Bojdo Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 U18 protiv Svaba upravo igrahttps://www.youtube.com/watch?v=yw5Mp8Ukm6k Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 On 7/9/2019 at 12:02 AM, serbianhoops said: Nakon samo 3 dana treninga, "izdajnik" je slomio prst na levoj ruci, te se morao oprostiti od borbe za svoje mesto u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske. Koji jadnik moraš da budeš pa da se kao Srbin iz Sombora, opredeliš za Hrvatsku. A i Hrvati su očigledno žešće izgubili kompas u ovom sportu, kad su počeli da posežu za igračima iz mrske im susedne države. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Nemaju pleja pa rešili ga uvesti iz Srbije. U pitanju je igrač tipa Marka Jarića, plej dvometraš koji po potrebi može pokriti i pozicije beka i krila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 1 hour ago, Edvard said: Delovali su mi umorno klinci. Jeste da je tek druga utakmica i da je mlad organizam, ali završili su sinoć oko 22h, a sad su eto morali već u 15h da igraju drugu utakmicu. Malo je to glupav raspored. Ukrajina sinoc zavrsila mec u ponoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Izgubili lagano, čuvali se za Srbiju. ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) Inace prilicno sokantan poraz nasih, bili smo ogromni favoriti, nisu ovo bas ni toliki klinci da ovakva iznenadjenja ne budu neocekivana. Nemam ni zelju da pogledam utakmicu, ako to uradim bice da vidim kako je to Sanon utrpao 30 poena i ko ga je cuvao. Momirov opet dvocifren broj skokova. Promakao mi je Bitim od must watch igraca, danas je unistio Crnogorce. Edited July 14, 2019 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 (edited) Vulikic mora da dobija prednost u odnosu na Uskokovica, bas nas zakopava Aleksa. Edit: eto kako sve lepse ide kad me poslusa Edited July 15, 2019 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Sargiunas uz zvuk sirene za pobedu Litvanaca protiv Grka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 I time verovatno poslao Grke na nas u cetvrtfinalu ako sve bude po planu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Ako Ukrajina dobije Izrael onda smo drugi, pa idemo na Litvaniju u QF. Nije ni previse bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Britanija, pa pobednik Grčka - Nemačka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Sad odgledah Srbija-Italija U20. Koliko štete napravi onaj Mišković; sreća pa ne dovoljno?!? Odbranu ne igra, a u napadu kao da mu je otac papa franjo. Kako Pop ono trpi, nije mi jasno?!? Ostali uglavnom dobri, Peca i Momirov odlični. Pozitivno iznenađenje Simović, pošto ga nikad nisam gledao. Nema neki naročiti kvalitet, ali za trud, čista desetka. Da je ovde umesto Miškovića kojim slučajem, što neko reče, bar Dalibor Ilić, bili bi još za klasu jači i ozbiljniji za neku od medalja...sa Petruševim, izvesno zlato. Inače, što se tiče ovih bekova, čini mi se da ozbiljnim radom neko od ovih mladića može da uzraste u EL kvalitet. Trenutno ne izgledaju tako, ali se uzdam u napredak Vase Micića i svojevremeno Jovića. I Nedović je bio jedno vreme prežaljen, pa se krvavim radom uzdigao do današnjeg kvaliteta. Marjanović mi deluje indisponirano, ništa mu ne ide, da li je to do nonšalantnosti koju je zadobio u Megi, ne znam šta je (2/13 za 3; 4/10 bacanja). Vulikić dobar u napadu, u odbrani ne može da isprati čoveka, stalno ispada. Jovičić dobar u odbrani. I on i Momirov jure ko pitovi za čovekom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 16 hours ago, Edvard said: Inače, što se tiče ovih bekova, čini mi se da ozbiljnim radom neko od ovih mladića može da uzraste u EL kvalitet. Trenutno ne izgledaju tako, ali se uzdam u napredak Vase Micića i svojevremeno Jovića. I Nedović je bio jedno vreme prežaljen, pa se krvavim radom uzdigao do današnjeg kvaliteta. Mislim da Micić nije dobar primer, on je u godinama u kojim su ovi momci, bio glavni igrač Mege, 12+6a u ABA ligi, baš gazio. Jović jeste brutalno napredovao, ali i za njega bismo mogli da kažemo da je talenat tu uvek postojao, samo se nalazio u suviše ograničenom okruženju, da bi isti ispoljio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 U kom je to univerzumu Dalibor Ilić nešto bolji, ako je uopšte bolji igrač od Miškovića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Osmina finala http://www.fiba.basketball/europe/u20/2019/game/1707/Serbia-Great-Britain Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 17, 2019 Author Share Posted July 17, 2019 Ovo je bas tanka igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 3 hours ago, Boujee said: U kom je to univerzumu Dalibor Ilić nešto bolji, ako je uopšte bolji igrač od Miškovića? U svakom mogucem. Pocevsi od fizickih predispozicija i atletskih sposobnosti , do smisla za igru i samog ratnickog duha, , samo jos da ima sut za tri poena . Ovaj Miskovic je katastrofa, mlakonja , ne igra nista, igraci nizi za dve glave mu uzimaju loptu, uzas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 33 minutes ago, pepe sancez said: Ovo je bas tanka igra. Baš tanka, da nema tatinog sina, tačno bismo gubili 10ak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 17, 2019 Author Share Posted July 17, 2019 Kako 10, gore bi bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Koliko najobičnijih pasova, bez ikakvog opterećenja na lopti, idu u noge, levo, desno od ovoga što treba da primi loptu. Konstanto gubljenje spot-up prednosti zbog hvatanja lopte- Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 (edited) I Britanci imaju svog Ziona. edit: Al ga ukuca Darius Miles. Edited July 17, 2019 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Ovaj pas Uskokovića je nešto najgore što sam video danas, a video sam puno toga lošeg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 (edited) Simovic je bas pozitivno iznenadjenje, eto uspeo sam da nadjem nesto dobro Edit: e svaka mi cast Edited July 17, 2019 by Manu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Zbog pristupa da, talenat i ne baš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 0 kreativnosti na spoljnim pozicijama. Ovaj Henry moze da postanje bas fin igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts