Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, double fault said:

New ATP Top 10 on Monday:

1. Medvedev

2. Zverev

3. Nadal (+1)

4. Tsitsipas (+1)

5. Ruud (+1)

6. Alcaraz (+1)

7. Djokovic (-4)

8. Rublev

9. Auger-Aliassime

10. Sinner (+3)

A GOAT? 😬 

Posted

Jedno od boljih Đokovićevih finala Wimbledona i generalno dobar meč.

Od negde sredine 2. seta Novak je počeo da udara čisto i duboko, servis je uglavnom radio, riterni u zadnji metar, čak su i skraćene lopte bile besprekorne. Mogla je neka dupla manje, ali uglavnom su bile na početku servis gemova koje je završavao za 2 minuta. Osim onog poslednjeg gema 2. seta Nick nije mogao ni da se ponada da će brejknuti Novaka. 

• Like 5
Posted

Šteta što se nije igralo one korona godine, Novak bi 99% imao već 8 osvojenih. Sada će imati motivaciju da igra dok ne osvoji 9-ti. Pokušavaće bar još 4 godine, dok bi u naredne 2 trebalo da bude solidan favorit. 

• Like 2
Posted

Ko je ovaj i šta je uradio s Nikom Kirgiosom?

Baš me zanima koliko će ova faza da traje.

Interesantno da ga ništa u Novakovoj igri nije toliko impresioniralo koliko to što je ostao miran i nije dozvolio da ga izvede iz takta.

• Like 1
Posted
53 minutes ago, Stari Wook said:

Jedno od boljih Đokovićevih finala Wimbledona i generalno dobar meč.

Od negde sredine 2. seta Novak je počeo da udara čisto i duboko, servis je uglavnom radio, riterni u zadnji metar, čak su i skraćene lopte bile besprekorne. Mogla je neka dupla manje, ali uglavnom su bile na početku servis gemova koje je završavao za 2 minuta. Osim onog poslednjeg gema 2. seta Nick nije mogao ni da se ponada da će brejknuti Novaka. 

Baš odličan Novakov meč, sve je štimalo kao sat i sve je držao pod kontrolom sve vreme. 

Posted
2 hours ago, Kosjan Willavić said:

I dalje me dusa boli za neodigran W 2020. Gotovo sa sigurnoscu znamo ko bi ga osvojio

Uzo 2 pre i 2 posle.

Tri zvezdice ima Novak. Onaj USO BAN. WIM 2020. AO 2022.

To su mogla biti 24 

• Like 2
Posted
54 minutes ago, Nicklord said:

Mene mnogo zanima dokle će Rafa i Đoković da broje

Ocekujem da Novak u rezervoaru ima jos jedan AO i jedan W, a da Rafa moze da se ''stisne'' (drogom u venu, ofc), za jos jedan RG i da onda obojica zavrse sa 23 komada. 

Doduse u trci za GOATa ostaje to da je Federer najlepse igrao, a tu se onda dele bodovi, pa se gleda kome najbolje stoji dzemper, i to je to. 

• Ha-ha 5
Posted
7 minutes ago, AgroLaki said:

Ocekujem da Novak u rezervoaru ima jos jedan AO i jedan W, a da Rafa moze da se ''stisne'' (drogom u venu, ofc), za jos jedan RG i da onda obojica zavrse sa 23 komada. 

Doduse u trci za GOATa ostaje to da je Federer najlepse igrao, a tu se onda dele bodovi, pa se gleda kome najbolje stoji dzemper, i to je to. 

AO? Čak i da može da uđe u Australiju, nadam se da nikada više neće otići tamo. Zbog one igre koju su mu priredili trebalo bi da se pokenja u repliku trofeja, fotografiše to i okači na Tviter uz neki prigodan tekst tipa "so long, suckers, imam 9 komada, beat that" ili tako nešto. 

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Yes, yes, yes, love is in the air.

Bromance u stvari 😁

Glupi ragbi mi je uskratio zadovoljstvo gledanja u pabu, ali i ovako pored bazena sa ocajnim strimom nije bilo lose.

Nole sampione 🤩😍

Da parafraziram Crnog Gruju:

Kara Djordje (ATP), al kara i Nole! 😅

Posted (edited)
23 minutes ago, AgroLaki said:

Nadal dobija extra bodove jer mali Stefan nosi traku kao on. E moj Nole...

10 minutes ago, Barker said:

Yes, yes, yes, love is in the air.

Bromance u stvari 😁

Glupi ragbi mi je uskratio zadovoljstvo gledanja u pabu, ali i ovako pored bazena sa ocajnim strimom nije bilo lose.

Nole sampione 🤩😍

Da parafraziram Crnog Gruju:

Kara Djordje (ATP), al kara i Nole! 😅

Eno ih pišu po storyjima "my bro" 🤣

Edited by DameTime
Posted

Ali ovaj bromance sa Kirijosom mi je bas nekako isforsiran i vestacki.

Samo je pitanje vremena kada ce ovaj opet da ga potkaci.

Posted (edited)

@Drug CrniMa neću ni da objašnjavam ni da se raspravljam.

Rekla sam šta sam imala.

1 minute ago, Indig0 said:

Ali ovaj bromance sa Kirijosom mi je bas nekako isforsiran i vestacki.

Samo je pitanje vremena kada ce ovaj opet da ga potkaci.

Ali bukvalno si mi ukrao post

Edited by Helena
Posted
18 minutes ago, Helena said:

Morgado piše da će kazniti Nika zbog crvenog kačketa.

Živo me zanima hoće li ta kazna biti veća nego za meč sa Cicipasom, ne bi me nimalo iznenadilo :ajme: