double fault Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 New ATP Top 10 on Monday: 1. Medvedev 2. Zverev 3. Nadal (+1) 4. Tsitsipas (+1) 5. Ruud (+1) 6. Alcaraz (+1) 7. Djokovic (-4) 8. Rublev 9. Auger-Aliassime 10. Sinner (+3) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 2 minutes ago, double fault said: New ATP Top 10 on Monday: 1. Medvedev 2. Zverev 3. Nadal (+1) 4. Tsitsipas (+1) 5. Ruud (+1) 6. Alcaraz (+1) 7. Djokovic (-4) 8. Rublev 9. Auger-Aliassime 10. Sinner (+3) A GOAT? 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Jedno od boljih Đokovićevih finala Wimbledona i generalno dobar meč. Od negde sredine 2. seta Novak je počeo da udara čisto i duboko, servis je uglavnom radio, riterni u zadnji metar, čak su i skraćene lopte bile besprekorne. Mogla je neka dupla manje, ali uglavnom su bile na početku servis gemova koje je završavao za 2 minuta. Osim onog poslednjeg gema 2. seta Nick nije mogao ni da se ponada da će brejknuti Novaka. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Šteta što se nije igralo one korona godine, Novak bi 99% imao već 8 osvojenih. Sada će imati motivaciju da igra dok ne osvoji 9-ti. Pokušavaće bar još 4 godine, dok bi u naredne 2 trebalo da bude solidan favorit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Mene mnogo zanima dokle će Rafa i Đoković da broje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ko je ovaj i šta je uradio s Nikom Kirgiosom? Baš me zanima koliko će ova faza da traje. Interesantno da ga ništa u Novakovoj igri nije toliko impresioniralo koliko to što je ostao miran i nije dozvolio da ga izvede iz takta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 19 minutes ago, Nicklord said: Mene mnogo zanima dokle će Rafa i Đoković da broje Nole vs Rafa u borbi za GS: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Teško da tu ima neizvesnosti kad Novak igra 2/4 i to je jedan od ta 2 RG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 53 minutes ago, Stari Wook said: Jedno od boljih Đokovićevih finala Wimbledona i generalno dobar meč. Od negde sredine 2. seta Novak je počeo da udara čisto i duboko, servis je uglavnom radio, riterni u zadnji metar, čak su i skraćene lopte bile besprekorne. Mogla je neka dupla manje, ali uglavnom su bile na početku servis gemova koje je završavao za 2 minuta. Osim onog poslednjeg gema 2. seta Nick nije mogao ni da se ponada da će brejknuti Novaka. Baš odličan Novakov meč, sve je štimalo kao sat i sve je držao pod kontrolom sve vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 2 hours ago, Kosjan Willavić said: I dalje me dusa boli za neodigran W 2020. Gotovo sa sigurnoscu znamo ko bi ga osvojio Uzo 2 pre i 2 posle. Tri zvezdice ima Novak. Onaj USO BAN. WIM 2020. AO 2022. To su mogla biti 24 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 54 minutes ago, Nicklord said: Mene mnogo zanima dokle će Rafa i Đoković da broje Ocekujem da Novak u rezervoaru ima jos jedan AO i jedan W, a da Rafa moze da se ''stisne'' (drogom u venu, ofc), za jos jedan RG i da onda obojica zavrse sa 23 komada. Doduse u trci za GOATa ostaje to da je Federer najlepse igrao, a tu se onda dele bodovi, pa se gleda kome najbolje stoji dzemper, i to je to. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Kad nemaš ni stida ni srama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 7 minutes ago, AgroLaki said: Ocekujem da Novak u rezervoaru ima jos jedan AO i jedan W, a da Rafa moze da se ''stisne'' (drogom u venu, ofc), za jos jedan RG i da onda obojica zavrse sa 23 komada. Doduse u trci za GOATa ostaje to da je Federer najlepse igrao, a tu se onda dele bodovi, pa se gleda kome najbolje stoji dzemper, i to je to. AO? Čak i da može da uđe u Australiju, nadam se da nikada više neće otići tamo. Zbog one igre koju su mu priredili trebalo bi da se pokenja u repliku trofeja, fotografiše to i okači na Tviter uz neki prigodan tekst tipa "so long, suckers, imam 9 komada, beat that" ili tako nešto. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Yes, yes, yes, love is in the air. Bromance u stvari 😁 Glupi ragbi mi je uskratio zadovoljstvo gledanja u pabu, ali i ovako pored bazena sa ocajnim strimom nije bilo lose. Nole sampione 🤩😍 Da parafraziram Crnog Gruju: Kara Djordje (ATP), al kara i Nole! 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 23 minutes ago, AgroLaki said: Ocekujem da Novak u rezervoaru ima jos jedan AO i jedan W, a da Rafa moze da se ''stisne'' (drogom u venu, ofc), za jos jedan RG i da onda obojica zavrse sa 23 komada. Doduse u trci za GOATa ostaje to da je Federer najlepse igrao, a tu se onda dele bodovi, pa se gleda kome najbolje stoji dzemper, i to je to. Nadal dobija extra bodove jer mali Stefan nosi traku kao on. E moj Nole... 10 minutes ago, Barker said: Yes, yes, yes, love is in the air. Bromance u stvari 😁 Glupi ragbi mi je uskratio zadovoljstvo gledanja u pabu, ali i ovako pored bazena sa ocajnim strimom nije bilo lose. Nole sampione 🤩😍 Da parafraziram Crnog Gruju: Kara Djordje (ATP), al kara i Nole! 😅 Eno ih pišu po storyjima "my bro" 🤣 Edited July 10, 2022 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) jelena je spremna za shampionski bal Edited July 10, 2022 by double fault 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Joj, kako Novak pleše, teško njoj Nego, šta je publici bilo danas, su imali temperaturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Morgado piše da će kazniti Nika zbog crvenog kačketa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 46 minutes ago, Helena said: Kad nemaš ni stida ni srama Sto? Pa nisu mu oni zabranili da igra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ali ovaj bromance sa Kirijosom mi je bas nekako isforsiran i vestacki. Samo je pitanje vremena kada ce ovaj opet da ga potkaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) @Drug CrniMa neću ni da objašnjavam ni da se raspravljam. Rekla sam šta sam imala. 1 minute ago, Indig0 said: Ali ovaj bromance sa Kirijosom mi je bas nekako isforsiran i vestacki. Samo je pitanje vremena kada ce ovaj opet da ga potkaci. Ali bukvalno si mi ukrao post Edited July 10, 2022 by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 18 minutes ago, Helena said: Morgado piše da će kazniti Nika zbog crvenog kačketa. Živo me zanima hoće li ta kazna biti veća nego za meč sa Cicipasom, ne bi me nimalo iznenadilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts