Sta je kosarka. Spnci ce imati par strasnih igraca Edited July 21, 2019 by Pavaroti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 dobar je avdija al je porat najzabavniji. španci kao ništa al rosa rešeta kao na basketu. kul za gledanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Strasan mec, ali strasan!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 jel bilo na nekoj nasoj tv, da vratim unazad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) @dee jay Bilo je na sk1. Edited July 21, 2019 by Knipex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts